Ali Ozan Yurtsever 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Çok geçmiş olsun. Bakmayın siz servise. 2 ay önce amcam 2013 clio ile kaza yaptı araçta 43.000 tl hasar çıktı. Ön arka her iki taraf 4 teker dağıldı. Servis yaparız bu aracı size teslim ederiz dedi. Sonra pert dediler. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Büyük gemiş olsun, aracınız pert, şimdiden piyasa araştırması yapmaya başlayın. Yarın bir gün eksper sizi arayarak aracın piyasa rayici üzerinde mutabık kalmak isteyecek. Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 10 Şubat 2016 Yazar Paylaş 10 Şubat 2016 geçmiş olsun temennileriz için herkese tek tek tşk ediyorum saolun arkadaşlar Yorum bağlantısı
sefa demirci 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Gecmis olsun, Allah korumus sizi. Demekki gorecek gunleriniz varmis daha. Bi kurban felan kesin kan akitin hocam Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 10 Şubat 2016 Yazar Paylaş 10 Şubat 2016 Güzel düşünceleriniz için tşk arkadaşlar.formu önceden takip ediyordum tek tük ayda yılda.ama başıma bu iş gelince arkadaşım forma resimleri at yorumlarla yardımcı olurlar dedi.dün akşam resimleri attım.inanın belki size sıradan gelebilir ama bu kadar samimi bir ortam insan akını beklemiyordum.hepinizden tek tek allah razı olsun.fordclub ailesi inan çok samimi belki dışarıdaki hayatta göremiyceğimiz bir ortam bilgi paylaşımı oluşturmuş sadece resmini gördüğünüz bir insandan geçmiş olsun sözünü duymak çok mutluluk verici 4 Yorum bağlantısı
Taha Kara 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Oncelikle cok gecmis olsun cana gelmesin onemli olan. benim bu aracim yetkili servise baskiyla perte cikti sigorta sirketi cikarmak istemiyodu ama biraz baskiyla cikti. Sigorta sirketinede bagli insallah Gunes sigorta degildir benimkisi Gunes Sigortaydi ve iki ay bekledim Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Takla atmış arabada 1 tane olsun hava yastığı açılmaz mı? Daha önceden yine Hakan Erken'in de bir yakını takla atmıştı onun da hava yastıkları açılmamıştı. Acaba? Büyük geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 10 Şubat 2016 Yazar Paylaş 10 Şubat 2016 Bu arada dün evraklarımı servise kasko işlemleri dosya açılması için teslim etmiştim.en son gelişme şu şekilde az önce servisi aradım experin arabaya baktığını ve gittiğini söyledi.bu arada ben yozgattayım araba kayseride serviste.servis exper şirketinin numarasını verdi.experin adınıda söyledi.aradım servisin masraf listesini çıkaracağını kendilerinden değerlendirme yapıp kaskonun merkezine ist a gönderceklerini söylediler Yorum bağlantısı
Taha Kara 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 hocam peki servisin expertize müdahale şansı var mı ? yani daha açık konuşayım etki ederler mi? servis para kazanmak ister o yüzden expere etkileri olur mu ? Servislerin hepsi eksperleri tanir ve genelde servisin dedigi olur Forma ilk defa birşeyler yazıyorum.fazla uzatmadan resimlerini yüklemeye çalıştığım arabayla takla attım.resimlerde umarım görebiliyorsunuzdur.bugün kasko evraklarını servise teslim ettim yarın birgün dosya açılıp exper raporunu tutacak.pert olması umudum.düşünceleriniz fikirleriniz ve tavsiyeleriniz neler ?şimdiden tşk Takla atmış arabada 1 tane olsun hava yastığı açılmaz mı? Daha önceden yine Hakan Erken'in de bir yakını takla atmıştı onun da hava yastıkları açılmamıştı. Acaba? Büyük geçmiş olsun. Darbeyi ust taraftan aldigi icin acilmamis olabilir benim aracimda sadece alt taraf vurdu on tarafda hicbirsey yok ama iki hava yastigida acildi Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 10 Şubat 2016 Yazar Paylaş 10 Şubat 2016 Hocam tşk.arabada diğer arkadaşların da en çok dikkatini çeken nokta hava yastıklarının açılmamamış olması.sadece şöför yanındaki koltuğun hava yastığı açıldı.ama ön konsolda yok açılan Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Servislerin hepsi eksperleri tanir ve genelde servisin dedigi olur Darbeyi ust taraftan aldigi icin acilmamis olabilir benim aracimda sadece alt taraf vurdu on tarafda hicbirsey yok ama iki hava yastigida acildi Tamam da, araba takla atmış yani daha ötesi yok. Darbesi mi kalmış bunun. Hadi ön yastıkları anladım yan perde yastıkları? Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 10 Şubat 2016 Yazar Paylaş 10 Şubat 2016 Benimde kuşkularım servisin experi etkileme olasılığı olduğu yönde.ama expertiz yapan şirketle görüşmemde servisten tamir masrafını alır biz raporu tutarız kasko şirketinin merkezine göndeririz.kasko şirketide kendi incelemelerini yapar kararı onlar verir expertiz vermez yönünde olmuştur ama bilemiyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 10 Şubat 2016 Yazar Paylaş 10 Şubat 2016 Formdaki arkadaşların hepsi araba kesinlikle pert dedi.ama benim servisle olan konuşmalarımdan çıkardığım sonuç böyle takla atmış bir arabada pert ihtimalini yüzde 50 görüyorum.bu düşünceden kendimi alıkoyamıyorum.normalde sizlerin görüşelerine katılıyorum bu araba pert olmalı tüm arkadaşlarda en doğru şekilde söyledi söylüyorlar.sonuç ne olur bilemiyorum Yorum bağlantısı
Taha Kara 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Benimde kuşkularım servisin experi etkileme olasılığı olduğu yönde.ama expertiz yapan şirketle görüşmemde servisten tamir masrafını alır biz raporu tutarız kasko şirketinin merkezine göndeririz.kasko şirketide kendi incelemelerini yapar kararı onlar verir expertiz vermez yönünde olmuştur ama bilemiyorumBen size isin en kolayini soyleyeyim eger serviste tanidiginiz bir kisi varsa aracin hasar raporuna miktari yukseltebilecegi kadar yuksek yazmasini soyleyin ve is bitsin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Şu arabadan çıkıp, burada bu mesajları yazmanız sevindirici. Allah beterinden korusun. Büyük ihtimalle pert. Geçmiş olsun geçmiş olsun taklada genelde hava yastığı açmaz normaldir. zaten kafatı direksiyona çarpıp ta hala açmadı ise sorun aranabilir mesela. tavan ezilmesi de ters kalıp tavan üstünde sürüklenince olur genelde. takla devamında araç havada olur tavan yere degğmez. Yorum bağlantısı
Sönmez Özer 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Geçmiş olsun Allah cc. Korumuş beterinden cümlesini muafaza eylesin. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 10 Şubat 2016 Yazar Paylaş 10 Şubat 2016 Kasko şirketimi kimse sormadı ben söyleyim sompo japan Allah razı olsun kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Geçmiş olsun, vaziyete göre pert olacak aracınız Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Geçmiş olsun. 1-2 ay sonra sahibinden de toplanmış olarak görürüz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Çok geçmiş olsun,buna benzer bir kazayı kardeşim yaptı ve aracı pert oldu...1 ay sonra aracı sahibinden de gördük hatasız diye ve 1 haftada satıldı gitti. Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Görüntü ürkütücü, sizle konuşuyor olmak ise sevindirici! Geçmiş olsun, umarım sizi fazla üzmezler, bu şekilde yapılmış olan aracı kullanmak da zevk vermeyecektir, servisin ve eksperin de işin bir de bu yönünden bakmaları lazım. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Geçmiş olsun size birşey olmadıysa airbag açılmış ya da açılmamış o kadar önemli değil. O sensörler en uygun yerdedir gerekli değilse açılmaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts