Bekir Afşar 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Ömer Bey, Eğer mercekleri değiştirme fırsatınız ve bütçeniz varsa en mantıklısı o. Ben de ilk aldığımda aracın aydınlatması aşırı zayıf gelmişti. Sonra bir ampülüm patladı. Vesile ile Osram marka iki adet ampül alıp ampülleri yeniledim ve şu an gayet iyi aydınlatma. Eğer merceklerinizde kararma fazla değilse ampülleri değiştirip aydınlatma problemini bir nebze olsa da aşabilirsiniz. Mercekleri değiştirmeyi düşünüyordum ancak ampülleri değiştirdikten sonra vazgeçtim. İlgili mesajım aşağıda: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/276028-demir-mondi-muğlada/?p=2851487 Yorum bağlantısı
ömer tenekeci 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Bekir bey teşekkürler aslında bu arabaya çok masraf etmek istemiyorum çünkü seneye degistiricem.ampulleri değiştirince az da olsa iyilesirse bana yeter acikcasi Yorum bağlantısı
ömer tenekeci 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Bekir bey konunuzu inceledim ampulün iki tanesi 250 lira aslında fiyat benim için uygun.bunları sipariş etsem takma isini kendim halledebilirmiyim acaba? Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Bekir bey konunuzu inceledim ampulün iki tanesi 250 lira aslında fiyat benim için uygun.bunları sipariş etsem takma isini kendim halledebilirmiyim acaba? Ben bir oto elektirikçiye değiştirttim. 30 lira almıştı. Şimdi zorlanırım belki ama kendim de değiştirebilirim. Tamponu felan sökmeye gerek yok. Direk farlar çıkıyor. İçerisi biraz karışık ama halledilebilir. Bu vidyo yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 İzmir ustaeller i belki 10 defa aradim randevu için ama usta yogunum bakamam ben ona dedi her arayisimda.servis zaten tüplü diye içeri bile almiyo arabayi.bu Mondeo beni çok yipratti Usta eller'den kiminle görüştünüz merak ettim Yorum bağlantısı
ömer tenekeci 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Kolay görünüyor cok tesekkur ederim bekir bey.kafama yatan en iyi çözüm sizinkisi oldu Sabri bey kim olduğunu bilmiyorum telefon ediyordum önce bi bayan cikiyor durumu ona anlatıyorum o da telefonu ustaya bagliyor.usta bin ismini bilmiyorum hep telefonla görüştüm ne zaman arasam yogunlar bir turlu randevu alamadim. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Ömer Bey, Sabri abi ustaellerin yetkilisi.Yani bahsettiğiniz durum zaten olmaz ama olsa bile muhatap olacağınız kişi kendisi Aradığınız numaraya nereden ulaştınız ve numarayı buradan paylaşabilir misiniz ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Bekir bey konunuzu inceledim ampulün iki tanesi 250 lira aslında fiyat benim için uygun.bunları sipariş etsem takma isini kendim halledebilirmiyim acaba? Ömer bey, Ampul değişimi faydalı olsa da (zira 14 senelik ampuller var üstünde) mercek değişmeden yapmanız çok fazla durumu değiştirmeyecektir. Mercek değişimi bana sorarsanız zaruridir. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Kolay görünüyor cok tesekkur ederim bekir bey.kafama yatan en iyi çözüm sizinkisi oldu Sabri bey kim olduğunu bilmiyorum telefon ediyordum önce bi bayan cikiyor durumu ona anlatıyorum o da telefonu ustaya bagliyor.usta bin ismini bilmiyorum hep telefonla görüştüm ne zaman arasam yogunlar bir turlu randevu alamadim. Arkadaşım Usta Elleri telefonla ararsınız bayan çıkar sonra bana aktarır eğer servis yoğun ise bugün yoğun yarın derim olmadı 2 gün sonra derim ama hiç kimse 10 sefer arayıp randevu alamadım diyemez lütfen yazınızı düzeltin 2 Yorum bağlantısı
