İçeriğe Yönlendir

Tam Otomatik (Tork Konvertorlu) Kuga

Yılmaz Kartal

Recommended Posts

Yılmaz Kartal

selamlar

Kuga brosurunde

1.5 ecoboost 182 ps tum donanim seviyelerinde 6 ileri AWD otomatik ( bu tork konvertorlu mu?)

2.0 TDCI 6 ileri Powershift , yazmakta.

Ancak ilanlarda bakiyorum bir onceki 1.6 ecoboost motor ve 1.5 ecoboost lar hep yarıotomatik olarak işaretlenmiş.eski modeller powershift miydi.

Tesekkurler

Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner

1.6 ve 1.5 Ecoboostlar 6 ileri ve tork konvertörlüdür.  2000 TDCI olanlar çift kavramalı powershift şanzımana sahiptir.

İlanları verenler genelde galericiler ve bu araçları yeteri kadar tanımadıkları için yarı otomatik ifadesini kullanıyor.

Ayrıca 1.6 ve 1.5 Ecoboost larda da manuel olarak vites değişimini sağlayan +/- butonu mevcut. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Caglayan Celiker

Kugaların herhangi bir çeşidinde kendiliğinden park eden teknoloji varmı?

Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker
(düzenlendi)

Selective donanım paketinde otomatik park özelliği mevcut. Kuga  donanım özelliklerini aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz.

http://www.ford.com.tr/Hidden/kuga-donanim-ozellikleri

Bunu öğrendiğime çok sevindim. İnşallah sadece 2015-2016 larda filan değildir. Bütçe 2011-2012 civarına yetiyor.

Birşey daha sormak istiyorum. Benzinliler ve dizeldeki otomatik şanzumandan hangisi daha az baş ağrıtır.

Teşekkürler.

tarihinde Caglayan Celiker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Turhan Onat

Bunu öğrendiğime çok sevindim. İnşallah sadece 2015-2016 larda filan değildir. Bütçe 2011-2012 civarına yetiyor.

Birşey daha sormak istiyorum. Benzinliler ve dizeldeki otomatik şanzumandan hangisi daha az baş ağrıtır.

Teşekkürler.

2011-2012 model kuga araçlar dizel 2,0 cc motorludur.Bildiğim kadarı ile bu araçlarda otomatik park yok. Benim size otomatik park  mevcut dediğim araçlar 2. nesil Kuga olup 2013 yılından sonra üretime başlamıştır.2. nesil araçlar 1,6 ve 1,5 motorlar benzinli tam otomatik, 2.0 motorları ise dizel Power shift ( çift kavrama ) otomatik araçlardır.

Yorum bağlantısı
Alphan Salt

Teşekkürler.

Benzinlide şanzıman daha sorunsuz ve ekonomiktir.Dizel 2.0 TDCİ olduğu için motorlu taşıt vergisini hesapladığınızda dizelden yapacağınız ekonomiyi yaktığınız benzinle amorti eder diye tahmin ediyorum.

(Yıllık mtv farkını 12 aya böldüğünüzde).

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...