Macit Aliyev 4 Ekim 2017 Paylaş 4 Ekim 2017 13 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Konumunda sıkıntı yok.. Tam yerini bulmuş. Benimki gibi ayarla bakalım açıyı.. kaputun ucunu görürüm ben. Bende de kaputun ucu görünüyor abi. Görüntü şuan elimde yok ama en yakın zamanda koyarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yolcu 4 Ekim 2017 Paylaş 4 Ekim 2017 (düzenlendi) 31 dakika önce, Mais Jannataliyev yazdı: Abi çokta lazım olacağından değilde hani varken neden çalışmasın mantığı. Bu arada benim focusta sanki güzel bir yer buldum. Kamerayı oraya yapıştırdım kabloyuda yukarıdan dolandırdım. Görüntüsü şu şekilde. süper yaaa kamera cuk diye yerine oturmuş üstelik A119 olan modeli kullanıyorsunuz ben A119S modelinde sıkıntı olduğunu sanıyordum... birde aynen dediğiniz gibi varken neden çalışmasın bende bu kamerayı birazda bu özelliği için tercih ettim çalışsa zaten şehir içinde kullanmam. 4 Ekim 2017 tarihinde Mehmet Hancı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Ekim 2017 Yazar Paylaş 4 Ekim 2017 Cızırtı sorunu yaşayanlar için çözüm. V2 lerde kutudan çıkıyor sanıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2017 Paylaş 4 Ekim 2017 46 dakika önce, Mehmet Hancı yazdı: süper yaaa kamera cuk diye yerine oturmuş üstelik A119 olan modeli kullanıyorsunuz ben A119S modelinde sıkıntı olduğunu sanıyordum... birde aynen dediğiniz gibi varken neden çalışmasın bende bu kamerayı birazda bu özelliği için tercih ettim çalışsa zaten şehir içinde kullanmam. Valla ben de denedim, denedim çalışmadı.. Resetledim, güncelledim. fabrika ayarına döndüm vs.. bir anda çalışmaya başladı. Bir daha da susmadı.. ben susturdum. 15 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: Cızırtı sorunu yaşayanlar için çözüm. V2 lerde kutudan çıkıyor sanıyorum. Benim kamera titriyordu.. Bunu ben kendim yapmıştım... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2017 Paylaş 4 Ekim 2017 On 03.10.2017 at 09:54, Mehmet Hancı yazdı: birde bu iki özellik açıkken ekranı kapalı olarak kullandığımızda da çalışıyormu? Ekran kapalı iken denedim. Hem çarpışma uyarısında hem de şerit takipte uyarı verdiği an ekranı açıyor ve hem görsel hem sesli uyarı veriyor. Video da çektim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yolcu 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 valla kıskandım. dün akşam hemen hemen 100km lik yol yaptım öncesinde kameraya reset attım yazılım güncelledim fabrika ayarlarına dönderdim hatta ingilizce dilde kullandım yol boyunca bir çok kez kamera açısını değiştirdim ama nafile çarpışma uyarısıda önümde büyük araba olursa çalışıyo minübüs kamyon gibi... şerit takip hiç çalışmadı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Çözünürlük 1080 ve 30 fps olacak. Ancak bu özellikleri açınca otomatik bu ayara geçiyor diye biliyorum. Yine de bi kontrol edin. Yorum bağlantısı
Mehmet Yolcu 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 28 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çözünürlük 1080 ve 30 fps olacak. Ancak bu özellikleri açınca otomatik bu ayara geçiyor diye biliyorum. Yine de bi kontrol edin. evet otomatik olarak çözünürlük 30 fps ye düşüyo ben onuda elimle yine kendim ayarlıyorum garanti olsun diye... Mehmet bey çok yardımcı oldunuz bize teşekkür ederim ben yine cihazla denemeler yapıp burdan sonucu yazarım. aklıma gelen tek birşey var oda aracın rengi kül gri ben bile videoları izlerken ışık yansımasa kaputu göremiyorum zemin rengine çok benziyo herhalde kamerada göremiyor diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 Olabilir.. kaputu görmeyecek şekilde ayarlayıp deneyin bakalım.. Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 benim a118c nin ses kaydı bozuldu 2 sn kaydediyor sonra bozuluyor nedendir? Yorum bağlantısı
