İçeriğe Yönlendir

Elm 327 Pc Bağlantısı

Sinan Kaya

Recommended Posts

Kenan Koç

Elmconfigirasyon varmı program

Takıldığın yerde yardımcı olurum

Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

Şu anda siz de hata kodu okuyabilir ama silemezsiniz ;)

bu gün aslında servise gittim bi kaç hatta vardı sildiler sagolsun bi tane yine gördüm telaşla ne olduguna dikkat bile etmedim ama sildi

Elmconfigirasyon varmı program

Takıldığın yerde yardımcı olurum

bi kac yerden aldıgım var ama mod yapmadan fazla bi işe yaramadıgı için denemedim 

zaten arabaya gittim şarzım % 7 gibiydi şarj olmasını bile beklemedim. denemek için oldu şimdi mod ile ugraşıyorum 

geciçi olarak 6 ayaklı role var elimde onu kullanacagım dügme yerine :)

Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

yardım

modifikasyonda aracı hic görmüyoooo normale cevirince görüyor ama mod da görmüyor

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

yardım

modifikasyonda aracı hic görmüyoooo normale cevirince görüyor ama mod da görmüyor

Aynısı bizde de olmuştu..

Sanırım doğru modifikasyon yapamadık...

Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

Aynısı bizde de olmuştu..

Sanırım doğru modifikasyon yapamadık...

gece ikiye kadar ugraşarak hallettim modlu bölümde her programda calışmıyor. 

modlu şekilde çalıştırdım ama degişikligi kabul etmedi şimdi de onla ugraşmaya başlıyacagım..

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

gece ikiye kadar ugraşarak hallettim modlu bölümde her programda calışmıyor.

modlu şekilde çalıştırdım ama degişikligi kabul etmedi şimdi de onla ugraşmaya başlıyacagım..

Çözerseniz haber verin.
Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

Çözerseniz haber verin.

siz nereye kadar gelebildiniz peki

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Gem ve HEC modülü vardı. Birini okuyup değiştirebiliyordum, diğerini okuyor ama değiştiremiyordum.

Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

şimdi bana c max sahiblerinden yada focus sahiplerinden yedek lazım gem modulunun cruise control aktif etmek için

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Sinan Kaya
(düzenlendi)

arkadaşlar böyle bi hat mesajı ile karşılaşan oldu murMOzrN.jpg

VarWnR.jpg

tarihinde Sinan Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hatırlamıyorum. Lakin sizi artık dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıyorum. Bir şeyleri bozarsanız anlayan çıkmayabilir.

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

arkadaşlar böyle bi hat mesajı ile karşılaşan oldu mu

Hatada frw.dat dosyasını bulamadığını belirtiyor program. Bir yerlerde frw (muhtemelen firmware kısaltması) dosyası gösterilmesi gerekiyor da program onu bulamıyor gibi..

Nasipse yarın benim cruise control aparatım gelecek, siz de cruise control üzerine çalışıyorsunuz gibi. Yapılması gerekenler kısaca nedir? Mantıken nereden ne yapılırsa araca cruise control eklenmiş olur bildiklerinizi paylaşır mısınız? Varsa kaynak olarak kullandığınız siteleri de incelemek isterim.

Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

Hatada frw.dat dosyasını bulamadığını belirtiyor program. Bir yerlerde frw (muhtemelen firmware kısaltması) dosyası gösterilmesi gerekiyor da program onu bulamıyor gibi..

Nasipse yarın benim cruise control aparatım gelecek, siz de cruise control üzerine çalışıyorsunuz gibi. Yapılması gerekenler kısaca nedir? Mantıken nereden ne yapılırsa araca cruise control eklenmiş olur bildiklerinizi paylaşır mısınız? Varsa kaynak olarak kullandığınız siteleri de incelemek isterim.

ben nerde ne duyarsam peşine düşüyorum valla eliminin altında münübüscülerin tesbih cektigi gibi bende dügmelerle oynuyorum direksiyonda millet her zaman cruıse kontrol mu kullanıyorsun diyo artık..

yardımcı olmaya calışırım elmcognif de 3 yer var aktif etmeniz gereken ben iki yerde aktif ettim işte pcm de de bu hatayı alıyorum.burda tıkandım

Hatırlamıyorum. Lakin sizi artık dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıyorum. Bir şeyleri bozarsanız anlayan çıkmayabilir.

en son airbag lambası göz kırpıyordu arac anahtarı tanımmıyordu gündüz farı gibi kontagı actıgımda farlar yanıyordu ekranda anlık yakıt tüketim menüsü vardı

esp menü ekranda cıkıyordu otomatik kapı kilitleme çalışmadı baya bi kilitleme yaparken flaşör yapmıyordu 

motor sistem arızası verdi şimdilik aklıma gelenler bunlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

ben nerde ne duyarsam peşine düşüyorum valla eliminin altında münübüscülerin tesbih cektigi gibi bende dügmelerle oynuyorum direksiyonda millet her zaman cruıse kontrol mu kullanıyorsun diyo artık..

yardımcı olmaya calışırım elmcognif de 3 yer var aktif etmeniz gereken ben iki yerde aktif ettim işte pcm de de bu hatayı alıyorum.burda tıkandım

Elmconfig üzerinde cruise control için değiştirdiğiniz değerler ve ayarlar hangileri?

Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

Elmconfig üzerinde cruise control için değiştirdiğiniz değerler ve ayarlar hangileri?

pcm de configuration da aktif edin (en sıkıntılı ve başa bela olan)

gem de yine configuration da page 3 de aktif ediyorsunuz birde

bi arkaş ile görüşüyorum form dışında o ugraşmadan aktif etti aracı benzinli ne alaka bend ebilmiyorum ama tdci lerde bi sıkıntı var o da bana cok yardımcı olmaya calıştı ben hataları söyledikce benden pc den kaynaklı sandı ama kendi de başka tdcı ile ugraşmış aynı hatallarla karşılaşmış..

şu an ben eger nasip olursa firmware güncellemlemesine girecegim en son o kaldı

aracınıza dikkat etmemiştim sizde bu kadar sıkıntı olacagını sanmıyorum elmcognif ile ugraşmayın focccus indirin istediginiz gibi yaparsınız sorunsuz

inaşallah

Yorum bağlantısı
Gürkan Bozkurtt

Bende bağlantı sorunu yaşıyorum kabloyu modifiye etmeden önce sorunsuz bağlanıyordu modifiye yaptıktan sonra bağlanmadı bağlantılarıda defalarca konrol ettim

Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

Bende bağlantı sorunu yaşıyorum kabloyu modifiye etmeden önce sorunsuz bağlanıyordu modifiye yaptıktan sonra bağlanmadı bağlantılarıda defalarca konrol ettim

hangi pro da deniyorsunuz

Yorum bağlantısı
Sinan Kaya

En son gem tamami ile çöktü araba çalışmaz oldu yedek aldıgım halde yüklemek iki gün aldı ne araba da akü nede bende sabır kaldı ama iki günün sonunda yüklemeyi başardım cruise controlu de aktif ettim daha kötüsü ne olabilir..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...