Gökhan Öz 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Üst donanım kuryelerde iç tavan rafı mevcut ve kolaylık sağlıyor. Servise sorduğumda aracın kaportası delinerek takılacağını söyledi ve deldirmeyin dedi. Sonuçta seri üretim bu araçlarda deliğin zaten hazır olması gerekmez mi? Ya da servis uğraşmak istemedi salladı gitti. Siz ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 benim bildim genelde hazır oluyor lakin ufak müdahaler gereke bilir servis uğraşmıyor denemeye bilir çünkü karşılında ücret alacaklar o ana ilgilenmek istemese bile en fazla randavuyu uzak tarihe verrirler bence Yorum bağlantısı
Gökhan Öz 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 Montajlı hali ve montajsız haliyle parçayı yakından görsem emin olacağım ama... Güvenmiyorum, neler yaptık araçlara bunca yıldır servis olmaz dediği halde.... Yorum bağlantısı
Eng Metin Deniz 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 takılması zor iş. bağlantı noktalarının bulunduğu yere ulaşmak için tavanın sokulmesi gerekiyor. SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts