İçeriğe Yönlendir

Kombiye Uzaktan Erişim

Servet Aydın

Recommended Posts

Ersen Tapan

Cihazın arkasında etikette olabiliyor Ip yada bağlantı adresi. Üretici firmanın web adresinden falan çıkar birşeyler. 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:shok:  :shok:  Abi hiç bir  şey kaçmıyor gözünden haaa maşallah maşallah  :bravo:  :bravo:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Cihazın arkasında etikette olabiliyor Ip yada bağlantı adresi. Üretici firmanın web adresinden falan çıkar birşeyler. 

hiçbirşey yazmıyor zamazingoda. Yazsa olacak birşeyler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

O zaman bunun mantigi; cihaz ile telefon arasindaki baglanti bir internet sitesi üzerinden kuruluyor. Demekki sen cihazi internete baglayamamissin abi

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Mesela ben kamera sistemine cihazın seri numarasını girerek bağlanıyorum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ürünü bir daha inceledim. Satıcı fotoğraflar arasına sadece ios için demiş. Akşam evde ayfon ile deneyeyim bakalım ne olacak

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Abi böyle durumlarda aslinda en iyisi git bi cay falan ic takil biraz. Sonra kitapcikta yazan herseyi en bastan tek tek dene. Ben öyle yapiyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cihaz tanıtımına göre doğru.. 

Ancak ben telefondaki uygulamadan elektriği aç diyince bu cihazı açacağını nereden bilecek.. 

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Ancak ben telefondaki uygulamadan elektriği aç diyince bu cihazı açacağını nereden bilecek.. 

Abi anladigim kadariyla bu cihaz sürekli bir internet sitesine bagli. Telefondan da program o siteye bagli. Komutlar o sekilde iletiliyor sanirim

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Birşekilde seri numarası olmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bir şekilde evimin internet ağına ve buna erişim gerek. Kamera izme programları gibi. ama ıp vs yok, kafam durdu.

Abi böyle durumlarda aslinda en iyisi git bi cay falan ic takil biraz. Sonra kitapcikta yazan herseyi en bastan tek tek dene. Ben öyle yapiyorum :)

üç gündür içmediğim çay çorba sigara kalmadı :nargile:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bir şekilde evimin internet ağına ve buna erişim gerek. Kamera izme programları gibi. ama ıp vs yok, kafam durdu.

üç gündür içmediğim çay çorba sigara kalmadı :nargile:

Bende de Ip kamera vardi çançinçon, çalıştıramamıştım :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi evin çevresinde yakın eş dost yok mu kahrını çekecek 3 gündür kafa patlatacağına ver anahtarı açsın kombiyi

Tam ben diyecektim, mühendis adam başka ya. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Düğmesine basılı tutarak bişeyler giriyor ekrandan... 

Evet şifre giriyor... 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi evin çevresinde yakın eş dost yok mu kahrını çekecek 3 gündür kafa patlatacağına ver anahtarı açsın kombiyi

Tam ben diyecektim, mühendis adam başka ya. :D

İyi fikir'de evin civarında oturan olsa...

O zaman simdilik kafa yorma abi, ayponla dene bakalim

evet, onu deneyeyim

Bende de Ip kamera vardi çançinçon, çalıştıramamıştım :(

bende çalıştıramadım :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sıkıntı şu; bendeki cihazın programında konfigirasyon bölümü yok. Orayı aşamadım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...