İçeriğe Yönlendir

30 Bine Kadar Focus,mondeo C-Max. Dizel Ne Alalım ?

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Ağlamış oluyor. :)

Benim km 217 bin ama farlar yeni. Karar verwmedim kendi arabama :)

Abi farları değiştiyse tamamdır o zaman km onemli degil. :D

Bu arada bilmeyenler için yazıyorum. Eger farlar az yaniksa ve matlasmissa sadece meguiars plast-x dairesel hareketlerle uygulandiginda kurtarabiliyor. Ben 2 yıkamada bir yapıyorum mesela.

Eger biraz daha derindeyse sulu zimpara+plast x= ilk gunki gibi. :)

Eger masraf etmek istemiyorsaniz ucuz dis macunu da cok ise yariyor. Ustune de artan cilaniz varsa surerseniz omrude uzun olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

Ben 3 ay araba aradım ve sadece bir modele kilitlendim (hangi model ve donanım olarak ne istiyorsam) ve 2 ay boyunca da aynı aracın peşinden koştum.Sadece sunroof eksil o kadar olsun dedim ve aldım. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ağlamış oluyor. :)

Benim km 217 bin ama farlar yeni. Karar verwmedim kendi arabama :)

Abi devri ne zaman yapıyoruz ?
Yorum bağlantısı

Aydın konuda mesajım bulunsun, bende bakayım bi buralara, sorup soruşturayım bakalım. Ama biraz daha çıkman gerekiyor :) 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Aydın konuda mesajım bulunsun, bende bakayım bi buralara, sorup soruşturayım bakalım. Ama biraz daha çıkman gerekiyor :)

meraba abim :) 2007 titanium gümüş gri . hasar kaydı varmış burda bi arkaşadın tanıdığında . 21-22 gibi diyor. nasıl bir hasar kaydı varsa ona göre onada bakıcam . piyasa böyle olunca sahibindendeki ilanlardada pazarlık payları bayaa var diye düşünüyorum :) nasip kısmet .

Yorum bağlantısı

meraba abim :) 2007 titanium gümüş gri . hasar kaydı varmış burda bi arkaşadın tanıdığında . 21-22 gibi diyor. nasıl bir hasar kaydı varsa ona göre onada bakıcam . piyasa böyle olunca sahibindendeki ilanlardada pazarlık payları bayaa var diye düşünüyorum :) nasip kısmet .

O fiyata alınacak titanyum, sanırım gerçekten hasar kayıtlıdır diye düşünüyorum. Tabii ki git bi bak, şaşi'yi gönder ne kadar geliyor kaydı ona göre şekillendiririz. :flowers:

Ankara tarafından yapılacak birşey varsa söylemen yeterli ;) 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

bu kasa 2007 yılında çıktı sanırım. mk3 ile beraber ikiside var diye biliyorum 2007 de

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Sağ ön çamurluk kısmı iyi toplanamamış Aydın. Boya olsun ama işçilikte iyi olsun bence.

eren ne göz var sendede :D

kapı birleşim yeri bozuk şimdi farkettim :)

Yorum bağlantısı

eren ne göz var sendede :D

kapı birleşim yeri bozuk şimdi farkettim :)

Çamurluğun kapı ile birleşiminde bayağı açıklık var ama :biggrin:

Yorum bağlantısı
İsa Köse

İlk aracı beğendim ama neden ucuz? Kazalı mı belirtmemişler, zaten olmasa kesin kazası yok vs derlerdi.

Deri koltuk, sunroof, rengi vs çok beğendim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Araba çok diri duruyor fakat fotoğraflar düz zeminde olmasına rağmen 7. fotoğrafta sağ ön teker çok basık arka teker normal düzeyde. Hadi araba sağa meyilli yerde diyelim bu sefer arka tekerde basık durmalı. sol cephedeki fotoğraflar da bir sorun yok :biggrin:  :çokkıladamsmiylesi:  En fazla amortisör patlaktır değişir. Ama araba güzel cidden (oturduğum yerden gördüğüm kadarıyla) :good1:

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Araba çok diri duruyor fakat fotoğraflar düz zeminde olmasına rağmen 7. fotoğrafta sağ ön teker çok basık arka teker normal düzeyde. Hadi araba sağa meyilli yerde diyelim bu sefer arka tekerde basık durmalı. sol cephedeki fotoğraflar da bir sorun yok :biggrin:  :çokkıladamsmiylesi:  En fazla amortisör patlaktır değişir. Ama araba güzel cidden (oturduğum yerden gördüğüm kadarıyla) :good1:

olacak bu iş eren :D hiçbirini aramadan önce sana expertiz yaptırırsam bayaa işim kolaylaşır :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

olacak bu iş eren :D hiçbirini aramadan önce sana expertiz yaptırırsam bayaa işim kolaylaşır :D

Bu şimdiye kadar ki en  (günümüz tabiriyle) elektrik aldığım ilandı diyelim. Renkten ötürü galiba. :D

5MP89D.jpg

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...