Derya Koç 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 İyi akşamlar bir ay kadar önce 2015 Model Fiesta aldım (İkinci el) Acaba Ankara'da hangi ford servisini önerirsiniz birde soğuk havalarda ben arka cam resistansı açmayıp sadece ön camdaki buğu ve buzu önlemek için ısıtıcıyı açıyorum arka cam resistansını açmışım gibi arka camdaki buzu çözüyor. Özelliği mi var yoksa? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Tan otodan memnunum. Arka cam rezistansı soğuk havalarda otomatik çalışıyordur. Yorum bağlantısı
Derya Koç 24 Şubat 2016 Yazar Paylaş 24 Şubat 2016 Birde daha önceki yorumları okuduğumda servisler arası fiyat farkından bahsedenler gördüm. Doğru mudur acaba? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Doğru, farklı farklı fiyat çıkabilir. Yorum bağlantısı
Derya Koç 24 Şubat 2016 Yazar Paylaş 24 Şubat 2016 Hepsinden telefonla fiyat mı alalım yoksa gerek yok Tan Oto yamı gidelim. Nisan'^da ilk bakımı varda yıldan dolayı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Telefonla doğru çıkmaz, şunu da değiştirdik deyip farklı fatura kesebilirler. En güzeli gidip arabayı bırakıp teslim olmak.. Yorum bağlantısı
Derya Koç 24 Şubat 2016 Yazar Paylaş 24 Şubat 2016 Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Serkan Bey. Araba zaten Tan Otodan alınmış. Arabayı götürüp teslim olacağız... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Bu konuda da tavsiye edilen özel servisler mevcut, göz atın. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/225360-servis-ve-usta-%C3%B6nerileriniz-ankara/page-20 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 İyi akşamlar bir ay kadar önce 2015 Model Fiesta aldım (İkinci el) Acaba Ankara'da hangi ford servisini önerirsiniz birde soğuk havalarda ben arka cam resistansı açmayıp sadece ön camdaki buğu ve buzu önlemek için ısıtıcıyı açıyorum arka cam resistansını açmışım gibi arka camdaki buzu çözüyor. Özelliği mi var yoksa? Teşekkürler. hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun. klimanız dijital mi.sanıyorum ki ön cama buğu-buz çözme modunda klima çalıştırınca rezistans otomatik çalışıyordu. bir de kusura bakmayın BAY Derya di mi?fotoğraf olmadığı için anlaşılmıyor,cevap yazarken bi hata yapmayalım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Araç klimasını buz çözmeye alırsanız, klima max sıcaklık ve max hızda çalışır, aynı zamanda arka cam ve yan ayna rezistanslarını da otomatik açar. Normal bir durumdur. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Bu konuda da tavsiye edilen özel servisler mevcut, göz atın. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/225360-servis-ve-usta-%C3%B6nerileriniz-ankara/page-20 hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun. klimanız dijital mi.sanıyorum ki ön cama buğu-buz çözme modunda klima çalıştırınca rezistans otomatik çalışıyordu. bir de kusura bakmayın BAY Derya di mi?fotoğraf olmadığı için anlaşılmıyor,cevap yazarken bi hata yapmayalım. Araç klimasını buz çözmeye alırsanız, klima max sıcaklık ve max hızda çalışır, aynı zamanda arka cam ve yan ayna rezistanslarını da otomatik açar. Normal bir durumdur. Siz admin mesajı üstüne mesaj mı yazdınız ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Siz admin mesajı üstüne mesaj mı yazdınız ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Siz admin mesajı üstüne mesaj mı yazdınız ? Yok altına yazmışlar 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Siz admin mesajı üstüne mesaj mı yazdınız ? bunlar varya bunlar... hiç saygı kalmamış,yazarlar,herşeyi yapar bunnar (yanındakini hemen satacaksın ) 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Siz admin mesajı üstüne mesaj mı yazdınız ? Herkeş yazmış. Bende 2 satır yazma gerekliliği hissettim.. Yorum bağlantısı
Ekin Güney 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Otokoç, tan oto ve tur otodan servis fiyatı alın telefonla hangisi daha uygun verirse oraya götürün aracınızı. Hatta indirim isteyin elinizden geldiğince:) ben senelerdir otokoca götürüyorum. Yorum bağlantısı
Sefacan Kamit 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Araç klimasını buz çözmeye alırsanız, klima max sıcaklık ve max hızda çalışır, aynı zamanda arka cam ve yan ayna rezistanslarını da otomatik açar. Normal bir durumdur. Merhaba, yeni fiestalarda yan aynalarda ısıtma var mı acaba ? Arka camı çalıştırdığımdada hiç dikkatimi çekmedi. Kullanma klavuzunda okumuştum fakat olmayan bir çok özellikte yazdığından önemsememiştim benimde bugün aklıma takıldı Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Merhaba, yeni fiestalarda yan aynalarda ısıtma var mı acaba ? Arka camı çalıştırdığımdada hiç dikkatimi çekmedi. Kullanma klavuzunda okumuştum fakat olmayan bir çok özellikte yazdığından önemsememiştim benimde bugün aklıma takıldı Çok uzun zamandır hemen hemen tüm araçlarda yan aynalar ısıtmalıdır. Yeni Fiesta da mutlaka vardır. Arka cam rezistansına bağlıdır. Açınca çalışır. Her koşulda buğu yapmaz zaten yan aynalar. Ani sıcak/ soğuk hava değişimlerinde buğulanır. (tünele, kapalı garaja gir/ çık, rakımı yükselt vb) Yorum bağlantısı
Recommended Posts