İbrahim Gümüş 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 selamun aleykum bildiğiniz üzere bizim araclar 5*108 bijon alacak oldugun jantın 9 ofsetlisi malesef bulunmamakta bunun ıcın 5*112 takip bijon aralıklarını değiştirenler var nasıl bi çözüm yolu buluyorlar hakkında bilgisi olan varmı? Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Bence connectte 9 ofset janta gerek te yok önlerde sıkıntı cikabilir ama fluns mi neydi adi hatirlamiyorum bir aparat ile başka bijon araliginda jant takila bilir tabi kimse tavsiye etmez güvenlik acisindan zafiyet olur Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Riske girmeye ve boşa maceraya gerek yok bence. Takın 5X105 hatta direk ford'a uygun jant(bilezigede gerek kalmasın) kafanız rahat olsun.Ayrıca 9 ofsetle aracın güzel görünmesi için komple basık olması lazım aracın Yorum bağlantısı
İbrahim Gümüş 21 Şubat 2016 Yazar Paylaş 21 Şubat 2016 Bence connectte 9 ofset janta gerek te yok önlerde sıkıntı cikabilir ama fluns mi neydi adi hatirlamiyorum bir aparat ile başka bijon araliginda jant takila bilir tabi kimse tavsiye etmez güvenlik acisindan zafiyet olur biraz daha araştırayım ben bunu bende güvenlik acısından şüpheliyim Riske girmeye ve boşa maceraya gerek yok bence. Takın 5X105 hatta direk ford'a uygun jant(bilezigede gerek kalmasın) kafanız rahat olsun. Ayrıca 9 ofsetle aracın güzel görünmesi için komple basık olması lazım aracın 7,5 ofset takıp orjinalden bi farkı kalmıcaksa ne diye boşuna janta para vereyim istediğim jantı bulursam illaki kararıncada basılacak arac 3,5-4 cm olan basıklık tekrardan elden geçeçek Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 7,5 ofset takıp orjinalden bi farkı kalmıcaksa ne diye boşuna janta para vereyim istediğim jantı bulursam illaki kararıncada basılacak arac 3,5-4 cm olan basıklık tekrardan elden geçeçek Jant ofsetli olcak diye bir şey yokki. Bunlar kışlıklarım(orijinal jantı bile farklı görüntüye sokabilirsin) Bunlarda yazlıklar. Yorum bağlantısı
Batuhan Vural 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Aynadaki lambalar iyimiş detaylı resmini çekermisin aynanın Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Aynadaki lambalar iyimiş detaylı resmini çekermisin aynanın aracımın konusunda detaylı resim mevcut. Yorum bağlantısı
Recommended Posts