İçeriğe Yönlendir

Fiesta Ön Ford Amblem

Emre Şimşek1

Recommended Posts

Emre Şimşek1

Merhabalar;

2010 Fiesta aldım. Benden önceki sahibi pek ilgilenmemiş galiba ön panjurda yer alan ford yazısı aşınmış sadece F kalmış :). Bilgisi olan varsa bunu kendim değiştirebilirmiyim. Sadece amblem sökülebiliyor mu? Yoksa panjurla bitişik mi çok anlayamadım. Ankara da bu konuda tavsiye usta var mıdır?

Teşekürler.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

söke bilirsin de üstüne kaplama yapa bilirsin de formda örnekleri var.  ;)

Yorum bağlantısı
Emre Alp

Merhabalar;

2010 Fiesta aldım. Benden önceki sahibi pek ilgilenmemiş galiba ön panjurda yer alan ford yazısı aşınmış sadece F kalmış :). Bilgisi olan varsa bunu kendim değiştirebilirmiyim. Sadece amblem sökülebiliyor mu? Yoksa panjurla bitişik mi çok anlayamadım. Ankara da bu konuda tavsiye usta var mıdır?

Teşekürler.

Benimde sökülmüştü ön kısım maximum 20 yada 30 TL olması lazım. Sanayide herhangi bir ford yedek parça satan yerden bulabilirsin.  Düşünüldüğü gibi kalın bir demir parçası değil. sorunlu parçayı tornavida yardımı ile köşelerden kendine çekerek çıkar. çıkan bölgeyi temiz bir bez yardımı ile sil ve yeni logonu tak :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

bende 2005 eski kasa fiesta vardı. onunda ön logo silikti. kardeşim parçacıdan aldı 15 tl ye. direk üzerine geçiriyorsun. çok basit. ve orjinali gibi şık duruyordu. şimdi sattım gerçi fiestayı. 2005 focus 2 HB kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek1

Teşekkür ederim, Ankarada bir parçacıya sordum 90 tl dedi. o kadar olmayacağını düşünmüştüm. Sizlerde söyleyince gereksiz bir fiyatmış. Biraz daha araştırayım.

Yorum bağlantısı
Şakir Koplay

20 liradır o amblemin fiyatı. Yapışkanlı olur. Eskisini çekerek sök biraz zorlar. Üzerine yenisini yapıştırıyorsun. Dikkat et kolay eğilip bükülen bir malzeme.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek1

Teşekkür ederim arkadaşlar. 50 tl den başladı 3ncü yedek parçacıda 35 tl ye buldum taktırdım. :yes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...