ahmet fırat tamay 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 Merhaba aracıma uygun max 700tl civarı bir bütçe ile double din teyp arıyorum. Tercih olarak navigasyon ve Bluetooth da olsun istiyorum. Önerebileceğiniz bir model varmı acaba ve ek olarak izmirde yaşıyorum uygulama içinde önerilerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279204-teyp-önerisi/#entry2881748 Yorum bağlantısı
ahmet fırat tamay 21 Şubat 2016 Yazar Paylaş 21 Şubat 2016 Gönderdiğiniz link birkaç model hakkında bilgi verdi fakat bizim araçların görününde nasıl durur. Çıkıntı olurmu, nasıl bir çerçeve almak gerekir. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını ve mümkünse fotoğraf paylaşırlarsa çok memnun olacağım. Birkaç gündür araştırıyorum ama kafama yatmıyor nedense:) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-piranha-encore-a-type-navigasyonlu-ve-bluetoothlu-android-teyp-248750879/detay androidli güzel oyuncak gibi duruyor. 2004 fiestada 3 parçalı ön teyp bölümü var. buraya montaj için el becerisi ve yoğun ince çalışma lazım bu daha önemli. cihaz kolay değişir kesilmiş ön göğüs değişmez. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-piranha-encore-a-type-navigasyonlu-ve-bluetoothlu-android-teyp-248750879/detay androidli güzel oyuncak gibi duruyor. 2004 fiestada 3 parçalı ön teyp bölümü var. buraya montaj için el becerisi ve yoğun ince çalışma lazım bu daha önemli. cihaz kolay değişir kesilmiş ön göğüs değişmez. Oraya kesim sonrası için aparat varmı? Bi arkadaş soruyor da Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 ben taktırdım pioneer ın bir modelini üründen çok memnunum senin bütcenin üstünde bir cihaz sadece çerçeve konusunda çok iyi bir yere yaptırman gerekiyor yoksa çok çirkin duruyor.Ben yaptırdıktan sonra başka bir yere söktürüp yeniden yaptırmıştım. Yinede çok çok iyi olmadı. Yorum bağlantısı
ahmet fırat tamay 21 Şubat 2016 Yazar Paylaş 21 Şubat 2016 Ürün donanım olarak güzel görünüyor hatta üründe istediğim herşey var ama ses olarak tatmin eder mi bilemiyorum. Çerçeve konusunda CARVOCAL diye bir yer var bu işi yapıyorlar onlarla hafta içinde görüşmeyi planlıyorum. Ahttp://m.bimeks.com.tr/Urun/143553 İstekleri bir kenara bırakıp ses ve kalite konusunda güvendigim bir markamı alsam Yorum bağlantısı
ahmet fırat tamay 24 Şubat 2016 Yazar Paylaş 24 Şubat 2016 Arkadaşlar uzun bir araştırma sonunda önerdiğiniz pirana encore A modelinin siparişini verdim. Artık ürünün montajını yaptırdıktan sonra sizlerle fotoğraflarını paylaşırım. Benden sonra yaptırmayı düşünen arkadaşlar içinde fikir olur enazından. Son olarak montaj için izmirde önerebileceğiniz güvenilir bir yer var mı? Yorum bağlantısı
ahmet fırat tamay 27 Şubat 2016 Yazar Paylaş 27 Şubat 2016 En kısa zamanda bende double teybin montajını yaptırıp fotoğrafları paylaşacağım:) Yorum bağlantısı
Fatih Belen 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 Benim teyp maşallah daha güzel oturdu. Ne boşluk ne başka bir şey. Montajı kendim yaptım.Roadstar rd9115n Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 28 Şubat 2016 Paylaş 28 Şubat 2016 Benim teyp maşallah daha güzel oturdu. Ne boşluk ne başka bir şey. Montajı kendim yaptım.Roadstar rd9115nSenin teyp dışarda duruyor . Benimkide ilk yapıldığında öyle idi çok sırıtıyordu benim gözüme ben dahada içeri aldırdım şuan kenarlala sıfır hizada Yorum bağlantısı
ahmet fırat tamay 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Double teybimin montajını sonunda yaptırdım. Pek içime sinmedi altta biraz boşluk kaldı ama şimdilik böyle kullanacağım. Fotoğrafları en kısa sürede yüklemem Yorum bağlantısı
Fatih Belen 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Senin teyp dışarda duruyor . Benimkide ilk yapıldığında öyle idi çok sırıtıyordu benim gözüme ben dahada içeri aldırdım şuan kenarlala sıfır hizada İstersem bende biraz içeri alabilirim. Zor değil. Ama böyle hoşuma gitti gözüme batmıyor. Sağ sol boşluk vs kalmadı. Sizinkinde boşluk kalmış. Ebayda bir parça satılıyor diyorlardı boşluklar için araştırdınız mı ? Yada silecek süpürge lastiği tavsiyesi vermişti bir arkadaş. Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 İstersem bende biraz içeri alabilirim. Zor değil. Ama böyle hoşuma gitti gözüme batmıyor. Sağ sol boşluk vs kalmadı. Sizinkinde boşluk kalmış. Ebayda bir parça satılıyor diyorlardı boşluklar için araştırdınız mı ? Yada silecek süpürge lastiği tavsiyesi vermişti bir arkadaş. Onu duymamıştım o kadar ince bir parça mı var ebayda.Silecek süpürge lastiğini nasıl kullanacam Yorum bağlantısı
Emre Çelikel 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Bu teypler direksiyondaki kumandadan kontrol imkanı var mı? Yorum bağlantısı
Fatih Belen 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Ben Kullanıyorum kumandayı. Eğer teyp destekliyorsa bağlantısında bizzat yardımcı olabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Göçmez 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 bu benim aracımdaki double Kardeşim güzel duruyor bende de 2006 1.4 Fiesta var kaç inch sıgıyor,bu 6,2 inch mi Yorum bağlantısı
Utku Gömeç 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Kardeşim güzel duruyor bende de 2006 1.4 Fiesta var kaç inch sıgıyor,bu 6,2 inch mi Bendeki 7 inç olarak geçiyor. Yorum bağlantısı
ahmet fırat tamay 22 Mart 2016 Yazar Paylaş 22 Mart 2016 arkadaşlar bahsettiğim piranha encore a modelini aldım montajını yaptırdım fakat ürün arızalı çıktı ölü piksel ve sürekli kendiliğinden kapanıyordu. Bende iadesini yapıp paraya kıydım ve sony avx-602 modelini aldım şimdi montajı için izin günümü bekliyorum. Bu arada forumda nasıl fotoğraf paylaşabilirim yardımcı olabilirmisiniz. Sizlere soracağım bir parça var nereden düştüğünü bulamadım. Arka koltuğun altında buldum ama yerini bir türlü tespit edemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts