Selim Kaya 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 300 binde olmaz di mi hem biraz para cebinizde kalır. Ne zaman 300.000 yaptınız Mehmet Bey? Daha geçenlerde 250.000 civarıydı. Hani bi boşluğum olsa gelip alacağım. Alman yapımı, Alman yeşili. Ara sıra kişisel sitenizden bakıyorum fotolarına, huzur doluyorum gerçekten. Maşallahı var aracınızın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 zaman çabuk geçiyor. 295 aslında 300 değil. mart sonuna 300 olur. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 İkisi arasında tercih cmax olsa da, tabi o bütçe ile denk gelmesi bayağı güç olduğundan Fusion. 1.6 dizel olmalı mutlaka bence, o paraya temiz 1.6 dizel denk gelir diye düşünüyorum. Ayrıca iç hacim olarak Fusion ile fiesta arasında pek de fark yok. Fiesta da bakın, daha hızlı satışı olur, eğer kısa vadede satma niyetiniz varsa. Fusion gibi yüksek değildir sadece Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 İkisi arasında tercih cmax olsa da, tabi o bütçe ile denk gelmesi bayağı güç olduğundan Fusion. 1.6 dizel olmalı mutlaka bence, o paraya temiz 1.6 dizel denk gelir diye düşünüyorum. Ayrıca iç hacim olarak Fusion ile fiesta arasında pek de fark yok. Fiesta da bakın, daha hızlı satışı olur, eğer kısa vadede satma niyetiniz varsa. Fusion gibi yüksek değildir sadece fiesta ile alakası yoktur iç hacmin. acayip geniştir, geniş hissettirir. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 zaman çabuk geçiyor. 295 aslında 300 değil. mart sonuna 300 olur. İlan da vermişsiniz malum sitede. Nasip olmayacak bize. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 fiesta ile alakası yoktur iç hacmin. acayip geniştir, geniş hissettirir.Geniş hissettiriyor evet. Ama zaten en boy aynı değil mi? İçi de aynı zaten. Ama tavan yüksekliğinden, yerden yüksekliğinden ferah hissettiriyor. Ayrıca bagaj da daha yüksek yükleme alanı sağlar tabi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Geniş hissettiriyor evet. Ama zaten en boy aynı değil mi? İçi de aynı zaten. Ama tavan yüksekliğinden, yerden yüksekliğinden ferah hissettiriyor. Ayrıca bagaj da daha yüksek yükleme alanı sağlar tabi oturma posizyonu farklı olduğu için arkaya 3 kişi rahat oturuyor öndeki adam rahat oluyor. sadece tavan değil yani. yandan tabi aynı ama arka biraz daha uzun olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 (düzenlendi) Fusion için kötü yorum yapanların adres tespitlerini yapıyorum, evlerinden alıp ikna edeceğim. Fusion ile c max ayrı sınıf araba kıyaslamak mantıksız oluyor, 27-30 bine c max'ın ölüsü denk gelir, 'sıcmılımaaa tabikinede sımaks' diyenleri her sanayi girişinde anarsın. Fusion için 1.6 dizel olanlar en iyisidir, piyasası pek yoktur sahipleri genelde satmaz, uzun süre kaldığını kullanır. Sayın fusion eksperi hüseyin abimizin izni olursa:) 2011 yılından beri sıfır 1.4 tdci comfort fusion kullanan bir insan olarak tecrubelerimi paylaşıyım. Merhaba Arkadaşlar, Ustalar, Abiler Yakın zaman içerisinde aracımı sattığımdan (Peugeot 206 XT) ötürü yeni bir araç arayışı içerisine girmiş bulunmaktayım. Malum araç hoşumuza gitse de bagaj hacmi (+LPG Deposu) çekirdek ailemiz için bile çok can sıkıcıydı... Öcelikle tam olarak bütçemize ve ihtiyacımıza uygun olan aracı belirlemek için sizden yardımlarınızı rica ediyorum. Araç almak için 1-2 Ay sürem var, bir aksilik çıkmaz ise... Şuan ilgilimi çeken 2 araç var; 1.'si Ford Fusion; Araç ile ilgili pek bir bilgi edinemedim, her ne kadar kabul etmek istemesem de Fusion'un kıymeti bilinmiyor sanırım,piyasası epey sıkıntılı.. Şase vs fiesta ile aynı olduğu bilgisi dışında kronik sorunu yada bilinmesi gereken püf noktaları hakkında bilgi edinmek faydalı olacakt ır. 2.'si Ford C-Max : Birinci tercihime nazaran eşimin bari bu olsun demesiyle kriterler arasına girmiş bulunmakta, aracın dış hacmi ne kadar buyurse benim için sıkıntı aslında, lakin temiz olanını bulmak zor olsada tadından yenmez bir cazibeye sahip. Elimizdeki bütçe; 27-30Bin TL. *Makyajlı kasa yanı 2006 model üzeri olması ve kesinlikle düşük KM 'de olması tercihim, *Fusion 'larda özellikle, albenisi olan çelik jant+yan ve ust barlar olması tercihim olacaktır. *Dizel/Otomatik öncelik olmasına rağmen elden bir şey gelmez ise diğer kriterlere de şans tanıyabilirim. tabi daha önemli konular olacaktır, diğer kriter ve bilgileri sizden almak için bu konuyu açtım, deneyim ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. 1.4 fusionlar sanıldıgı kadar kötü değillerdir. Evet 1.6 versiyonlarının karşısında bazı dezavantajları mevcut. 1.4 5.5 yakıyor sehir içi 1.6 5 yakıyor sehir içi. 1.4 4 kişi arac içinde klima açık uzun yol yokuş çıkarken 5inci vitesten 3uncu vitese düşer. 1.6 lar 5ten 4e Özellik olarak ister dolu ister boş al hepsi basit şeyler. Benim arac comfort model ama doldurdum ben aracımı orjinal olarak takılabilecek ne varsa bir hüseyin sönmez olamayız ama. Kullanırken şikayetçi olunabilecek muhtemel sorunlar: Çok fazla trim sesi duyarsın.Ses izolasyonu orta seviyeye yakındır. Orjinal müzik sistemleri ve teybi berbattır ses kalitesi anlamında ve teybler mp3 çalmaz. Sadece fabrikasyon aux girişi mevcut(usb yok) Kışın çok soguklarda motor ısınıncaya kadar aynı traktördür. Bu sorunlar tüm modeller için gecerlidir.Bagaj biraz küçük ama pandizotu çıkarım tavana kadar yükleme yapabiliyorsun mecbur kaldıgınızda Parçası heryerde bulunur çünkü aynı kasa fiestayla hemen hemen aynı parçaları kullanır. 6 Mart 2016 tarihinde Ekin Güney tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 2 Sene boyunca fusion 1.6 tdci kullandım 28 binde aldım 70 binde sattım bana göre sorunları yol sesi ve sert bir araba olmasıydı . başka hiçbir sorunu yoktu taş gibi arabaydı vesselam. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 benim araç şu linkte 4. sayıda dergide çıktı. gerek benimki açısından gerekse fusion genel inceleme olarak okumanızı öneririm. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/238855-ford-club-türkiye-e-dergi-4-sayı-birlikte/ bugün yine gördüm,galericiye düşse 110 bine çeker,kimse de anlamaz.Ben bayıldım yine Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 fiest aile fusion karşılaştırırsanız m bendenle xl bedeni karşılaştırmış gibi olursunuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts