Misafir 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Özel şartında da yazmaz bir şey. Otomobillerde, kasko yapıyorsa yaşa bakmaksızın tamamını yeni parça fiyatıyla öder. Yani ya yapmaz, ya tam öder.. Lastik, Akü, Katalitik Konvertör gibi parçaların, kaza sonucu hasar alması durumunda, yeni parça fiyatıyla ödendiğini ilk kez duyuyorum. Aracın üzerinde 6 yıllık bir lastik varsa ve yetkili serviste onarım sonucu yeni lastikler takıldıysa, sigorta şirketinin tamamını ödüyor olması ilginç geldi bana. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Geçmiş olsun ama beterin beteri var inanın başıma geldiği için biliyorum zaten forumdada konu açıp paylaşmıştım. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Soru şu aracınızı dısarda yaptırırsaniz ikame araç 4 gün yok yetkili servisde yaptırırsanız ikame araç 7 gün Bu ne şimdi hem servis sigortayı öpüyor bunun içinde ÖDÜL 7 gün Dışarda yaptırdın daha ucuza mal ettin AL SANA CEZA 4 gün. Bende bunu anlamıyorum Bu arada geçmis olsun rabbim esirgesin Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Soru şu aracınızı dısarda yaptırırsaniz ikame araç 4 gün yok yetkili servisde yaptırırsanız ikame araç 7 gün Bu ne şimdi hem servis sigortayı öpüyor bunun içinde ÖDÜL 7 gün Dışarda yaptırdın daha ucuza mal ettin AL SANA CEZA 4 gün. Bende bunu anlamıyorum Bu arada geçmis olsun rabbim esirgesin Genel bir uygulama degil. Bu uygulamayi yapan sirket anlasmali servislerinin iscilik iskontosuna cok guveniyor demektir. Ayrica kiralik arac ile sigorta sirketi arasinda temelde bir bag yoktur. Asist anlasma fiyatlari yetkil/yetkisiz servise gore degismez. police primi icersinde matbu olarak odemesi sigortali tarafindan yapilir asistin. Saygilarimla. 15 Mart 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Anadolu sigortanın uygulaması böyle Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 geçmiş olsun, geçen haftalarda benim araca çarpan kişi "ben kendi cebimden yaptıracağım, sen de kendi cebinden yaptır" diye hiçbir evrağı ve çekilen hiçbir fotoğrafı göndermemişti. sizinki gene insaflıymış. Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Generali sigorta .ay sonunda sigortam dolduğu için yenileme onayı vermiştim dun akşam üstü aradılar teklifimiz geçerli değildir demek için Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Lastikle ilgili sorun en başta ilk ekspertize görülmemesi sonradan aramam sonucunda ilave edilmesi .Karşı tarafın suçlu olmasına rağmen hasarın bir kısmını bana ödetmeleri ben lastiklerimle gayet mutlu mesut yaşıyordum.kaldı ki tek lastik değişimi benim yararıma olan bir durum değil diğerleri daha 18 000 km de 1.5 yıllıklar. 93h diye tutturan servis bulunmuyor diye 93 v taktı 15 Mart 2016 tarihinde Özcan Cepheci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Orhan Oral 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Arkadaslar cep telefonlarindan da artik tutanak tutuluyor..program sizi yonlendiriyor zaten..hemen cep telefonunuzdan kaza resimlerini cekiyorsunuz...araclari uygun bi yere cekiyosunuz..en son cebinizden elektronik imza atiyorsunuz onayladiginizda tutanak tum sigortacilara gidiyor..ayrica hem sizin hem kendinizin e mailine de tutanakgeliyor..ister yaninizda police olmasin o program sorgulayip buluyor zaten plakadan..deneyen varsa yazsin... http://www.sbm.org.tr/tr/Haberler/sayfalar/mobil-kaza-tutanagi.aspx Yorum bağlantısı
Guest Misafir 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Arkadaslar cep telefonlarindan da artik tutanak tutuluyor..program sizi yonlendiriyor zaten..hemen cep telefonunuzdan kaza resimlerini cekiyorsunuz...araclari uygun bi yere cekiyosunuz..en son cebinizden elektronik imza atiyorsunuz onayladiginizda tutanak tum sigortacilara gidiyor..ayrica hem sizin hem kendinizin e mailine de tutanakgeliyor..ister yaninizda police olmasin o program sorgulayip buluyor zaten plakadan..deneyen varsa yazsin... Kazanin resmini nasil cizecegiz ? Yorum bağlantısı
Orhan Oral 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 (düzenlendi) Resim cizmek yok..videosunu izleyin youtubeden..programda iki arac beliriyor..onlari pozisyona gore ceviriyorsunuz ..carpma yerlerini isaretliyorsunuz..o kadar..zaten araclarin resimlerini de cep telefonunuzun kamerasindan cekiyorsunuz...programda deneme kaza tutanagi bölümü var..ondan deneme yapabiliyorsunuz... 20 Mart 2016 tarihinde Orhan Oral tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasir Baş 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Güzel özellik o an kalem olmuyor tutanak olmuyor uğraşmak yerine hemen telefondan halledilir.. Ama öncesinde Allah kazadan beladan korusun.. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci 22 Mart 2016 Yazar Paylaş 22 Mart 2016 Hala Kazanın etkileri devam ediyor arabayı alalı neredeyse 2 hafta oluyor hala dosya kapatılamadı .Genarali sigorta kaza öncesinde Kasko yenileme teklifi vermişti 770 idi yanılmıyorsam şimdi dosya kapanana kadar teklifimiz geçerli değildir diyorlar bende yaklaşık 8 gündür Sigorta şirketi eksper ve servis arasında dolanıyorum.Servis faturayı rica minnet dün kesip göndermeyi başardı gibi ekspertiz firmasına ama bugün hala gelen bir şey yok.Tekrar servisi aradığımda gönderdik deniyor bakalım yarını bekleyip tekrar eksperi arıyacağım ayın 28 kaskom doluyor yeni teklifler 1000 lira üzeri çıkıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2016 Paylaş 22 Mart 2016 Lastik, Akü, Katalitik Konvertör gibi parçaların, kaza sonucu hasar alması durumunda, yeni parça fiyatıyla ödendiğini ilk kez duyuyorum. Aracın üzerinde 6 yıllık bir lastik varsa ve yetkili serviste onarım sonucu yeni lastikler takıldıysa, sigorta şirketinin tamamını ödüyor olması ilginç geldi bana. Allianz'da öyle.. Kesin bilgi, yayabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts