İçeriğe Yönlendir

Yetkili Servis, Trafik Kazası Tecrübesi

Özcan Cepheci

Recommended Posts

Misafir

Özel şartında da yazmaz bir şey.

Otomobillerde, kasko yapıyorsa yaşa bakmaksızın tamamını yeni parça fiyatıyla öder. Yani ya yapmaz, ya tam öder.. 

Lastik, Akü, Katalitik Konvertör gibi parçaların, kaza sonucu hasar alması durumunda, yeni parça fiyatıyla ödendiğini ilk kez duyuyorum.

Aracın üzerinde 6 yıllık bir lastik varsa ve yetkili serviste onarım sonucu yeni lastikler takıldıysa, sigorta şirketinin tamamını ödüyor olması ilginç geldi bana.

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun ama beterin beteri var inanın başıma geldiği için biliyorum zaten forumdada konu açıp  paylaşmıştım.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Soru şu aracınızı dısarda yaptırırsaniz ikame araç 4 gün yok yetkili servisde yaptırırsanız ikame araç 7 gün

Bu ne şimdi hem servis sigortayı öpüyor bunun içinde ÖDÜL 7 gün

Dışarda yaptırdın daha ucuza mal ettin AL SANA CEZA 4 gün.

Bende bunu anlamıyorum

Bu arada geçmis olsun rabbim esirgesin

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Soru şu aracınızı dısarda yaptırırsaniz ikame araç 4 gün yok yetkili servisde yaptırırsanız ikame araç 7 gün

Bu ne şimdi hem servis sigortayı öpüyor bunun içinde ÖDÜL 7 gün

Dışarda yaptırdın daha ucuza mal ettin AL SANA CEZA 4 gün.

Bende bunu anlamıyorum

Bu arada geçmis olsun rabbim esirgesin

Genel bir uygulama degil. Bu uygulamayi yapan sirket anlasmali servislerinin iscilik iskontosuna cok guveniyor demektir. Ayrica kiralik arac ile sigorta sirketi arasinda temelde bir bag yoktur. Asist anlasma fiyatlari yetkil/yetkisiz servise gore degismez. police primi icersinde matbu olarak odemesi sigortali tarafindan yapilir asistin.

Saygilarimla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

geçmiş olsun, geçen haftalarda benim araca çarpan kişi "ben kendi cebimden yaptıracağım, sen de kendi cebinden yaptır" diye hiçbir evrağı ve çekilen hiçbir fotoğrafı göndermemişti. sizinki gene insaflıymış.

Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci

Generali sigorta .ay sonunda sigortam dolduğu için yenileme onayı vermiştim dun akşam üstü aradılar teklifimiz geçerli değildir demek için

Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci
(düzenlendi)

Lastikle ilgili sorun en başta ilk ekspertize görülmemesi sonradan aramam sonucunda ilave edilmesi .Karşı tarafın suçlu olmasına rağmen hasarın bir kısmını bana ödetmeleri ben lastiklerimle gayet mutlu mesut yaşıyordum.kaldı ki tek lastik değişimi benim yararıma olan bir durum değil diğerleri daha 18 000 km de 1.5 yıllıklar. 93h diye tutturan servis bulunmuyor diye 93 v taktı

tarihinde Özcan Cepheci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Orhan Oral

Arkadaslar cep telefonlarindan da artik tutanak tutuluyor..program sizi yonlendiriyor zaten..hemen cep telefonunuzdan kaza resimlerini cekiyorsunuz...araclari uygun bi yere cekiyosunuz..en son cebinizden elektronik imza atiyorsunuz onayladiginizda tutanak tum sigortacilara gidiyor..ayrica hem sizin hem kendinizin e mailine de tutanakgeliyor..ister yaninizda police olmasin o program sorgulayip buluyor zaten plakadan..deneyen varsa yazsin... http://www.sbm.org.tr/tr/Haberler/sayfalar/mobil-kaza-tutanagi.aspx7a55f3f5db7f4410b291e3fe2bab3349.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Arkadaslar cep telefonlarindan da artik tutanak tutuluyor..program sizi yonlendiriyor zaten..hemen cep telefonunuzdan kaza resimlerini cekiyorsunuz...araclari uygun bi yere cekiyosunuz..en son cebinizden elektronik imza atiyorsunuz onayladiginizda tutanak tum sigortacilara gidiyor..ayrica hem sizin hem kendinizin e mailine de tutanakgeliyor..ister yaninizda police olmasin o program sorgulayip buluyor zaten plakadan..deneyen varsa yazsin...

Kazanin resmini nasil cizecegiz ?

Yorum bağlantısı
Orhan Oral
(düzenlendi)

Resim cizmek yok..videosunu izleyin youtubeden..programda iki arac beliriyor..onlari pozisyona gore ceviriyorsunuz ..carpma yerlerini isaretliyorsunuz..o kadar..zaten araclarin resimlerini de cep telefonunuzun kamerasindan cekiyorsunuz...programda deneme kaza tutanagi bölümü var..ondan deneme yapabiliyorsunuz...

tarihinde Orhan Oral tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Güzel özellik o an kalem olmuyor tutanak olmuyor uğraşmak yerine hemen telefondan halledilir.. Ama öncesinde Allah kazadan beladan korusun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci

Hala Kazanın etkileri devam ediyor :) arabayı alalı neredeyse 2 hafta oluyor hala dosya kapatılamadı .Genarali sigorta kaza öncesinde Kasko yenileme teklifi vermişti 770 idi yanılmıyorsam şimdi dosya kapanana kadar teklifimiz geçerli değildir diyorlar bende yaklaşık 8 gündür Sigorta şirketi eksper ve servis arasında dolanıyorum.Servis faturayı rica minnet dün kesip göndermeyi başardı gibi ekspertiz firmasına ama bugün hala gelen bir şey yok.Tekrar servisi aradığımda gönderdik deniyor bakalım yarını bekleyip tekrar eksperi arıyacağım ayın 28 kaskom doluyor yeni teklifler 1000 lira üzeri çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Lastik, Akü, Katalitik Konvertör gibi parçaların, kaza sonucu hasar alması durumunda, yeni parça fiyatıyla ödendiğini ilk kez duyuyorum.

Aracın üzerinde 6 yıllık bir lastik varsa ve yetkili serviste onarım sonucu yeni lastikler takıldıysa, sigorta şirketinin tamamını ödüyor olması ilginç geldi bana.

Allianz'da öyle.. 

Kesin bilgi, yayabiliriz. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...