Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Sosyal medyada denk geldim, hatta forum sayfasında da paylaştım. Bu nedir? Amacı ne olabilir aklım almadı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 (düzenlendi) atmosferik motorlar araç için güzel bir düşünce gibi geldi bana. eksozdan çıkan gazın hızı artırılmış ve buda motoru rahatlatacaktır. ayrıca turbo pervanelerini düz yönde eksoz gazını dışarı atarken diğer taraftan da ters istikamette emiş yapması sağlanmış, basınçlı olarak hava filtresinden emilen havanın motora gönderilmesi olabilir diye tahmin ediyorum. hava filtrresinden emilen hana ayrı bir boru ile ön tarafa gönderiliyor. tabi bu sadece resim üzerinden yapılan bir yorum yanlış ta olabilir. 2 Mart 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Çift turbo mu var sanki? Tam anlayamadım da... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Kaputun altında yeterli yer olmayan atmosferik motorun turboya evrilmiş hali olabilü. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 bununla tozlu yada sulu yoldan geçiceksin 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 bmwinin bi modelinde gördüm de böyle açık filitre yoktu. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 buraya takana kadar motora taksa diyeceğim ama orda da olmadığı meçhul Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Eğer bu aracın 2. turbosu ise ilkinde egsoz gazının debisi düşer buna gelinceye kadar ,yeterli verim alınmaz vede motora tahliye yükü verir.hayırlara vesile olsun diyelim Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 https://www.youtube.com/watch?v=lQj0g_mEN60 remote mount turbo diye geçiyormuş sistem. kolay montaj ve düşük sıcaklık avantajı olsa da sudan geçerse pert. büyük ihtimalle pist için vs hazırlanmış yüksek güçteki çift turbo araçlar için Yorum bağlantısı
Emre Demir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 bmwinin bi modelinde gördüm de böyle açık filitre yoktu. Mustafa mesaj kutun dolu mu ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 olabil Mustafa mesaj kutun dolu mu ? olabilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Yağlamayı nasıl yapıyor acaba? ilk resimde turboya gelen siyah hidrolik hortumu var 1 Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Corvetteleri de egzostan turboluyorlar diye biliyordum ama tam emin değilim bir ara videosu vardı bulunca atayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts