Eren Gökmen 9 Mart 2016 Yazar Paylaş 9 Mart 2016 Maşallah Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Güle güle kullanın. Hem donanımı zengin hem de güçlü, daha ne istenir ki. cok tesekkürler Viyana bizim ikinci adres Yazları Viyana'yı merkez alıp dolaşıyoruz Avrupa'da. Sen hangi şehirdesin? Belki görüşmek ve bir Viyana buluşması düzenlemek nasip olur Başka arkadaşlar da var Avusturya'da. Ben de Viyanadayim. Bir Viyana bulusmasi yapariz Harika. Güle güle kullanın.. cok tesekkurler 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Mart 2016 Yazar Paylaş 9 Mart 2016 Maşallah çok güzel. Allah kaza bela vermesin.. Birşeyi çok merak ediyorum bu soğutucu torpidolar görevini layıkı ile yerine getiriyor mu acaba. İçeceği soğutabiliyor mu yada soğuk olanı koyunca soğuk tutabiliyor mu. Cok tesekkürler. Sogutucu torpidolar gercekten görevini yapiyor. Aradigim özelliklerden biridir. klimadan cikan soguk hava direkt olarak torpidoya gidiyor. icecegi sogutabiliyor. Tabiki soguk koylursa daha hizli olur. Neredeyse buzdolabindan cikmis kadar soguk oluyor. Focusun torpidosuda basariliydi bu konuda. hava sicakligi arttikca performans düsüyor tabiki ama her zaman yeterince soguk oluyor Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 10 ve 16. Viyana'da çok kişi yolumu kesip plakayla hasret gidermiştir Görüşürüz İnşallah. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Mart 2016 Yazar Paylaş 9 Mart 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın.Cok tesekkurler 10 ve 16. Viyana'da çok kişi yolumu kesip plakayla hasret gidermiştir Görüşürüz İnşallah. Oralarda sen memleket hasreti cekmezsin zaten hocam millet pek alisik degil tabi Turkiye plakali araca. Gelecegin zaman haber verirsin, bir bulusma ayarlariz 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Maasallah, yakisikli araba, gule gule kullanin. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Mart 2016 Yazar Paylaş 9 Mart 2016 Maasallah, yakisikli araba, gule gule kullanin. Cok tesekkurler Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 hayırlı olsun, bunların göğüsüne bitiyorum valla müthiş Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Maşallah,Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 hayırlı olsun, bunların göğüsüne bitiyorum valla müthiş Maşallah Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun Hayırlı olsun, güle güle kullanın... Maşallah,Allah kaza bela göstermesin. Cok cok tesekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, rabbim kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 16 Mart 2016 Yazar Paylaş 16 Mart 2016 Maşallah.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin... yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, rabbim kaza bela vermesin. Cok tesekkürler Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Yasir Bey, auto6r alacağız galiba... çok mu kötü? tamam sürüş zevkini bozuyor, vites geçişlerindeki o bekleme sinir bozucu ama... ekonomi sağlıyor. arızası falan yoksa-dayanıklıysa buna değer diye düşünüyorum.? Yok gerçekten o kadarda kötü değil sen alıştınmı devrini ayarladınmı arabayı çözdünmü hiçbir problemi yok ki zaten nasıl kaçtığını biliyorsun aracın harikülade.. Dsg gibi büyük sıkıntılar çıkartmaz Robotize olduğu için rahattır dert etme kim ne derse desin onnumara araçtır. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 13 Nisan 2016 Yazar Paylaş 13 Nisan 2016 Allah hayırlı eylesin... Çok güzel araç. kazasız belasız kullanın. Yasir Bey, auto6r alacağız galiba... çok mu kötü? tamam sürüş zevkini bozuyor, vites geçişlerindeki o bekleme sinir bozucu ama... ekonomi sağlıyor. arızası falan yoksa-dayanıklıysa buna değer diye düşünüyorum.? megan naylonumda gayet başarılıydı. soğuk tutar... eğer 2 saatten fazla kalırsa da soğur da... ----- pejo 2002 model araçtaki teyp kontrol kolunu kullanıyor... ve bunun simetriğini yapmış hız sabitleme diye koymuş... o ada ayrı sinir bozucu... bu arabaya yapılır mı bu... ve arka koltuk için hava mazgalı güzel bir şey. ama yön ayarı neden sadece sağa sola.. yukarı aşağı neden ayarlanmaz?? bu ikisi dışında canımı sıkan birşey yok. (aracı almadım. dışardan gözlemlrim Cok tesekkurler. Araci ben de cok hosuma giderek aldim ama bazi seylere anlam vermek mumkun degil maalesef. Arka havalandirmalarla pek isim yok ama direksiyonu tuslu yapsalardi cok daha mantikli olurdu. 508 direksiyonu gibi mesela. 