İçeriğe Yönlendir

Ankara'da Hangi Ford Servisi Önerirsiniz.

Derya Koç

Recommended Posts

Derya Koç

İyi akşamlar bir ay kadar önce 2015 Model Fiesta aldım (İkinci el) Acaba Ankara'da hangi ford servisini önerirsiniz birde soğuk havalarda ben arka cam resistansı açmayıp sadece ön camdaki buğu ve buzu önlemek için ısıtıcıyı açıyorum arka cam resistansını açmışım gibi arka camdaki buzu çözüyor. Özelliği mi var yoksa? Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Derya Koç

Birde daha önceki yorumları okuduğumda servisler arası fiyat farkından bahsedenler gördüm.  Doğru mudur acaba?

Yorum bağlantısı
Derya Koç

Hepsinden telefonla fiyat mı alalım yoksa gerek yok Tan Oto yamı gidelim. Nisan'^da ilk bakımı varda yıldan dolayı

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Telefonla doğru çıkmaz, şunu da değiştirdik deyip farklı fatura kesebilirler. En güzeli gidip arabayı bırakıp teslim olmak.. ;)

Yorum bağlantısı
Derya Koç

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Serkan Bey. Araba zaten Tan Otodan alınmış.

Arabayı götürüp teslim olacağız...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

İyi akşamlar bir ay kadar önce 2015 Model Fiesta aldım (İkinci el) Acaba Ankara'da hangi ford servisini önerirsiniz birde soğuk havalarda ben arka cam resistansı açmayıp sadece ön camdaki buğu ve buzu önlemek için ısıtıcıyı açıyorum arka cam resistansını açmışım gibi arka camdaki buzu çözüyor. Özelliği mi var yoksa? Teşekkürler. 

hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun.

klimanız dijital mi.sanıyorum ki ön cama buğu-buz çözme modunda klima çalıştırınca rezistans otomatik çalışıyordu.

bir de kusura bakmayın BAY Derya di mi?fotoğraf olmadığı için anlaşılmıyor,cevap yazarken bi hata yapmayalım.

Yorum bağlantısı

Araç klimasını buz çözmeye alırsanız, klima max sıcaklık ve max hızda çalışır, aynı zamanda arka cam ve yan ayna rezistanslarını da otomatik açar. Normal bir durumdur.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu konuda da tavsiye edilen özel servisler mevcut, göz atın.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/225360-servis-ve-usta-%C3%B6nerileriniz-ankara/page-20

hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun.

klimanız dijital mi.sanıyorum ki ön cama buğu-buz çözme modunda klima çalıştırınca rezistans otomatik çalışıyordu.

bir de kusura bakmayın BAY Derya di mi?fotoğraf olmadığı için anlaşılmıyor,cevap yazarken bi hata yapmayalım.

Araç klimasını buz çözmeye alırsanız, klima max sıcaklık ve max hızda çalışır, aynı zamanda arka cam ve yan ayna rezistanslarını da otomatik açar. Normal bir durumdur.

Siz admin mesajı üstüne mesaj mı yazdınız ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yok altına yazmışlar  :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

bunlar varya bunlar...

hiç saygı kalmamış,yazarlar,herşeyi yapar bunnar :p

(yanındakini hemen satacaksın :blush: )

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Herkeş yazmış. Bende 2 satır yazma gerekliliği hissettim..  :coffee:

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Otokoç, tan oto ve tur otodan servis fiyatı alın telefonla hangisi daha uygun verirse oraya götürün aracınızı. Hatta indirim isteyin elinizden geldiğince:) ben senelerdir otokoca götürüyorum.

Yorum bağlantısı
Sefacan Kamit

Merhaba, yeni fiestalarda yan aynalarda ısıtma var mı acaba ? Arka camı çalıştırdığımdada hiç dikkatimi çekmedi. Kullanma klavuzunda okumuştum fakat olmayan bir çok özellikte yazdığından önemsememiştim benimde bugün aklıma takıldı
Yorum bağlantısı

Merhaba, yeni fiestalarda yan aynalarda ısıtma var mı acaba ? Arka camı çalıştırdığımdada hiç dikkatimi çekmedi. Kullanma klavuzunda okumuştum fakat olmayan bir çok özellikte yazdığından önemsememiştim benimde bugün aklıma takıldı

Çok uzun zamandır hemen hemen tüm araçlarda yan aynalar ısıtmalıdır. Yeni Fiesta da mutlaka vardır. Arka cam rezistansına bağlıdır. Açınca çalışır. Her koşulda buğu yapmaz zaten yan aynalar. Ani sıcak/ soğuk hava değişimlerinde buğulanır. (tünele, kapalı garaja gir/ çık, rakımı yükselt vb) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...