ömer tenekeci 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Sabri bey tamam burada tartisma ortami yaratmayalim ben basima gelen olayi anlattim sizi tanimiyorum sizde beni tanimazsiniz.ben durduk yere şikayette bulunmadim laf acildi bende yasadigim olayi anlattim.İzmir için en iyi Ford servisi olduğunuzu zaten forumdan okuyup öğrendim bu yüzden sizi aradim.bu sizin işinizi iyi yaptiginiz gerçeğini degistrmez ben sadece randevu alamadim dedim.herhangi bi kotuleme yapmadim. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım randevu işlemleri sırasında. Ömer Bey, Sabri abinin yanına müsait olunca gidin bir çayını için hem probleminiz çözülsün, hem de yanlış anlaşılma ortadan kalkmış olur. Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Ömer Bey, Dediğim gibi en güzeli mercekleri değiştirmeniz olur. Muğla'da bu işi yapabilecek usta bulamadığımdan ampül değişimi ile durumu halletmeye çalıştım. Şu an için fena değil. Aracı ilk aldığımda gece önümü gerçekten göremiyor ve sisleri de açıyordum. Ama şu an sislere gerek kalmadan yeterince aydınlattığını söyleyebilirim. Mercek değişimi yaptırabilirseniz çok daha iyi bir aydınlatmaya sahip olursunuz. Kafanız ağrımız bir daha. İlker Kemal bey'le mercek değişimi hakkında iletişime geçin. Belki kargo ile bir şekilde halledip gönderebilecektir. Yorum bağlantısı
ömer tenekeci 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Bi problem yok zaten tahir bey. İzmir deki evimiz merkeze uzak olduğu için telefonla irtibat kuruyorum özellikle gittiğimde belki yoğun olurlar diye.İzmir e gittiğimde inşallah bi gün ugrariz 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Bi problem yok zaten tahir bey. İzmir deki evimiz merkeze uzak olduğu için telefonla irtibat kuruyorum özellikle gittiğimde belki yoğun olurlar diye.İzmir e gittiğimde inşallah bi gün ugrariz Yazı dilinde,forum ortamında bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Sabri abinin çayı içilir şüpheniz olmasın vaktiniz olursa mutlaka uğrayın Yorum bağlantısı
ömer tenekeci 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Bekir bey simdi ilker bey le görüştüm.mercek değişimi maliyet olarak 2 kati oluyor ama en büyük sikinti araba 1 hafta kullanılamaz durumda olacak.kargoyla hallediyormus Ayrıca bu mercek değişiminden sonra muayene ile ilgili bi problem olur mu acaba? Yorum bağlantısı
Murat Birinci 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Kolay görünüyor cok tesekkur ederim bekir bey.kafama yatan en iyi çözüm sizinkisi oldu Sabri bey kim olduğunu bilmiyorum telefon ediyordum önce bi bayan cikiyor durumu ona anlatıyorum o da telefonu ustaya bagliyor.usta bin ismini bilmiyorum hep telefonla görüştüm ne zaman arasam yogunlar bir turlu randevu alamadim. Bence yanlış yeri aramış olabilirsiniz. Yazı dilinde,forum ortamında bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Sabri abinin çayı içilir şüpheniz olmasın vaktiniz olursa mutlaka uğrayın Sadece çay içilse iyi. Yemek yendiği de olur Sabri ustama buradan selamlar. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Bekir bey simdi ilker bey le görüştüm.mercek değişimi maliyet olarak 2 kati oluyor ama en büyük sikinti araba 1 hafta kullanılamaz durumda olacak.kargoyla hallediyormus Ayrıca bu mercek değişiminden sonra muayene ile ilgili bi problem olur mu acaba? Problem olmaz muayeneden geçer, sizin aracınız zaten orjinal xenonlu. Far yıkama sistemi çalışmazsa geçmeme ihtimali var ama dikkat ederlerse eğer.. Yorum bağlantısı
ömer tenekeci 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Herkese tesekkur ederim ilginiz için 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Arkadaşım Usta Elleri telefonla ararsınız bayan çıkar sonra bana aktarır eğer servis yoğun ise bugün yoğun yarın derim olmadı 2 gün sonra derim ama hiç kimse 10 sefer arayıp randevu alamadım diyemez lütfen yazınızı düzeltin İnşallah bu hale düşesin.. Randevu veremeyesin.. 3 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 İnşallah bu hale düşesin.. Randevu veremeyesin.. Eyvallah Sevgili Yöneticim Arkadaşımıza randevu ile ilgili sorun çıkarttığımız içinde ayrıca özür dileriz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Eyvallah Sevgili Yöneticim Arkadaşımıza randevu ile ilgili sorun çıkarttığımız içinde ayrıca özür dileriz Müşteri herzaman haklıdır dede 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Müşteri herzaman haklıdır dede Sana'da eyvallah cigerim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts