Halit Demir 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 merhaba oncelıkle . 2011 focus tıtanyum aracaımın far yukseklıgı düşük . aracın içindeki kontrol panelinden ve farın üstündeki tornavida ile yükseklik ayarı yapılabilen yerden far ayarı hiç değişmiyor . bulunduğum yerde servis yok 2 tane elektrikçiye gittim çözüm bulamadılar . sorun nerden kaynaklanabilir acaba Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Yükseklik motorunda sıkıntı olabilir ama dışardan manuel olmaması ilginç Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Far orjinal mi. Aracın geçmişini biliyor musunuz. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 merhaba oncelıkle . 2011 focus tıtanyum aracaımın far yukseklıgı düşük . aracın içindeki kontrol panelinden ve farın üstündeki tornavida ile yükseklik ayarı yapılabilen yerden far ayarı hiç değişmiyor . bulunduğum yerde servis yok 2 tane elektrikçiye gittim çözüm bulamadılar . sorun nerden kaynaklanabilir acaba Farlar sonra takılmışsa sıkıntı olabilir. Devredışı kalmıştır yükseklik motoru. 1 Yorum bağlantısı
Halit Demir 24 Şubat 2016 Yazar Paylaş 24 Şubat 2016 hasar kaydı da boya darbede yok araçda. farlar orjınal duruyor motorları da farın içerisinde mevcut Farlar sonra takılmışsa sıkıntı olabilir. Devredışı kalmıştır yükseklik motoru. tekrar devreye sokmak için ne yapabiliriz Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Far tası ayar civatasından çıkmış olabilir, 97 Mondeo'da başıma gelmişti. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Far tası ayar civatasından çıkmış olabilir, 97 Mondeo'da başıma gelmişti. abi benim mondeoda da içten ayar yapamıyorum..ikisinde de bi etkinlik olmuyor. farlara baktığımda büyük bi soket var soketi söktüğüm zaman farlar sinyaller vs hepsi çalışıyor ne olduğunu anlayamadım ama .. bahsettiğiniz civata nerde ve nasıl onarımı oldu acaba Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 abi benim mondeoda da içten ayar yapamıyorum..ikisinde de bi etkinlik olmuyor. farlara baktığımda büyük bi soket var soketi söktüğüm zaman farlar sinyaller vs hepsi çalışıyor ne olduğunu anlayamadım ama .. bahsettiğiniz civata nerde ve nasıl onarımı oldu acaba Farları sök, arka kapklarını çıkart, tasa dokun ve sallamaya çalış ileri geri hareket ediyorsa (boştaymış gibi) çıkmış veya kırılmıştır. Eğer kırık değilse tasın üst tarafından ayar civatasının tombul ucunu tastaki yuvaya geçir. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Farları sök, arka kapklarını çıkart, tasa dokun ve sallamaya çalış ileri geri hareket ediyorsa (boştaymış gibi) çıkmış veya kırılmıştır. Eğer kırık değilse tasın üst tarafından ayar civatasının tombul ucunu tastaki yuvaya geçir. Kolay gelsin. manuel ayar vidasından bahsediyorsanız onlar aktif tornavida ile ayarını yapabiliyorum ama içerden ayarlamak istediğimde bi etkinlik olmuyor Yorum bağlantısı
Halit Demir 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 aracımın trigerini değiştirirken usta boşta kablo olduğunu farketti . kablolar bağlandı sonra çalıştı far motorlarım buyuk ıhtımalle lpg bağlanırken sökmüşler yanlışlıkla 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts