Okan Kurtulan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Siz karar verin. Araca hiçbir zararı yok. Radyoda da gayet yeterli. Hocam masallah aracina guzel uygulamalar yapmissin Antende guzel olmus diger calismalarda. Aklima takilan şu oldu; Marspiyel ekini mevcut fabrikasyon siyah marspiyelin ustune mi minte ettiniz yoksa söküp mü monte ettirdiniz. Ve urunu aldiginiz yer fiyat bilgisi paylasabilirmisiniz. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 (düzenlendi) Güzel olmuş uygulamalar.aracinizin maşallahı var. Focusu tasarlayan arkadaş arka stop ucunu depo kapağına doğru uzatmamis olsa çok daha hoş dururmus. 17 Mart 2016 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Hocam masallah aracina guzel uygulamalar yapmissin Antende guzel olmus diger calismalarda. Aklima takilan şu oldu; Marspiyel ekini mevcut fabrikasyon siyah marspiyelin ustune mi minte ettiniz yoksa söküp mü monte ettirdiniz. Ve urunu aldiginiz yer fiyat bilgisi paylasabilirmisiniz. Marşbiyeller st takımın parçaları. 300 e boya dahil maloldular. Yorum bağlantısı
Okan Kurtulan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Marşbiyeller st takımın parçaları. 300 e boya dahil maloldular. Sormak istedigim şuydu ; mevcut siyah plastik marspiyelin uzerine mi monte edildi dogan agabey 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 (düzenlendi) Bir de spor paket janti olsa çok daha güzel durur. Edit: son resimdeki janta göre söyledim ama diğer resimlerde var sanki spor jant 17 Mart 2016 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Orj siyah marşbiyeller çıkıyor yerine bunlar takılıyor. Geçmeli değil siyahın üstüne. Bir de spor paket janti olsa çok daha güzel durur. Edit: son resimdeki janta göre söyledim ama diğer resimlerde var sanki spor jant ☺☺var var Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Daha yapacak bişey kalmamış geç karşısına seyret....[emoji122] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 (düzenlendi) Daha yapacak bişey kalmamış geç karşısına seyret....[emoji122] Yok var daha. Kaliperler boyanacak. Eksoz sağ sol olarak çift çıkışa dönecek. Son olarak ta 125hp 200nm torktan 149hp 252nm tork a çıkartılacak. Yani yazılım yapılacak. 18 Mart 2016 tarihinde Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Şöyle bi m logoda takarsan tamamdır BMW Motorlu tofaş pek radyo dinleyen birisi değilim araçta genelde mp3 dinlerim şu iki anten arasında kaldım arkadaşlar sizin görüşünüz nedir ilerleyen zamanlarda bi sıkıntı çıkarır mı? gerçi sökme takma yok ikisinde de ama yine de fikirleriniz benim için önemli http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-shark-orjinal-kopek-baligi-anten-siyah-258727641/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-oto-anten-shark-balina-gercek-islevli-araba-anteni-258320809/detay bence wrc anten (kısa anten takın) daha hoş olur Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Kısa olanı tercih ederim daha şık duruyor. Ama çekim güçleri her zaman soru işareti. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Shark için çekim gücünün %20 azalacağını söyleyebilirim. Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 27 Mart 2016 Yazar Paylaş 27 Mart 2016 Shark için çekim gücünün %20 azalacağını söyleyebilirim. sipariş geçtim hocam daha gelmedi %20 azalması çokta önemli değil benim için ayda yılda bir anca dinlerim radyoyu usb bellekle işimi çözüyorum genelde Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Ankara!nın merkezinde bile radyolar doğru düzgün çekmiyor.. Yada merkez olduğu için çok jammer tipi kesiciler var.. Bilemiyorum İkilem içindeyim yani 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 28 Mart 2016 Yazar Paylaş 28 Mart 2016 Ankara!nın merkezinde bile radyolar doğru düzgün çekmiyor.. Yada merkez olduğu için çok jammer tipi kesiciler var.. Bilemiyorum İkilem içindeyim yani dediğim gibi hocam radyo falan dinlemiyorum zaten çok nadir yani Yorum bağlantısı
Semih Güney 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 2 yıldan fazladır kullanıyorum ben shark anteni, şehir içinde (sinyal kesici olan yerler hariç) daha cızırdadığını duymadım . Şehirler arasında dahi eskisinin çektiği her yerde buda performansını sürdürüyor. Takmadan önce ben içine alimünyum folyo döşedim belki faydası olmuş olabilir, sizde takmadan önce bunu yapın isterseniz en azından Doğan abinin bahsettiği %20'lik kaybı %10'a falan düşürmüş olabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 2 yıldan fazladır kullanıyorum ben shark anteni, şehir içinde (sinyal kesici olan yerler hariç) daha cızırdadığını duymadım . Şehirler arasında dahi eskisinin çektiği her yerde buda performansını sürdürüyor. Takmadan önce ben içine alimünyum folyo döşedim belki faydası olmuş olabilir, sizde takmadan önce bunu yapın isterseniz en azından Doğan abinin bahsettiği %20'lik kaybı %10'a falan düşürmüş olabilir. anladım hocam gelsinde bi bende dediğiniz gibi yaparım Yorum bağlantısı
Emir Öztürk 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 Radyo kullanışi nasıl uygulandı mi SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 30 Haziran 2016 Yazar Paylaş 30 Haziran 2016 Radyo kullanışi nasıl uygulandı mi SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi sıkıntı çıkmadı hocam aynen devam çekiyor her yerden ama zaten çok radyoda dinleyen birisi değilim flash diskten dinliyorum Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Resimleri göremedik uygulamadan sonra?? Marşbiyeller st takımın parçaları. 300 e boya dahil maloldular. Abi bu fiyat sadece yanlar için mi yoksa tam takım için mi? Gördüğüm kadarıyla önde de ek var, arka boyanmış gibi. Doğru mu anladım? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Resimleri göremedik uygulamadan sonra?? Abi bu fiyat sadece yanlar için mi yoksa tam takım için mi? Gördüğüm kadarıyla önde de ek var, arka boyanmış gibi. Doğru mu anladım? Sadece marşbiyel için Yorum bağlantısı
Recommended Posts