2016 da bile hala ayni direksiyon... Teyp ve hiz sinirlayicinin tasarimi fena degil ama direksiyonun uzerinde olsa hem kullanmasi daha kolay olurdu hem de cok guzel gorunurdu. Auto6r kullanmadim ama kullanici yorumlarindan anladigim kadariyla aliskanlik gerektiren bir sanziman. Alistiktan sonrasi cok rahat diyorlar. Pek bir sorunu oldugunu da duymadim ama yanlis kullanimda sorun cikartabilir. Yakit ise gercekten iyi diyorlar... Guc yetiyorsa eat6 almak daha mantikli ya da mevcut arac idare ediyorsa bir kac sene sonra eat6li almak daha yerinde olacaktir ama auto6r de alinabilir bence. Auto6r li bir araci kullanip bakmak lazim ama yaninda onu kullanmasini bilen birisi de olsa iyi olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 135 k 2012 model alınır mı? e-hdi. düşük km. bulmak çok zor. bulsan da istedikleri parayı vermek daha zor... Km yüksek.Düşük km bulursanız ya da km yüksek ama gerçekten temizse araç alınabilir.E-hdi ler güzel 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 (düzenlendi) şimdiki araçta bagaja bebek arabası koyunca yer kalmıyor.. sinirlerim bozuluyor. bir an önce almak istiyorum ama nasip kısmet. düzgün bir şey rastlar inş. 135 k alıp bir de onu 180-190 k da satmak var bir kaç sene sonra o da düşündürüyor biraz. ama bindiğimiz kâr diyeceğiz artık-olur da alırsak. Bebek arabasi sigiyor bagaja 180-190000km de pejoyu hem de 3008 i bir de üstüne üstlük auto6r ise satmasi cok ama cok zor olacaktir ya da bedavaya gidecektir. insanlar pek 3008 aramiyor malesef. Pejo isimden kaybediyor, 3008i de tanimiyorlar. mesela ben almadan önce bir kac kisiye 3008 alacagimi söylemistim. herkes aman peugeot alma, 3008 mi o ne? kücük vs vs diyordu. Arabayi gördükten sonra hepsinin fikri degisti ama bilmeyenin gözünde bakilacak araba degildir internetten aramaya bile degmez oldugu icin pek satisi yoktur. Bagaji sanirim focus 2 ye göre biraz daha büyük ama ic mekan cok ferah. 3008 ilk gördügümden beri ilgimi cekiyordu ama alirken olumlu olmumsuz herseyi düsünüp öyle aldim. Allah nasip ederse, kaza bela, cok ariza vs olmadigi takdirde gittigi yere kadar bu aracla yoluma devam etmeyi düsünüyorum. Zaten kafama uyan baska bir araba da bulamiyorum bulsam da fiyatini hakettiklerini düsünmüyorum. 19 Nisan 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 12 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2016 aracı gidip inceledim. son fiyat 57bin dediler ama kavga döğüş 56-55 zorlanabilir. zira en az 1 aydır yatıyor. satamıyorlar. satıcı tanıdık. bize yanlış yapmaz.- araç uzun yolda kullanılmış. ankara elazığ gidip gelmiş çoğunlukla. herşey iyi ama benim araca ölünün de ölüsü fiyat verdiler-uzatmadım. kalktım. evet. millet pug dan uzak dur diyor - bu aracı pek tanımıyor maalesef. bu araca bebek arabası + ıvır zıvır çok şey sığar, özellikle bagajın o bölme tahtasına bu arabaya tav oldum en başında yeni/makyajlı kasada bagajdaki şarjlı lambayı kaldırmışlar. tam otomatik olmuş- direksiyon f1 vites koları da kalmış. pek bir artısını göremedim. tip olarka da eski kasa daha güzel. Eski kasa bence de daha güzel. Sanziman icin; ben kullanmadim ama okuduklarima göre f1 vitesli olan (auto6r) bildigimiz yari otomatik ve daha önce de yazdigim gibi kullanim aliskanligi gerektiriyor. vites gecisleri biraz sacma olabiliyormus. ama tam otomatik eat6 ise forumdan da bildigimiz jatconun daha gelismis versiyonu. Cok rahat, yakiti cok degil. Sorunsuz olacagini da düsünüyoruz. Bagaj bölmesi güzel ayrinti ben hala bagaji düzenleyemedigim icin kullanmiyorum el feneride güzel ayrinti. cokca kullaniyorum ama o onun yerine normal bir fener de kullanilabilir tabiki. piyasasindan haberim yok ama blöf cekebilirsiniz 55 diyorsa bende 50 var baska yok. düsünürsen ararsin diyebilirsiniz. Malesef bu arabanin kaderi bu, yukaridaki sebeplerden dolayi. Üzerinde vw logosu olsa o arabanin 2. eli 80-90 olurdu en az. belki de daha fazla. Bu arabayi alirken satmayi düsünmemek gerekiyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 aracı gidip inceledim. son fiyat 57bin dediler ama kavga döğüş 56-55 zorlanabilir. zira en az 1 aydır yatıyor. satamıyorlar. satıcı tanıdık. bize yanlış yapmaz.- araç uzun yolda kullanılmış. ankara elazığ gidip gelmiş çoğunlukla. herşey iyi ama benim araca ölünün de ölüsü fiyat verdiler-uzatmadım. kalktım. Hayırlısı olsun Alper Bey 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts