Emin Durmuş 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Arkadaşlar merhaba.2014 model Focus tdci markalı aracımın garantisi 2017 nisan ayında dolmakta.Ancak aracı 2 ay önce ben başka birisinden satın aldım.Satın aldığım kişi yetkili serviste değil de özel serviste bakımını yaptırmış aracımın.Ben de aracı aldıktan sonra rölantide stop etme ve aracın geç çalışması ayrıca 2. vitesten 3.vitese geçtiğimde güç kaybı yaşadığımdan yetkili servise götürdüm aracımı.Bana yakıt karışımı ile ilgili bir parçanın değişmesi gerektiğini ayrıca aracın bakım vaktinin geldiğini(oysa özel servise göre bakım vakti 2017 ocak) diyerek 800 lira fatura çıkarttı.Acaba bu işte bir sorun var mı?özel serviste bakımını yaptırmış olmak veya aracın ilk sahibi olmamak parça değişiminin garantiden karşılanmasına engel midir? Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Aracın ilk sahibi olmamak değil de bakımlarının zamanında yapılmaması veya yetkili servis dışında yapılması garantiyi etkiliyor. Aracın önceki bakımlarına dair belge var mı elinizde? 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Evet engeldir garantinin amacı zaten tüketiciyi ana servislere bağlamak bu nedenle dışarıda müdahale edilen her aksam garanti dışı kalır. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Siz aracı alırken bakım geçmişine bakmadınız mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Evet engeldir garantinin amacı zaten tüketiciyi ana servislere bağlamak bu nedenle dışarıda müdahale edilen her aksam garanti dışı kalır. Garantinin amacı tüketiciyi servise bağlamak değil, onarım ve bakımların yetkili ellerde yapıldığını görüp gerekli garantisel durumları halledebilmek içindir. Ford'ta algının yetkili servisler için gayet kötü olduğu ortada ama Renault'ta hala senelerce Broadway'ini yetkili servislere getirenleri bilirim. Eh, marka var, marka var Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Garantinin amacı tüketiciyi servise bağlamak değil, onarım ve bakımların yetkili ellerde yapıldığını görüp gerekli garantisel durumları halledebilmek içindir. Ford'ta algının yetkili servisler için gayet kötü olduğu ortada ama Renault'ta hala senelerce Broadway'ini yetkili servislere getirenleri bilirim. Eh, marka var, marka var Sanim naylon ya zaten yapıştır geçsin oldu için servis yorulmuyordur. diyecem Ersen abim görüp dalacak bana .aslında benim demek istedimde buyduda bildin saçmalamışım. Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Eğer aracın bakımları yapılırken orjinal parçalar ve yağ kullanıldı ise ve bu faturalar ile belgelendirilebiliyorsa garanti dışı kalmaz. Tüketici kanunu bunu gayet net olarak belirlemiştir. Ben örneklerini çok gördüm. Sani'nin söylediği de bunu gösteriyor. Yorum bağlantısı
Emin Durmuş 12 Mart 2016 Yazar Paylaş 12 Mart 2016 teşekkür ederim cevaplar için.Bakımı yetkili servis dışında yapıldığında garanti geçerliliği olmuyor anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts