İçeriğe Yönlendir

Adınıza Kayıtlı Mobil Hat Sorgulama


Oğuzhan Demir

Recommended Posts

Oğuzhan Demir

Aslında böyle bir konu vardı ancak bulamadığım için yeni konu açarak hatırlatma yapmak istedim. Ara ara adınıza kayıtlı hatları sorgulamakta fayda var. Daha önce BTK üzerinden sorgulama yapıla biliyordu ama şimdi sanırım tek yol e-devlet.

Geçen haftalarda bir sorgulayayım dedim; baktım adıma Avea kodlu bir Turkcell numarası var, Turkcell'e gittim bir dilekçe verdim bu gün sonuç maili geldi hattın kapandığını belirttiler. Girip kontrol edeyim dedim bu sefer de yeni bir Avea numarası çıktı. 

Konu beni çok gerdiğinden sizlerle paylaşmak böyle bir sebepten başınızın ağrımaması için hatırlatma yapmak istedim.

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

beni aydından biri aradı kullandığım hat senin adına çıkıyor kimsin sen dedi. bende git şikayetçi ol nasıl olduysa çözülsün demiştim.

 

maalesef bayilerdeki bazı iyi aile çocukları kota muhabbetine rastgele numaralara ve kişilere bela olmuş durumdalar.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

Gerçekten de bazılarının para içim yapmayacaklari yok kendi adıma üç tane çıkıyor ikisini biliyorum ama diğerini bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Evet E devlete girilince benim sayfam a tıklanınca, orada hizmet kutuları var; adınıza kayıtlı hat, ceza borcu, vergi borcu, davalar vs tek bir sayfada görünüyor.. Benimde adıma kayıtlı türksel data hattı vardı, türksele gittim durumu izah ettim hat kapatma formu doldurdum ve kapattılar..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...