Ahmet Üçeriz 17 Şubat 2016 Yazar Paylaş 17 Şubat 2016 Bugün kaskodan aracımın perte çıkarıldığına dair evraklar sigortacıma gönderilmiş.evraklarımı aldım kasko arabama 40.000 tl ödeyeceklerine karar vermiş.aslında benim tahminim 37-38 verirler bende karşı çıkarım 39-40 bin tl alırsam iyi olur diye düşünüyordum.40 bin tl yi kabul edeceğim gibi. bakalım hayırlısı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Hayırlı olsun, Allah daha iyilerini kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin. Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 17 Şubat 2016 Yazar Paylaş 17 Şubat 2016 Hayırlı olsun, Allah daha iyilerini kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin. Hocam allah razı olsun çok tşk ederim Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Bugün kaskodan aracımın perte çıkarıldığına dair evraklar sigortacıma gönderilmiş.evraklarımı aldım kasko arabama 40.000 tl ödeyeceklerine karar vermiş.aslında benim tahminim 37-38 verirler bende karşı çıkarım 39-40 bin tl alırsam iyi olur diye düşünüyordum.40 bin tl yi kabul edeceğim gibi. bakalım hayırlısı tekrar geçmiş olsun. daha önce sormuştum ama cevap alamamıştım. şimdi bu 40 bin lira aracınızın kaza yapmadan önceki piyasa değeri mi? yani, kazasız piyasa değerini araştırıp onu mu ödüyor kasko? Yorum bağlantısı
Ahmet Üçeriz 17 Şubat 2016 Yazar Paylaş 17 Şubat 2016 tekrar geçmiş olsun. daha önce sormuştum ama cevap alamamıştım. şimdi bu 40 bin lira aracınızın kaza yapmadan önceki piyasa değeri mi? yani, kazasız piyasa değerini araştırıp onu mu ödüyor kasko? Hocam aslında sorular olursa tek tek cevap vermeye çalışıyorum kendimce ayrıyeten formdan arkadaşlarda cevap veriyor demek ki gözden kaçmış k.bakmayın. Hocam dediğiniz gibi bu 40 bin tl arabamın kaza yapmamış halinin değeri. arabam 2010 model sıfır hata 68 bin km deydi.kasko ya da exper bu özellikte eşdeğer arabanın güncel bedelini araştırıyor 3 aşağı 5 yukarı ortalama bir fiyat çıkarıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts