İçeriğe Yönlendir

Focus III - Shark Anten Hakkında

Ahmet Kırılmaz

Recommended Posts

Ahmet Kırılmaz

pek radyo dinleyen birisi değilim araçta genelde mp3 dinlerim 

şu iki anten arasında kaldım arkadaşlar sizin görüşünüz nedir ilerleyen zamanlarda bi sıkıntı çıkarır mı? gerçi sökme takma yok ikisinde de ama yine de fikirleriniz benim için önemli

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-shark-orjinal-kopek-baligi-anten-siyah-258727641/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-oto-anten-shark-balina-gercek-islevli-araba-anteni-258320809/detay

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
Mustafa Karaaslan

Bence kısa anten takın sonradan takılan bu aksesuar uzun ömürlü olmuyor ve orjinal gibi güzel durmuyor. Tabiki zevk meselesi ama ben olsam ellemezdim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz

hocam o siteden hiç alış veriş yapmadım daha önce nasıl olurda bilmiyorum teslimat süresi vs. o yüzden sahibinden den almak istiyorum.

Bence kısa anten takın sonradan takılan bu aksesuar uzun ömürlü olmuyor ve orjinal gibi güzel durmuyor. Tabiki zevk meselesi ama ben olsam ellemezdim.

hocam tak çıkar zaten istediğim zaman orjinaline geri dönerim diye düşünüyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

hocam o siteden hiç alış veriş yapmadım daha önce nasıl olurda bilmiyorum teslimat süresi vs. o yüzden sahibinden den almak istiyorum.

hocam tak çıkar zaten istediğim zaman orjinaline geri dönerim diye düşünüyorum

Acil takılması gereken bir parça değil ? Bu yüzden aciliyeti yok varsın 1 ayda gelsin, ben hayatta bu kadar fiyat farkını beklememek için vermem. Normal yurtiçi alış veriş siteleri gibi üye olup sipariş veriyorsun.

Yine de tercihine saygı duyarım

Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz

Acil takılması gereken bir parça değil ? Bu yüzden aciliyeti yok varsın 1 ayda gelsin, ben hayatta bu kadar fiyat farkını beklememek için vermem. Normal yurtiçi alış veriş siteleri gibi üye olup sipariş veriyorsun.

bi deniyim hocam o zaman doğru söylüyosunuz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz

hocam sayenizde satın aldım şimdi bekliycez mecburen :) 

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

hocam sayenizde satın aldım şimdi bekliycez mecburen :)

Dediğim gibi elzem bir parça değil :good1: Tebrikler... :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

iki hafta öncesine kadar ben de yurt dışı alışveriş konusunda özürlüydüm.şimdi yalama oldum.6 ürün bekliyorum  :shok:  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Aaaamet kardeşimm shark olmaz eğreti durur. Kısa anten!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Görüntü dışında bir farkı olmayacağı kesin.

Zevk meselesi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

ilk olanı geçen sene aldım hala kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok orjinal anten kadar çekiyor ,gerçi radyo arabada 1 kere dinledim daha ama ondada sorun yaşamadım.Takmasıda çok basit yalnız güzel yapıştırmanız gerekli bir müddet sonra atıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Kurtulan
Haluk Şentürk

15 - 20 gün içinde gelir, kargo ücreti yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç

Yaris için Aliex den aldım ve kendim taktım,alt kısmı 3m sünger band lı ,kolonyalı mendin ile yapıştırmadan karşı yüzey güzelce temizlenmeli kurutulmalı,bir kişininde açısına bakıp sizi yönlendirmesi faydalı olur yamuk yapıştırma ihtimaliniz yüksek. Anten çekmesi yönünden orijinalden hiç farkı yok,iyi yapıştırırsanız fırça yımada felan sökülmüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

İstanbul'a ulaşım süresi ve kargo ücreti tahmini ne olur sizce :)

Free Shipping=Ücretsiz kargo, 15-20 gün

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

normal anten niye rahatsız ediyor? Ben bu antenleri olumsuz görüyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Passat'ta anten camdadır. Yani anten yoktur. Ayrıca diversity anten sistemi vardır çift anten girişi olması gerekir. Eskilerde arkadaydı dönerek çıkardı.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz

iki hafta öncesine kadar ben de yurt dışı alışveriş konusunda özürlüydüm.şimdi yalama oldum.6 ürün bekliyorum  :shok:  :biggrin:

valla sanırım benimde sonum öyle olcak hocam bende şuan farklı arayışlar içindeyim bulursam alırım :) 

Aaaamet kardeşimm shark olmaz eğreti durur. Kısa anten!

aldım bile kardeşim gelsin bi deneyip görecez beğenmezsem sökeriz zor bişi değil kardeşim :) 

normal anten niye rahatsız ediyor? Ben bu antenleri olumsuz görüyorum.

rahatsız edici hiç bir şeyi yok hocam tamamen görüntü amaçlı shark anten görünümü daha çok hoşuma gidiyor :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

shark anten takınca araba bmw olur zaten  :nargile:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın

Shark anteni abartı bulanlar WRC spor anten kullanabilir. Ben kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim normal antene göre daha sportif hava katıyor :)

Elimde de var fazladan isteyenle iletişime geçebiliriz.

rM3pWa.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...