Eren Gökmen 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 abi simdi programi indirdim bende. ilk acilis ekraninda devices bölümü var. orada cihazin sinyalini görmesi lazim. bu da sanirim üzerindeki tusa 5sn basinca oluyor. ciktiktan sonra hallolmasi lazim gibi. Sen cihazi görebildinmi telefonda? bir de bu cto wifi socket yazinca 2 tane program cikiyor. Sanirim turuncu ikonlu olanla baglanti kuruluyor 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Servet bu işler ile uğraşacağına bana telefon aç gider kombiyi açarım. Benim yeni evden 20 km ilerde, servis başına ücret olarak 5 litre mazot alırım 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Öyle yapacağım. Kızlar verirse telefonlarını Bakardık ama çok uzaksın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 abi simdi programi indirdim bende. ilk acilis ekraninda devices bölümü var. orada cihazin sinyalini görmesi lazim. bu da sanirim üzerindeki tusa 5sn basinca oluyor. ciktiktan sonra hallolmasi lazim gibi. Sen cihazi görebildinmi telefonda? bir de bu cto wifi socket yazinca 2 tane program cikiyor. Sanirim turuncu ikonlu olanla baglanti kuruluyor Cihazı görüyorum ve normal wifi kaynağı olarak bağlanıyor, program üzerinden bağlantı olmuyor Bakardık ama çok uzaksın sopa? Servet bu işler ile uğraşacağına bana telefon aç gider kombiyi açarım. Benim yeni evden 20 km ilerde, servis başına ücret olarak 5 litre mazot alırım Ayıpsın abi, 10 tl vereyim birde çay demle ha Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Tamam sonra configuration kisminda senin evdeki wlanin adini ve sifresini girince olmasi lazim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Tamam sonra configuration kisminda senin evdeki wlanin adini ve sifresini girince olmasi lazim program üzerinden ne benim cihaz nede normal wifi bağlanmıyor, orayı aşabilsem İcindede bişey yokmuş Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Abi amac cihazi internete baglamak. Yani telefondan cihaza baglandin ve konfigurasyon kismina girdiysen, simdi evdeki modemin adini ve sifresini telefondan cihaza aktarman lazim. El ile yapacaksin otomatik bulmayacak. Atiyorum senin modem ismi Servet-ev sifresi de 1234 ise telefondan bunlari cihaza yollaman lazim ki cihaz modeme baglanabilsin. Bu islemleri yaparken internete baglanazsin zaten. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Hey yarabbim... Açmasa içini olmaz.. 6 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 program üzerinden ne benim cihaz nede normal wifi bağlanmıyor, orayı aşabilsem İcindede bişey yokmuş Bende tam soracaktim hala parcalamadinmi diye[emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Abi amac cihazi internete baglamak. Yani telefondan cihaza baglandin ve konfigurasyon kismina girdiysen, simdi evdeki modemin adini ve sifresini telefondan cihaza aktarman lazim. El ile yapacaksin otomatik bulmayacak. Atiyorum senin modem ismi Servet-ev sifresi de 1234 ise telefondan bunlari cihaza yollaman lazim ki cihaz modeme baglanabilsin. Bu islemleri yaparken internete baglanazsin zaten.Cihaza program ile giremiyorum. Bağlanmıyor Hey yarabbim... Açmasa içini olmaz.. Diyene bak hele 1 Yorum bağlantısı
Guest Yunus Gökhan Ay 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Abi fotoselden 0-10 v al telefonu arayınca flaş yansın kombi çalışsın Evde sabit telefon bırakmalısın amma ? 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 O zaman aypona talim abi. Dene bakalim onla olursa belki androidle de bi ayar falan yapilir Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Kombinin elektriğini kesecek zaten abi kombi için şalter kullanılıyor genelde bu sistem de kombi daima aktif ale getirilmesi lazım bence bu fişe taktimi ac kapa yapılacak diyorsun gibi birşy ama bu sistem bence uymaz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Abi fotoselden 0-10 v al telefonu arayınca flaş yansın kombi çalışsın Evde sabit telefon bırakmalısın amma ?Evde telefon yok Yunus, olsa çok kolayabi kombi için şalter kullanılıyor genelde bu sistem de kombi daima aktif ale getirilmesi lazım bence bu fişe taktimi ac kapa yapılacak diyorsun gibi birşy ama bu sistem bence uymaz Elektrik gitti geldi evde. Kombi ne yapar? Yorum bağlantısı
Recep Güney 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 bu iş için yerli malı cosa akıllı kombi kiti va bunu deneyin derim. 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Servet abi ile iletişime geçtim. Cihazı parçalamamış daha, yetiştim yani Yazılımla alakalı bi sorun var. Satıcı ile irtibata geçtik bakalım. 3 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Servet, alet çalışırsa o röleye pek güvenme kontakların yapışma ihtimali yüksek, kontaktör koy araya. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 bunun özel yazılımı vardır. MAC adresi ile bulur. modeminizden görülüyor mu? modemin mac security kısmı kapalı olmalı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 bunun özel yazılımı vardır. MAC adresi ile bulur. modeminizden görülüyor mu? modemin mac security kısmı kapalı olmalı. Bulabilmeniz için aletin sürekli olarak search modda olması lazım. Hadi buldunuz, yine bir işe yaramaz ki? Yazılım olmadan bağlansanız da görebileceğiniz bir şey yok anladığım kadarı ile. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 mac adresi bilinirse internetten belki üretici kodu ile birşey bulunur. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 bi sürü sayfa olmuş hepsini okumadım da, bende bunun benzeri var. Cosa akıllı kombi kiti diye geçiyor. bunun için modem ve net lazım evde, telefondan istediğin zaman modları vs. değiştiryorsun dışardayken. bunun gibi bişey mi bu ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Servet, alet çalışırsa o röleye pek güvenme kontakların yapışma ihtimali yüksek, kontaktör koy araya.Çalışsa iş kolay,da Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 (düzenlendi) Abi, kılavuzdaki bu kısımları uyguladığında, telefon ile yaptığın wi-fi taramasında hiç bir şey göremiyor musun? 15 Şubat 2016 tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Cihaz görünüyor, ancak programda eksiklik nedeniyle bağlanmıyor. Normal wifi taramasında sıkıntı yok 4-5 ve 6 görünmüyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts