İçeriğe Yönlendir

Yorum/ Fikirlerinizi Merak Ediyorum Ve Bekliyorum

Ahmet Üçeriz

Recommended Posts

Ahmet Üçeriz

arkadaşlar iyi temennileriniz için tşk ederim. herkesin dediği gibi expertiz arabaya bakmış bugün ağır hasarlı sonucu çıkmış.şimdi servisin  tamir fiyatlandırmasını bekliyoruz. ordan expertiz raporunu tutup merkeze göndercek.ama expertiz şirketi bana bugün biz kasko merkezine göderdiğimizde sizde aracınızın pert olmasını istediğinizi sürekli dile getirip baskı kurun dedi.onlar karar verecek dedi

Görüntü ürkütücü, sizle konuşuyor olmak ise  sevindirici! Geçmiş olsun, umarım  sizi fazla üzmezler, bu şekilde yapılmış olan aracı kullanmak da zevk vermeyecektir, servisin ve eksperin de işin bir de bu yönünden bakmaları lazım.

Hikmet abicim güzel temennilerin ve sözlerin için çok tşk ederim inş dediğiniz gibi olur abicim 

Ben size isin en kolayini soyleyeyim eger serviste tanidiginiz bir kisi varsa aracin hasar raporuna miktari yukseltebilecegi kadar yuksek yazmasini soyleyin ve is bitsin

Hocam serviste maalesef tanıdığım yok. servisle konuştuğumda bana şunu söylediler Ford bu tür arabalarda tamirde %15 falan destek veriyo dedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Sigorta şirketlerinin her dediğine  "he"  demek doğru değil işin pazarlık kısmı var. mutlaka süreçte  söz sizde olsun öncelik sizin kararlarınız etkili. Eğer siğorta şirketi tamir yoluna giderse orijinal parça kullanımı isteyin. Ama aracın bütün kaporta aksamı gitmiş perte çıkarırlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Geçmiş olsun.. Kimseye zarar gelmemesi en iyi durum. Araç yüksek ihtimal perttir ama bence bunun bile fazla önemi olmaması gerekir, insan canından kıymetsiz makinalar için çok tasalanmaya gerek yok. Sağlığınız yerinde olsun gerisi her şekilde tekrar gelir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Buyuk geçmiş olsun sigorta sirketi ile sıkı pazarlık yapın pert vermezlerse. arkadasimin basindan soyle bir olay gecti. sigorta perti vermedi arkadasta araci istemedi tamirli sekilde. sigorta sikerketi araci hasarli sekilde satti ve tamir bedelini de ustune eklediler arkadasa parayi verdiler. 2-3 bin zararla parasini almıştı arkadas. eger olumsuz bir rapor gelirse kesinlikle pesini birakmayin.

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Sigorta şirketlerinin her dediğine  "he"  demek doğru değil işin pazarlık kısmı var. mutlaka süreçte  söz sizde olsun öncelik sizin kararlarınız etkili. Eğer siğorta şirketi tamir yoluna giderse orijinal parça kullanımı isteyin. Ama aracın bütün kaporta aksamı gitmiş perte çıkarırlar.

hocam tşk ederim tavsiyeleriniz ilk defa böyle bir durum yaşayan biri için çok önemli

Geçmiş olsun.. Kimseye zarar gelmemesi en iyi durum. Araç yüksek ihtimal perttir ama bence bunun bile fazla önemi olmaması gerekir, insan canından kıymetsiz makinalar için çok tasalanmaya gerek yok. Sağlığınız yerinde olsun gerisi her şekilde tekrar gelir..

Hocam çok haklısınız çok tşk 

Buyuk geçmiş olsun sigorta sirketi ile sıkı pazarlık yapın pert vermezlerse. arkadasimin basindan soyle bir olay gecti. sigorta perti vermedi arkadasta araci istemedi tamirli sekilde. sigorta sikerketi araci hasarli sekilde satti ve tamir bedelini de ustune eklediler arkadasa parayi verdiler. 2-3 bin zararla parasini almıştı arkadas. eger olumsuz bir rapor gelirse kesinlikle pesini birakmayin.

hocam tşk ederim tavsiyeleriniz benim için çok önemli 

Allah esirgemis gecmis olsun 

hocam allah razı olsun samimi ifadeleriniz için 

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Size birşey olmaması sevindirici. Muhtemelen pert olacaktır aracınız.

Yorum bağlantısı
Yusuf Dagli

tşk ederim temennileriniz için 

bugun yeni bir gelişme var mı? hala parça fiyat listesi mi bekliyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Allah razı olsun arkadaşlar 

Bu arada bugün servisin aracımın tamiri için çıkardığı ücretin 36 bin tl olduğunu öğrendim.ama sevisin bu tür onarımlarda bazı indirimleri falan oluyormuş  tam bilmiyorum indirimli fiyatı ama 25 bin tl falanmış .p.tesi exper raporu tamamlamış olcakmış o zaman tam öğrenirim heralde 

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Geçmiş olsun, 36 dan 25 e düşmezler düşülse bile o rakam pert olması için yeterli bi rakamdır. Tekrardan geçmiş olsun Allah korumuş.

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Geçmiş olsun, 36 dan 25 e düşmezler düşülse bile o rakam pert olması için yeterli bi rakamdır. Tekrardan geçmiş olsun Allah korumuş.

Hocam aslında exper raporu tam bitirmemiş az kalmış tamamlamasına. exper şirketine sordum servis ne hasar verdi diye 36 bin dediler. sonra servisi aradım tamir kalem ve ücretini çıkardınız mı diye ordaki danışman heralde çok yoğundu biraz salladı beni :-)) ben birkaç kez arayıp ısrar ettım sonra salla pati 25 bin dedi bende exper servisi 36 bin dedi ama dedim o da fordun falan indirimi falan var dedi ama öyle tahmini dedi heralde.hocam  36 dan 25 e % 30 indirim yapar dediğiniz gibi. sizin gibi kimse o kadar inmez dedi.ama bende olduğu gibi paylaştım formda. bu arada güzel temennizleriniz için tşk 

Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Hocam aslında exper raporu tam bitirmemiş az kalmış tamamlamasına. exper şirketine sordum servis ne hasar verdi diye 36 bin dediler. sonra servisi aradım tamir kalem ve ücretini çıkardınız mı diye ordaki danışman heralde çok yoğundu biraz salladı beni :-)) ben birkaç kez arayıp ısrar ettım sonra salla pati 25 bin dedi bende exper servisi 36 bin dedi ama dedim o da fordun falan indirimi falan var dedi ama öyle tahmini dedi heralde.hocam 36 dan 25 e % 30 indirim yapar dediğiniz gibi. sizin gibi kimse o kadar inmez dedi.ama bende olduğu gibi paylaştım formda. bu arada güzel temennizleriniz için tşk

Diyorum ya 25 bile olsa masraf perte ayırır sigorta. Siz şimdiden araba bakmaya başlayın ama sigortayla pazarlığı sıkı tutun ezdirmeyin kendinizi :)
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Geçmiş olsun bu rakamalara göre pert olacak. Size ödenecek tutar için pazarlık yapmanız gerekecek diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
ilhan yalçın

Benim sacma buldu araba kasko degeri bicilen fiyat neden verilmez verilmiyorsa niye oyle fiyat bicilir?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Benim sacma buldu araba kasko degeri bicilen fiyat neden verilmez verilmiyorsa niye oyle fiyat bicilir?

Her araba aynı parayı etmez. Kasko için şirketler rayiç bedel belirler ama sizin arabanız orijinaldir daha kıymetlidir piyasadaki diğer araçlardan. Her arabaya ayrı ayrı fiyat belirlemek mümkün olmadığından ortalama alır gibi yapıyorlar. Focus 2011 model collection için 40 bin der. 35 bine de var 45 bine de. Hangisine göre prim tahsil edilecek ? :)
Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

cok gecmiş olsun.. cok can sıkıcı bi durum... umarım sizlerde bişey yoktur.

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

cok gecmiş olsun.. cok can sıkıcı bi durum... umarım sizlerde bişey yoktur.

hocam çok şükür bizde bişey yok tşk ler samimi ifadeniz için 

hocam bu formdan sizler gibi arkadaşlardan çok fikirler edindim.ayrıca etrafımda bu durumlardan geçmiş ya da tanıdığının başından geçmiş kişilerde fikirlerini paylaştılar saolsunlar. dediğiniz gibi kaskonun bir teklifi olacak ama kendinizi ezdirmeyin pazarlığınızı yapın dediler. inş iyi sonuçlar alırız 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

O zaman kasko degerinin cok bi anlami yok :)

Risk hesaplamasında mutlaka anlamı var. En azından baz alınabilecek bir rakama ihtiyaç var. Yoksa benim için manevi değeri büyüktü demekte var işin ucunda.. ;)

Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz

Bugün exper ofisini aradım raporumun tamamlandığını tamir ücretinin 30 bin tl olarak belirlendiğini ve kasko şirketine raporun gönderildiğini söylediler.Kasko şirketini aradım raporun ve aracın 5 iş günü boyunca değerlendirileceğini söylediler haftaya salı bir daha arayın dediler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...