İçeriğe Yönlendir

Suzuki Grand Vitara Hakkında

Mehmet Eren

Recommended Posts

Mehmet Eren

O7mPl4.jpg

PPmgAO.jpg

gZEBDO.jpg

7M54pN.jpg

2006 model üstü Suzuki Grand Vitara namıyla bilinen suv araç ile platonik bir ilişki içindeyim. Bu aracın hemen hemen herşeyini son derece beğeniyorum. Hemen olmasa da ilerleyen yıllarda almak istiyorum.. Bu bağlamda aracın teknik detaylarını peyderpey araştırıyorum. 

Sizlerin bu araç hakkında bildiklerinizi; artılarını eksilerini buraya yazmanızı rica ederim.

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Tek kapılı olan arkadaşımda vardı manuel. Brc lpgli. hantal gelmişti bana biraz. ama kendisi memnundu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Bir ara bende araştırmıştım f/p olarak en düzgün ve sorunsuz araçlardan die okudum, otomatikleri 4 iler olduğundan biraz hantal olduğu söylense de donanım,görünüş ve sorunsuzluk açısından en iyilerden bildiğim kadarı ile, 2.el alınacaksa espli modelleri tavsiye ediliyor.Yani kısacası alınabilitesi gayet yeterli düzeyde.Hayırlısı olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Arizide toros daha başarılı. :) Offroadla uğraşıyoruz. Offroad yapılmayacaksa suv sevmiyorum ben.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Memur olduğun ve ağırlıklı şehir içi kullanacağın için ve 4 kapı düşündüğün için 2 bin motor olacak ve hem vergisi hem yakıtı çok olacak ! 

Bu SUV (jeepcik) konularda uzman olan arkadaşlar var birazdan daha detaylı bilgi verirler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Sürgit

Bunlarda renault motoru olması lazım yanılmıyorsam ve performans olarak iyi şeyler kulağıma gelmedi. Hafif arazide piyasa suv larını ezer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Evet dizeli reno motorlu . ''Kronik egr arızası oluyormuş. Ucuz ve servis (pahalı) çözümü varmış. Arazi performansı bir önceki kasayı mumla aratıyormuş.  Modifiyeye uygun değilmiş. '' Bayağı bir araştırmıştım, bir kaş tanesini inceledim. Sürdüm.  Fena değildi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

benim kullandığım 1,6 tek kapının performans sıkıntı idi. Hafif rampa yukarı araçta iki kişi, birden ikiye attım normal 2 bin devirde araç titredi toparlayamadı. Hafif rampa olmasına rağmen. Lpg etkisi mi bilmem

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kilit sistemi başarılı. 2008 sonrası alınmalı. Esp standart. Yedek parça fena halde pahalı ( benzinli )

Şehir içi ( pendik, gebze ) 10-12 litre lpg tüketiyor-du

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Erden

bence çok iyi bir araç. japon olupta bu kasada bu fiyata daha iyisi yok. tek kusuru parça fiyatlarını yüksek oluşu. bildiğim kadarıyla araç macaristan malıdır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Ben de epeyce suv araştırıp f/p olarak en olumlu yorumları honda cr-v de bulup almıştım. Ben şehir içi kullanıma göre araştırmıştım, ama arazi becerisi suzikinin daha iyi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ben de ekleme yapayim. Modeline gore en dolu araclardan. Dizelinin yol bilgisayarinda 12-13lt gormustum ama gercek kullanim ne gosterir bilmem. Biraz yipranmisti benim gordugum, kalkislarda titriyordu. Sanirim egr degisecekti 2 sene once orjinali 700tl idi. 2009 ve ustunde sanirim fotograftaki gibi ic makyaj var. Dijital klima biraz daha farkli.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

tipi güzel, mantıksal açıdan o kadar avantajlı değil. 

çok yol yapılmayacak ise olabilir. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

İlk çıktığında çok hoşuma gitmişti. Ancak bizim burada servis ve yedek parça problemi olduğundan hiç düşünmedim. Kapı komşumun vardı, memnundu, ancak servis ve bakım için en yakın Denizli ya da Antalya'ya gidiyordu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

6 ay dan fazla 2005 model 1,6 otomatik tek kapısını kullandım arazi özellikleri çok güzel mekanik kilitli olanları daha çok tutuluyor.

Yakıtı gayet yüksek, parçasını servis dışında bulmak oldukça zor stop lambam kırılmıştı servis dışında bulamamıştım.

Mekanik olarak sıkıntısız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Eren

hangi motor düşünülüyor?

2.0 olacak mecbur 5 kapılı versiyonda 2.0 motor var abi.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

2.0 olacak mecbur 5 kapılı versiyonda 2.0 motor var abi.

1,9 dizelide var diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Eren

Doğrudur abi o da varmış, 1.9 dizel reno laguna motoru olduğu bilgisi dolanıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...