Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 15 Bin liraya toplayamaz servis bu aracı. Toplayamayınca da pert olur. Eksper bunlardan parça listesi isteyecek. Verirlerse siz de isteyin. Inceleyelim. tamam yarın exper gelecek cumaya kadar raporunu hazırlar diye bekliyoruz.ben parça listesini almaya çalışırım gelişmelerden haber ederim fikirleriniz alırım inş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Eksper cumaya rapor hazırlayamaz. Servis pazartesiye parça listesini ancak verir. Sonra eksper fiyatlayacak ve piyasa araştırması yapacak. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 Eksper cumaya rapor hazırlayamaz. Servis pazartesiye parça listesini ancak verir. Sonra eksper fiyatlayacak ve piyasa araştırması yata Eksper cumaya rapor hazırlayamaz. Servis pazartesiye parça listesini ancak verir. Sonra eksper fiyatlayacak ve piyasa araştırması yapacak. tşk hocam Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.Allah sizi korumuş,kemerin neden gerekli olduğu bir kez daha kanıtlanmış. servisin araba yapılır demesine takılmayın.yapmaya kalktıktan sonra ortadan bölünmüş arabalar bile yapılıyor,açın sahibindeni,hasarlı araçlar kısmını,orda gördüğünüz her araç tekrar yapılıp yollara çıkıyor.sigorta firması için önemli olan pert etmenin mi yaptırmanın mı daha ekonomik olacağıdır. bu araç görüldüğü kadarıyla pert olmuş bile.ayrıca eksperle siz de görüşüp pertini istiyorum deyiniz. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Geçmiş olsun,size bir şey olmamasına şükür.Araç görünüş itibariyle pert gözüküyor.Servis para kazanmak istese de,sigorta şirketi de en az zararla dosyayı kapatmak isteyecektir. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 hocam ilk çnce güzel temennileriniz için tşk ederim. exper belirlendikten sonra nasıl ulaşabilirim ? Geçmiş olsun,size bir şey olmamasına şükür.Araç görünüş itibariyle pert gözüküyor.Servis para kazanmak istese de,sigorta şirketi de en az zararla dosyayı kapatmak isteyecektir. tşk ederim hocam Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Çok geçmiş olsun. Cana zarar gelmemesi sevindirici. Yine Ford ve tavan yine basılmamış kendini korumuş. Bazen takla atan başka marka arabaları görüyorum sanayide genelde tavan çöküyor Yorum bağlantısı
Osman Özdemir2 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 çok geçmiş olsun allahtan size birşey olmamış.İnşallah perte çıkar da paranızı alırsınız. Haberlerinizi bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 tşk ederim. süreçteki gelişmeleri an ve an paylaşcam inş Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Geçmiş olsun. Aracınız pert. Arabanın ikinci el piyasasının değil %40ı %70e yakın çıkar. sağlam hali kaç lira idi bu arabanın.Bugün bi ekspertiz yaptım, 127.000 tl tuttu [emoji1] sıfırı okadar değil [emoji12] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Bugün bi ekspertiz yaptım, 127.000 tl tuttu [emoji1] sıfırı okadar değil [emoji12] Bir eksper arkadaşım. Hondayı parça parça almaya kaltığımızda 40 honda parası kadar tutuyor derdi 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 geçmiş olsun. size birşey olmaması sevindirici. yasinin dediği gibi tavanın çökmemesi benim de dikkatimi çekti ve sevindirdi. peki pert olayında ben de bir şey sorayım. pert durumunda ne kadar para alınıyor. araç rayiç bedelinin tamamı mı, yoksa araç rayiç bedelinden tamir bedeli düşülüp geri kalan tutar mı? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Bir eksper arkadaşım. Hondayı parça parça almaya kaltığımızda 40 honda parası kadar tutuyor derdi Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 geçmiş olsun. size birşey olmaması sevindirici. yasinin dediği gibi tavanın çökmemesi benim de dikkatimi çekti ve sevindirdi. peki pert olayında ben de bir şey sorayım. pert durumunda ne kadar para alınıyor. araç rayiç bedelinin tamamı mı, yoksa araç rayiç bedelinden tamir bedeli düşülüp geri kalan tutar mı? tşk ederim samimi düşünceleriniz için Geçmiş olsun. Aracınız pert. Arabanın ikinci el piyasasının değil %40ı %70e yakın çıkar. Bugün bi ekspertiz yaptım, 127.000 tl tuttu [emoji1] sıfırı okadar değil [emoji12] inş hocam Yorum bağlantısı
Ahmet Akgül 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 benzer bi kazada biz atlatmıstık hocam aracınız kesin perte çıkar Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 hocam ilk çnce güzel temennileriniz için tşk ederim. exper belirlendikten sonra nasıl ulaşabilirim ? tşk ederim hocam eksper aracınıza bakmaya geldiğinde siz de orda olun.ne gün geleceği belli olur.servis gününü bilir sanıyorum.bilemiyorlarsa acentanızla iletişime geçin,olmadı sigorta firmasını arayın. Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Geçmiş olsun. Üstadlar pert olayını açıklamışlar. Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Çok geçmiş olsun inşallah sizde bişey yoktur ve pert araç toplayan arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla bu araç pert yani ağır hasarlı olarak değerlendirilir.Çünkü arkadaşım ne araçlar almıştı yan tarafa kazalı (hava yastıkları bile açmamış) ama pert kayıtlı olarak... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Geçmiş olsun, siz de bir şey olmaması sevindirici. Bunu da pert etmezlerse artık bu işin suyu çıkmış demektir... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Şu arabadan çıkıp, burada bu mesajları yazmanız sevindirici. Allah beterinden korusun. Büyük ihtimalle pert. Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 (düzenlendi) Öncelikle büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Umarım gönlünüz göre olur. zaten üstadlar gerekli açıklamayı yapmışlar. 9 Şubat 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Geçmiş olsun.. Sizlere birşey olmaması sevindirici. Yorum bağlantısı
Recommended Posts