Kadir Cevahir 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 merhaba arkadaşlar,aracı aldığımda yedek anahtarı yoktu. benden önceki sahibide tek anahtar kullanmış. şimdi bir yedek anahtar çıkartmak isitoyrum ama yetkili servis 600TL gibi fiyat verdi. dışarda yaptırsam kasko örneğin, araba çalındığında yedek anahtarı sorduğunda sorun çıkarır mı bana bu yedek anahtar yoksa kabul görür mü? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Aracınız Allah korusun çalınırsa, kasko şirketiniz yedek anahtarı talep eder. Eğer anahtarı iletmezseniz büyük ihtimal hasarınızı ödemez. Dışarıdan herhangi bir anahtarcıdan orjinaline sağdık kalınarak yapılırsa sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Ben yaptırdım içinde çipi dahil 125 tl ye sustalı anahtarı sıkıntısız kullanıyorum. Hatta anahtarcı yeni anahtarı kodlarken bende ki iki anahtar harici bütün anahtarları iptal etti. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Ben eski aracım için kaskodan çıkartmıştım.Hasarsızlığım bozulmadan yetkili serviste işlemi hallettim.Ancak tramer kaydında işlem gözüküyor başka bir eksi tarafı yok.Servise yedek anahtar kayıp diye başvurun onlar halleder. Yorum bağlantısı
Sedat Irgın 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Kaskonuz varsa 5 yaşına kadar olan araçlarda 1 kere ücretsiz anahtar ve kodlama hizmeti alabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Kasko yaptıtırken soruyorlar diye biliyorum yedek anahtar var mı yok mu diye... Yorum bağlantısı
Kadir Cevahir 11 Şubat 2016 Yazar Paylaş 11 Şubat 2016 kaskom yok yapmayıda düşünmüyorum ama yedek anahtarım olsun istiyorum sigoırta ve kasko yasasında değişiklikler olacak malumunuz. o zaman yapabilirim fiyat uygun olursa. şuan 2500 tl çıkıyor Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Aliexpress üzerinden kendi anahtarınızın aynısından alıp, burada demirini açtırdıktan sonra kontak üzerinden kodlama yapıp yedek anahtar olarak kullanabilirsiniz. Maliyeti 15-20 dolar civarı, artı 10 lira uç açtırma, artı kontaktan kodlama yapamazsanız kodlama için vereceğiniz 50 lira civarında olacak. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Cevahir 11 Şubat 2016 Yazar Paylaş 11 Şubat 2016 Aliexpress üzerinden kendi anahtarınızın aynısından alıp, burada demirini açtırdıktan sonra kontak üzerinden kodlama yapıp yedek anahtar olarak kullanabilirsiniz. Maliyeti 15-20 dolar civarı, artı 10 lira uç açtırma, artı kontaktan kodlama yapamazsanız kodlama için vereceğiniz 50 lira civarında olacak. peki ileride kasko yaptırırsam, çalınma ihtimalinde kasko yedek anahtarı istediğinde bu anahtarı kabul eder mi ? Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 peki ileride kasko yaptırırsam, çalınma ihtimalinde kasko yedek anahtarı istediğinde bu anahtarı kabul eder mi ? Kabul etmemesi için bir neden yok ki, siz kasko yaptıracağınızda firma sorar, "yedek anahtarınız var mı" diye, siz "evet" dersiniz bu kadar. Çalınma durumunda da anahtar sizden istenirse götürür verirsiniz. Kimse de bunu a firmasından yaptırmışsın veya b firmasından almışsın demez. Ordaki amaç aracın yedek anahtarının olup olmadığını müşteriden teyit ettirmektir. Ona göre poliçe düzenleneceği için yedek anahtarı olan ve olmayan araçlarda poliçeye farklı klozlar eklenip çıkarılabilir. Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Özellikle şimdi baktım kasko kağıtlarına,"Aracın tüm yedek anahtarları ve belgelerini teslim etmek" ibaresi yer alıyor.Yani orjinal yedek anahtarı diye bir ibare yok... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Yedek anahtarı ile biri çalmış olabilir, hile olabilir diye isteniyor yedek anahtar benim bildiğim.. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Yedek anahtarı ile biri çalmış olabilir, hile olabilir diye isteniyor yedek anahtar benim bildiğim.. Aynen abi, yedek anahtarı olan aracın risk oranı artıyor. O nedenle de poliçede fiyat çok ufak bile olsa fark ediyor. Belki yanlış biliyor da olabilirim ama ilk sorduğumda bu şekilde bilgi almıştım.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts