Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Forma ilk defa birşeyler yazıyorum.fazla uzatmadan resimlerini yüklemeye çalıştığım arabayla takla attım.resimlerde umarım görebiliyorsunuzdur.bugün kasko evraklarını servise teslim ettim yarın birgün dosya açılıp exper raporunu tutacak.pert olması umudum.düşünceleriniz fikirleriniz ve tavsiyeleriniz neler ?şimdiden tşk resim yükle Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Çok geçmiş olsun, %90 aracınız pert olacaktır. Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Çok geçmiş olsun.İnşallah sizde birşey yoktur.Bencede aracınız perte çıkar. Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 çok tşk ederim allaha şükür bizlerde bişey yok Çok geçmiş olsun, %90 aracınız pert olacaktır. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Cok gecmis olsun, sizde birsey olmamasi mucize. Furkan Bey'e katiliyorum, pert. Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 Çok geçmiş olsun.İnşallah sizde birşey yoktur.Bencede aracınız perte çıkar. bu arada bugün servise kasko için evrakları götürdüm dosya açılıp exper gelecek ama servistekiler beni biraz işkillendirdi. hocam araba yapılır falan deyince şarşırdım açıkçası.doğrudur yapılabilir ama tavandan darbe almış( 7 parça kabortadan) değişecek bir arabada böyle bakmaları... Cok gecmis olsun, sizde birsey olmamasi mucize. Furkan Bey'e katiliyorum, pert. tşk ederim şükür bizde bişey yok Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Çok geçmiş olsun araciniz büyük ihtimalle pert. yanlız bir şey dikkatimi çekti hava yastıkları açmamis olması düşündürücü. Kemerleriniz takılı degilmiydi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 Çok geçmiş olsun, %90 aracınız pert olacaktır. eklemeyi unuttum arabanın içerisinde hiç bir sıkıntı yok.ön göğüste falan. sadece sağ ön koltuğun şöför yanının hava yastığı açıldı Çok geçmiş olsun araciniz büyük ihtimalle pert. yanlız bir şey dikkatimi çekti hava yastıkları açmamis olması düşündürücü. Kemerleriniz takılı degilmiydi. hocam hava yastıkları açılmadı kemerlerimiz takılıydı burnumuz bile kanamadı tabiri var ya aynen o oldu bizi kemerler kurtardı diye düşünyorum Çok geçmiş olsun araciniz büyük ihtimalle pert. yanlız bir şey dikkatimi çekti hava yastıkları açmamis olması düşündürücü. Kemerleriniz takılı degilmiydi. hocam hava yastıklarının neden açılmadığını sordum.araba sol önden sanki yere kakılır gibi takla attı.onlarda.önden tam darbe almamış yani nasıl desem sol önden tepe üzerine bir iki takla attık hatırladığım kadarıyla 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Tekrar buyuk gecmis olsun. Gercekten sizlere bir şey olmaması çok sevindirici Hava yastiklairinin açmamis olması çok düşündürücü eğer açmış olsaydı kesin pert olurdu 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Cok gecmis olsun.. cana gelmemis ya sükür... 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Dagli 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 bir şey merak ettim. servis bu aracın tamir edilebileceğini ileri sürerse pert olması için ne yapılabilir. sürec hakkında bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Radyatörler. Akslar. Alt tablalarda durum ne. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 bir şey merak ettim. servis bu aracın tamir edilebileceğini ileri sürerse pert olması için ne yapılabilir. sürec hakkında bilgisi olan var mı?Pert süreci şöyle gelişir. Araç sağlam rayiç bedeli tespit edilir. Hasar bedeli tespit edilir. Hasar bedeli. Araç bedelinin %30-35 ini geçerse genelde pert olur. Bu aşamadan sonra.. araç bu hali ile ihaleye çıkarılır. Satış rakamı belirlenir. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Gecmis olsun. Servisin yorumu degil eksperin karari onemli olacagindan, bu gibi durumlarda muhattabiniz olan sigorga sirketine kulak vermeniz sureci daha dogru yorumlarla atlatmanizi saglar. Ustad zaten aciklamis. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 Pert süreci şöyle gelişir. Araç sağlam rayiç bedeli tespit edilir. Hasar bedeli tespit edilir. Hasar bedeli. Araç bedelinin %30-35 ini geçerse genelde pert olur. Bu aşamadan sonra.. araç bu hali ile ihaleye çıkarılır. Satış rakamı belirlenir. arkadaşlar herkese tek tek iyi temennileriniz için tşk ederim. arkadaşlar herkese tek tek iyi temennileriniz için tşk ederim. hocam arabada tablalarda ve akslarda bildiğim kadarıyla birşey yok.radyatörü tam bilmiyorum arkadaşlar herkese tek tek iyi temennileriniz için tşk ederim. hocam arabada tablalarda ve akslarda bildiğim kadarıyla birşey yok.radyatörü tam bilmiyorum Gecmis olsun. Servisin yorumu degil eksperin karari onemli olacagindan, bu gibi durumlarda muhattabiniz olan sigorga sirketine kulak vermeniz sureci daha dogru yorumlarla atlatmanizi saglar. Ustad zaten aciklamis. Saygilarimla. bu arada servis eğer yapılırsa dış kabortadan 7 parça saydı değişecek olan tavanda dahil Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 Radyatörler. Akslar. Alt tablalarda durum ne. hocam peki servisin expertize müdahale şansı var mı ? yani daha açık konuşayım etki ederler mi? servis para kazanmak ister o yüzden expere etkileri olur mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Soruma cevap vermediniz. Ben cevap vereyim. Servis bu arabayı yapmak istemez. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Bu araba pert olmazsa hiçbir araba pert olmaz... Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 mehmet hocam formda ilk defa bişeyler yazıyorum k bakmayın.hocam arabada tablalarda ve akslarda bildiğim kadarıyla birşey yok.radyatörü tam bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 sağlam hali kaç lira idi bu arabanın. Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 sağlam hali kaç lira idi bu arabanın. hocam yani arabada sıfır hata ve km 68 bindeydi yani bu emsalde ki arabalara piyasaya baktım araştımıştım 40 bin 42 bin yazmışlar ortalama Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Pert olur bu araç. Yenisine odaklanın. Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 hocam beni servis işkillendirdi çünkü yapılır bu araba dedi servis.hatta 7 dış aksam parçası değişcek falan dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 15 Bin liraya toplayamaz servis bu aracı. Toplayamayınca da pert olur. Eksper bunlardan parça listesi isteyecek. Verirlerse siz de isteyin. Inceleyelim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts