İçeriğe Yönlendir

Aracımın Far Ayarını Yapamıyorum

Halit Demir

Recommended Posts

Halit Demir

merhaba oncelıkle . 2011 focus tıtanyum aracaımın far yukseklıgı düşük . aracın içindeki kontrol panelinden ve farın üstündeki tornavida ile yükseklik ayarı yapılabilen yerden far ayarı hiç değişmiyor . bulunduğum yerde servis yok 2 tane elektrikçiye gittim çözüm bulamadılar . sorun nerden kaynaklanabilir acaba

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

merhaba oncelıkle . 2011 focus tıtanyum aracaımın far yukseklıgı düşük . aracın içindeki kontrol panelinden ve farın üstündeki tornavida ile yükseklik ayarı yapılabilen yerden far ayarı hiç değişmiyor . bulunduğum yerde servis yok 2 tane elektrikçiye gittim çözüm bulamadılar . sorun nerden kaynaklanabilir acaba

Farlar sonra takılmışsa sıkıntı olabilir. Devredışı kalmıştır yükseklik motoru.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halit Demir

hasar kaydı da boya darbede yok araçda. farlar orjınal duruyor motorları da farın içerisinde mevcut

Farlar sonra takılmışsa sıkıntı olabilir. Devredışı kalmıştır yükseklik motoru.

tekrar devreye sokmak için ne yapabiliriz

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Far tası ayar civatasından çıkmış olabilir, 97 Mondeo'da başıma gelmişti.

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

Far tası ayar civatasından çıkmış olabilir, 97 Mondeo'da başıma gelmişti.

abi benim mondeoda da içten ayar yapamıyorum..ikisinde de bi etkinlik olmuyor. farlara baktığımda büyük bi soket var soketi söktüğüm zaman farlar sinyaller vs hepsi çalışıyor ne olduğunu anlayamadım ama .. bahsettiğiniz civata nerde ve nasıl onarımı oldu acaba 

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

abi benim mondeoda da içten ayar yapamıyorum..ikisinde de bi etkinlik olmuyor. farlara baktığımda büyük bi soket var soketi söktüğüm zaman farlar sinyaller vs hepsi çalışıyor ne olduğunu anlayamadım ama .. bahsettiğiniz civata nerde ve nasıl onarımı oldu acaba 

Farları sök, arka kapklarını çıkart, tasa dokun ve sallamaya çalış ileri geri hareket ediyorsa (boştaymış gibi) çıkmış veya kırılmıştır. Eğer kırık değilse tasın üst tarafından ayar civatasının tombul ucunu tastaki yuvaya geçir. 

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

Farları sök, arka kapklarını çıkart, tasa dokun ve sallamaya çalış ileri geri hareket ediyorsa (boştaymış gibi) çıkmış veya kırılmıştır. Eğer kırık değilse tasın üst tarafından ayar civatasının tombul ucunu tastaki yuvaya geçir. 

Kolay gelsin.

manuel ayar vidasından bahsediyorsanız onlar aktif tornavida ile ayarını yapabiliyorum ama içerden ayarlamak istediğimde bi etkinlik olmuyor 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Halit Demir

aracımın trigerini değiştirirken usta boşta kablo olduğunu farketti . kablolar bağlandı sonra çalıştı far motorlarım :)  buyuk ıhtımalle lpg bağlanırken sökmüşler yanlışlıkla

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...