Servet Aydın 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Değirmendere'deki eve gitmeden kombiyi açıp kapayacak birşeyler aradım. Ali'de ürünü buldum ve aldım. Gel gelelim kurulum yapamadım. Eksik birşeyler var, bu tip ürünlerden kurulum yapan varmı? İçeriği olan kitapçık; Wifi kablosuz uzaktan kumanda anahtarı akıllı otomasyon wifi cep telefonu akıllı telefonlar için anahtarı soket ab tak e # ch http://s.aliexpress.com/ZryQJrIj (from AliExpress Android) 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 abi gördüğüm kadarıyla bu sade elektrikli tüm cihazları caliştirir kombi için özel bi ürün değil Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 abi gördüğüm kadarıyla bu sade elektrikli tüm cihazları caliştirir kombi için özel bi ürün değilKombinin elektriğini kesecek zaten Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Abi ayarlanir bir sekilde ama kombinin elektrigini bir anda kesip bir anda acmak benim aklima yatmadi pek. Bulabiliyorsan kombiye uygun wifi termostat lazim sana ama onlarinda fiyata baya yüksek oluyor genelde 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Abi kombi uygunmu buna?Her kombi elektriği kesip tekrar verince çalışır. Benim planda o 2 Yorum bağlantısı
Turhan Onat 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Güzel bir ürün. Alım yaptığınız linki paylaşır mısınız? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Abi ayarlanir bir sekilde ama kombinin elektrigini bir anda kesip bir anda acmak benim aklima yatmadi pek. Bulabiliyorsan kombiye uygun wifi termostat lazim sana ama onlarinda fiyata baya yüksek oluyor geneldeBir şey olmaz. Ben gebzeden yola çıkarken aktif hale getireceğim kombiyi. Eve gelene kadar ısınsınGüzel bir ürün. Alım yaptığınız linki paylaşır mısınız?Link verdim, çıkmadı sanırım? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Donma korumasını iptal etmiş olacaksın abi.Donma ihtimali varsa sakıncalı bence. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Donma korumasını iptal etmiş olacaksın abi.Donma ihtimali varsa sakıncalı bence.Donması için -50 derece olması lazım evin. Kombi ev içinde. Sistemi antifreezeli.Abi nerede takıldın ?Satıcı ürün için yazılım li ki vermiş, buldum ama pasword kısmı yok, başka programlar indirdim yok onlarda da bağlantı kuramıyor cihaz. Cihazın kendisi şifre istemiyor normal wifiden bağlanırsam. Ama yazılım üzerinden bağlantı yaparsam şifre istiyor. Bu tip cihazlarda normalde ıp adresi filan girmek lazım. Kafam almadı 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Sabit ip yada cloud server üstünden falan çalıştırılması gerekiyordur büyük ihtimalle. Yani müracat Sani 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Arkadaş 2005 senesinde evlendiğinde, evine cepten arayıp/ mesaj atıp ayar yapılan kombilerden almıştı.. O zaman standart işlevli kombi 1.000 Tl ise, arkadaş 2.000 Tl ye yakın bi para ödemişti diye hatırlıyorum abi. Neredeyse 2 katı.. Bu sistem çalışırsa çok ekonomik olacaktır. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Arkadaş 2005 senesinde evlendiğinde, evine cepten arayıp/ mesaj atıp ayar yapılan kombilerden almıştı.. O zaman standart işlevli kombi 1.000 Tl ise, arkadaş 2.000 Tl ye yakın bi para ödemişti diye hatırlıyorum abi. Neredeyse 2 katı.. Bu sistem çalışırsa çok ekonomik olacaktır.Hali hazırda telefon ile dpmf sistemli olanlar var. 250 tl civarı. 3 çıkış var ne baglarsan bağla. Bu daha teknolojik ve pratik diye aldım, elimde kaldı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Olmaz bu iş.. Sabit IP olmadan modeme nasıl gireceksin, cihaza nasıl bağlanacaksın.. Ki IP girecek yer yok diyorsun.. Bu cihazın amacı farklıdır.. Ver bakalım linkini.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Her kombi elektriği kesip tekrar verince çalışır. Benim planda o Bazı kombiler abi açılıp kapanınca reset modu olan yaz modunda çalışır. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 (düzenlendi) Ben wlan repater kurulumu yapmistim onda söyle yapiliyor: Cihazi fise taktiktan sonra bilgisayardan veya telefondan repeaterin kendi wlani görünüyor. o wlani sectikten sonra, internet explorer gibi bir tarayicidan ona baglanilip (ip adresi oluyor 192.168.1.1 veya 10.0.0.1 falan gibi) evin wlan sifresi giriliyor. Repeater wlana baglanmis oluyor böylece 2. bir secenek modem ile kablolu veya varsa wps tusu ile baglanti kurulabiliyor. belki benzerdir kurulumu normalde kendi app i ile halletmen lazim ama ilk baglanti icin kesin modem yerine cihazin wlanina baglanman gerekir bence kitapcigi adim adim takip edince neden olmuyor acaba? 15 Şubat 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Olmaz bu iş.. Sabit IP olmadan modeme nasıl gireceksin, cihaza nasıl bağlanacaksın.. Ki IP girecek yer yok diyorsun.. Bu cihazın amacı farklıdır.. Ver bakalım linkini.. http://www.aliexpress.com/item/WiFi-Wireless-Remote-Control-Switch-Smart-Automation-WiFi-Switch-Socket-for-Cellphone-Smartphones-EU-Plug-E/32268856111.html Bazı kombiler abi açılıp kapanınca reset modu olan yaz modunda çalışır. Bendekinde yok öyle birşey, ayarlar nerde ise oradan devam ediyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Olmaz bu iş.. Sabit IP olmadan modeme nasıl gireceksin, cihaza nasıl bağlanacaksın.. Ki IP girecek yer yok diyorsun.. Bu cihazın amacı farklıdır.. Ver bakalım linkini.. Benim evdeki kamera sisteminde de sabit Ip yok ama çalışıyor abi. Bu işi yapan siteler var. Doğru adres Sani. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 15 Şubat 2016 Paylaş 15 Şubat 2016 Bence ev içinde telefonla falan kontrol için bu cihaz. Uzaktan kullanmaya pek müsait değil gibi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2016 Yazar Paylaş 15 Şubat 2016 Ben wlan repater kurulumu yapmistim onda söyle yapiliyor: Cihazi fise taktiktan sonra bilgisayardan veya telefondan repeaterin kendi wlani görünüyor. o wlani sectikten sonra, internet explorer gibi bir tarayicidan ona baglanilip (ip adresi oluyor 192.168.1.1 veya 10.0.0.1 falan gibi) evin wlan sifresi giriliyor. Repeater wlana baglanmis oluyor böylece 2. bir secenek modem ile kablolu veya varsa wps tusu ile baglanti kurulabiliyor. belki benzerdir kurulumu normalde kendi app i ile halletmen lazim ama ilk baglanti icin kesin modem yerine cihazin wlanina baglanman gerekir bence kitapcigi adim adim takip edince neden olmuyor acaba? İlk sıkıntı programın kendisi. Telefonda kurulum yaptım. Kayıt bölümü çıkmadı. Başka benzer programlar denedim. Onlarda da olmadı bağlantı. Ürüne direk wifiden bağlanıyorum ama Evde sabit lelefon varmı abi Bence ev içinde telefonla falan kontrol için bu cihaz. Uzaktan kullanmaya pek müsait değil gibi. Telfon ile bağı yok sistemin Yorum bağlantısı
Recommended Posts