İçeriğe Yönlendir

Yorum/ Fikirlerinizi Merak Ediyorum Ve Bekliyorum

Ahmet Üçeriz

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

Çok geçmiş olsun. Bakmayın siz servise. 2 ay önce amcam 2013 clio ile kaza yaptı araçta 43.000 tl hasar çıktı. Ön arka her iki taraf 4 teker dağıldı. Servis yaparız bu aracı size teslim ederiz dedi. Sonra pert dediler. 

Yorum bağlantısı

Büyük gemiş olsun, aracınız pert, şimdiden piyasa araştırması yapmaya başlayın. Yarın bir gün eksper sizi arayarak aracın piyasa rayici üzerinde mutabık kalmak isteyecek.

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

geçmiş olsun temennileriz için herkese tek tek tşk ediyorum saolun arkadaşlar 

Yorum bağlantısı
sefa demirci

Gecmis olsun, Allah korumus sizi. Demekki gorecek gunleriniz varmis daha. Bi kurban felan kesin kan akitin hocam

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Güzel düşünceleriniz için tşk arkadaşlar.formu önceden takip ediyordum tek tük ayda yılda.ama başıma bu iş gelince arkadaşım forma resimleri at yorumlarla yardımcı olurlar dedi.dün akşam resimleri attım.inanın belki size sıradan gelebilir ama bu kadar samimi bir ortam insan akını beklemiyordum.hepinizden tek tek allah razı olsun.fordclub ailesi inan çok samimi belki dışarıdaki hayatta göremiyceğimiz bir ortam bilgi paylaşımı oluşturmuş sadece resmini gördüğünüz bir insandan geçmiş olsun sözünü duymak çok mutluluk verici

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Taha Kara

6a6a37d3d4d182e074df18a1c017bbd7.jpg0a224268a1ba76c624374aea5628a22e.jpge051b712c8049020170c9a7c18bbb93d.jpg

Oncelikle cok gecmis olsun cana gelmesin onemli olan. benim bu aracim yetkili servise baskiyla perte cikti sigorta sirketi cikarmak istemiyodu ama biraz baskiyla cikti. Sigorta sirketinede bagli insallah Gunes sigorta degildir benimkisi Gunes Sigortaydi ve iki ay bekledim

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Takla atmış arabada 1 tane olsun hava yastığı açılmaz mı?

Daha önceden yine Hakan Erken'in de bir yakını takla atmıştı onun da hava yastıkları açılmamıştı. Acaba?

Büyük geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Bu arada dün evraklarımı servise kasko işlemleri dosya açılması için teslim etmiştim.en son gelişme şu şekilde az önce servisi aradım experin arabaya baktığını ve gittiğini söyledi.bu arada ben yozgattayım araba kayseride serviste.servis exper şirketinin numarasını verdi.experin adınıda söyledi.aradım servisin masraf listesini çıkaracağını kendilerinden değerlendirme yapıp kaskonun merkezine ist a gönderceklerini söylediler

Yorum bağlantısı
Taha Kara

hocam peki servisin expertize müdahale şansı var mı ? yani daha açık konuşayım etki ederler mi? servis para kazanmak ister o yüzden expere etkileri olur mu ?

Servislerin hepsi eksperleri tanir ve genelde servisin dedigi olur

Forma ilk defa birşeyler yazıyorum.fazla uzatmadan resimlerini yüklemeye çalıştığım arabayla takla attım.resimlerde umarım görebiliyorsunuzdur.bugün kasko evraklarını servise teslim ettim yarın birgün dosya açılıp exper raporunu tutacak.pert olması umudum.düşünceleriniz fikirleriniz ve tavsiyeleriniz neler ?şimdiden tşk

Takla atmış arabada 1 tane olsun hava yastığı açılmaz mı?

Daha önceden yine Hakan Erken'in de bir yakını takla atmıştı onun da hava yastıkları açılmamıştı. Acaba?

Büyük geçmiş olsun.

Darbeyi ust taraftan aldigi icin acilmamis olabilir benim aracimda sadece alt taraf vurdu on tarafda hicbirsey yok ama iki hava yastigida acildi

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Hocam tşk.arabada diğer arkadaşların da en çok dikkatini çeken nokta hava yastıklarının açılmamamış olması.sadece şöför yanındaki koltuğun hava yastığı açıldı.ama ön konsolda yok açılan

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Servislerin hepsi eksperleri tanir ve genelde servisin dedigi olur

Darbeyi ust taraftan aldigi icin acilmamis olabilir benim aracimda sadece alt taraf vurdu on tarafda hicbirsey yok ama iki hava yastigida acildi

Tamam da, araba takla atmış yani daha ötesi yok. Darbesi mi kalmış bunun. Hadi ön yastıkları anladım yan perde yastıkları?
Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Benimde kuşkularım servisin experi etkileme olasılığı olduğu yönde.ama expertiz yapan şirketle görüşmemde servisten tamir masrafını alır biz raporu tutarız kasko şirketinin merkezine göndeririz.kasko şirketide kendi incelemelerini yapar kararı onlar verir expertiz vermez yönünde olmuştur ama bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Formdaki arkadaşların hepsi araba kesinlikle pert dedi.ama benim servisle olan konuşmalarımdan çıkardığım sonuç böyle takla atmış bir arabada pert ihtimalini yüzde 50 görüyorum.bu düşünceden kendimi alıkoyamıyorum.normalde sizlerin görüşelerine katılıyorum bu araba pert olmalı tüm arkadaşlarda en doğru şekilde söyledi söylüyorlar.sonuç ne olur bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Taha Kara

Benimde kuşkularım servisin experi etkileme olasılığı olduğu yönde.ama expertiz yapan şirketle görüşmemde servisten tamir masrafını alır biz raporu tutarız kasko şirketinin merkezine göndeririz.kasko şirketide kendi incelemelerini yapar kararı onlar verir expertiz vermez yönünde olmuştur ama bilemiyorum

Ben size isin en kolayini soyleyeyim eger serviste tanidiginiz bir kisi varsa aracin hasar raporuna miktari yukseltebilecegi kadar yuksek yazmasini soyleyin ve is bitsin
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şu arabadan çıkıp, burada bu mesajları yazmanız sevindirici. Allah beterinden korusun. Büyük ihtimalle pert. Geçmiş olsun

geçmiş olsun

taklada genelde hava yastığı açmaz normaldir. zaten kafatı direksiyona çarpıp ta hala açmadı ise sorun aranabilir mesela.

tavan ezilmesi de ters kalıp tavan üstünde sürüklenince olur genelde. takla devamında araç havada olur tavan yere degğmez.

Yorum bağlantısı
Sönmez Özer

Geçmiş olsun Allah cc. Korumuş beterinden cümlesini muafaza eylesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Kasko şirketimi kimse sormadı ben söyleyim sompo japan

Allah razı olsun kardeşim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Geçmiş olsun. 1-2 ay sonra sahibinden de toplanmış olarak görürüz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Çok geçmiş olsun,buna benzer bir kazayı kardeşim yaptı ve aracı pert oldu...1 ay sonra aracı sahibinden de gördük hatasız diye ve 1 haftada satıldı gitti.

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Görüntü ürkütücü, sizle konuşuyor olmak ise  sevindirici! Geçmiş olsun, umarım  sizi fazla üzmezler, bu şekilde yapılmış olan aracı kullanmak da zevk vermeyecektir, servisin ve eksperin de işin bir de bu yönünden bakmaları lazım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Geçmiş olsun size birşey olmadıysa airbag açılmış ya da açılmamış o kadar önemli değil. O sensörler en uygun yerdedir gerekli değilse açılmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...