Mehmet Yolcu 5 Ekim 2017 Paylaş 5 Ekim 2017 21 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Olabilir.. kaputu görmeyecek şekilde ayarlayıp deneyin bakalım.. denemediğim açı kalmadı çarpışma uyarısı dışında çalışmıyor çarpışma uyarısıda neye göre çalışıyo onuda anlamış değilim Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Arkadaşlar VIOFO A119 park modlu olan kameram araç çakmaklığına takılı duruyor hep. Kamera hareketi aldıladığında otomatik çekim yapıyor. iyi hoş ama bu elektriği nerden alıyor. Çakmaklık yarım saat sonra devre dışı kalıyor diye biliyorum. Aydınlatabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 On 10.10.2017 at 09:38, Mais Jannataliyev yazdı: Arkadaşlar VIOFO A119 park modlu olan kameram araç çakmaklığına takılı duruyor hep. Kamera hareketi aldıladığında otomatik çekim yapıyor. iyi hoş ama bu elektriği nerden alıyor. Çakmaklık yarım saat sonra devre dışı kalıyor diye biliyorum. Aydınlatabilir misiniz? Fordlar genelde çakmak elektriğini kesmez.. kestiğinden emin misin ? Ben müdahale ederek kontağa bağlı çalışacak hale getirmiştim. çünkü iki defa koltuk ısıtıyı unutup akü bitirmiştim.. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Abi ben kesiyor diye bir yerden okumuştum. Demekki her araçta kesmiyormuş. Problem çözülmüştür ozaman)) Yorum bağlantısı
Adem Öztürk 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Bende 1 saat aktif duruyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 12 dakika önce, Adem Öztürk yazdı: Bende 1 saat aktif duruyor diye biliyorum. Tam da internetden satın almak için Akü Takviye Kablosu aramaya başlamıştım bile:)) Bekleyip netleştirip öyle karar vermek lazım. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ekim 2017 Paylaş 11 Ekim 2017 Focus 2.5 var hiç kesmiyor benim çakmak girişini. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 11 Ekim 2017 Paylaş 11 Ekim 2017 Aynen ben de kesmediğini öğrenmiş oldum. Çünkü gece gündüz hareket algıladığında çekim yapıyor ve elektriği de hep çakmaklıktan alıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yolcu 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar burada araç kameralarının sürücü asistanı özelliği konusunda tartışmıştık. Mehmet bey çok şanslı ki onun kamerasında bu özellik çok düzgün çalışıyor. Bende bu konuyu viofo yetkilileri ile iletişime geçerek görüştüm. Bana bugün en son attıkları maili paylaşıyorum; Hi Mehmet Yolcu, We suggest you not use LDWS or FCWS by now. We are working for this and the improved firmware will be released in the near future. Best regards, Bill Zhou | Product Manager yani diyorlarki şuan bu özellikleri kullanmayın bu özelliler için çalışmalarımız devam ediyor ve bunun için yakın bir zamanda geliştirimiş bir güncelleme yayınlayacaklarmış. 12 Ekim 2017 tarihinde Mehmet Hancı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 5 dakika önce, Mehmet Hancı yazdı: Merhaba arkadaşlar burada araç kameralarının sürücü asistanı özelliği konusunda tartışmıştık. Mehmet bey çok şanslı ki onun kamerasında bu özellik çok düzgün çalışıyor. Bende bu konuyu viofo yetkilileri ile iletişime geçerek görüştüm. Bana bugün en son attıkları maili paylaşıyorum; Hi Mehmet Yolcu, We suggest you not use LDWS or FCWS by now. We are working for this and the improved firmware will be released in the near future. For camera angle, you can adjust the lens by yourself. It's adjustable. yani diyorlarki şuan bu özellikleri kullanmayın bu özelliler için çalışmalarımız devam ediyor ve bunun için yakın bir zamanda geliştirimiş bir güncelleme yayınlayacaklarmış. Bu durumda soyadınızı yolcu olarak değiştirmeli veya üyeliğiniz iptal etmeliyiz Yorum bağlantısı
Mehmet Yolcu 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 8 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bu durumda soyadınızı yolcu olarak değiştirmeli veya üyeliğiniz iptal etmeliyiz evet soyadım yolcu ama sistemde aynı soyadının kullanıldığını yazdı ve kabul etmedi bende ha yolcu ha hancı ne olacak deyip hancı yazdım tamamen sistemle alakalı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 evet soyadım yolcu ama sistemde aynı soyadının kullanıldığını yazdı ve kabul etmedi bende ha yolcu ha hancı ne olacak deyip hancı yazdım tamamen sistemle alakalı[emoji20]Çözelim bu sorunu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 6 dakika önce, Mehmet Hancı yazdı: evet soyadım yolcu ama sistemde aynı soyadının kullanıldığını yazdı ve kabul etmedi bende ha yolcu ha hancı ne olacak deyip hancı yazdım tamamen sistemle alakalı Değiştiriyorum Yolcu olarak. Yorum bağlantısı
Mehmet Yolcu 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Değiştiriyorum Yolcu olarak. Teşekkür ederim değiştirelim ben yapamadım Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 2 Kasım 2017 Paylaş 2 Kasım 2017 @Olgu Erhan bey şu an bu kamera 79$'a satılıyor gps'li versiyonu zapals.com da sizce nasıl fiyat olarak daha uyguna bulunabilir mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts