İçeriğe Yönlendir

Bijon Aralıgı Sıkıntısı

İbrahim Gümüş

Recommended Posts

İbrahim Gümüş

selamun aleykum

bildiğiniz üzere bizim araclar 5*108 bijon alacak oldugun jantın 9 ofsetlisi malesef bulunmamakta bunun ıcın 5*112 takip bijon aralıklarını değiştirenler var nasıl bi çözüm yolu buluyorlar hakkında bilgisi olan varmı? 

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Bence connectte 9 ofset janta gerek te yok önlerde sıkıntı cikabilir ama fluns mi neydi adi hatirlamiyorum bir aparat ile başka bijon araliginda jant takila bilir tabi kimse tavsiye etmez güvenlik acisindan zafiyet olur

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Riske girmeye ve boşa maceraya gerek yok bence. Takın 5X105 hatta direk ford'a uygun jant(bilezigede gerek kalmasın) kafanız rahat olsun.

​Ayrıca 9 ofsetle aracın güzel görünmesi için komple basık olması lazım aracın ;)

Yorum bağlantısı
İbrahim Gümüş

Bence connectte 9 ofset janta gerek te yok önlerde sıkıntı cikabilir ama fluns mi neydi adi hatirlamiyorum bir aparat ile başka bijon araliginda jant takila bilir tabi kimse tavsiye etmez güvenlik acisindan zafiyet olur

biraz daha araştırayım ben bunu bende güvenlik acısından şüpheliyim :D

Riske girmeye ve boşa maceraya gerek yok bence. Takın 5X105 hatta direk ford'a uygun jant(bilezigede gerek kalmasın) kafanız rahat olsun.

​Ayrıca 9 ofsetle aracın güzel görünmesi için komple basık olması lazım aracın ;)

7,5 ofset takıp orjinalden bi farkı kalmıcaksa ne diye boşuna janta para vereyim  ;)  ;) istediğim jantı bulursam illaki kararıncada basılacak  arac  3,5-4 cm olan basıklık tekrardan elden geçeçek :bravo:  ;)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

7,5 ofset takıp orjinalden bi farkı kalmıcaksa ne diye boşuna janta para vereyim  ;)  ;) istediğim jantı bulursam illaki kararıncada basılacak  arac  3,5-4 cm olan basıklık tekrardan elden geçeçek :bravo:  ;)

Jant  ofsetli olcak diye bir şey yokki.

Bunlar kışlıklarım(orijinal jantı bile farklı görüntüye sokabilirsin)

bJNdrY.jpg

Bunlarda yazlıklar.

25Mryj.jpg

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Aynadaki lambalar iyimiş ;) detaylı resmini çekermisin aynanın

aracımın konusunda detaylı resim mevcut.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...