İçeriğe Yönlendir

Yeni Clio 4 Ve Clio 4'üm :)

Yusuf Aycibin

Recommended Posts

Yusuf Aycibin

Merhaba Arkadaşlar;

Kısa bi aradan sonra tekrar araç değiştirmek durumunda kaldım bi önce ki aracım kia ceed malesef üzülerek satmak zorunda kaldım ve uzun arayışlar sonrasında yakıt konusunu düşünerek dün itibarile 

Clio 4 ümü aldım bilmiyorum piyası baya bi araştırdım fakat fiyat konusunda kararsız kaldım 

araç 2015 12150 km de ve sadece arka tampon sağ tarafında bir boya var o kadar onun dışında sorun yok 42500TL ye Aldım...

Krom Çıta siparişlerini verdim cumaya kadar hepsi tamam olur ve zamanla da jant ve cam filmlerini çekicem 

Arabamdan bir kaç görüntü ki bu görünen sadece kısa bi süreliğine olacaktır :)

Olumlu olumsuz herkesin yorumuna açıktır fikirleriniz benim için çok önemlidir teşekkürler...

g82R7b.jpg

GRPXdV.jpg

9oglMr.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

maaşallah,hayırlı uğurlu olsun.renk harika.donanım ismi nedir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gule gule kullanin aracınızı. Teknik detay alalim? Donanim, motor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Hayırlı olsun..Kazasız belasız güzel günlerde kullanın..Bu renk bu kasaya çok yakışıyor.. :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun.

Kromlardan sonra bence hemen bir jant takın derim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun insAllah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah, güle güle kullanın.  :nazar: Kromlar ayrı bir hava katıyor araca. Jant şart. Ben de maddi durumu düzelttiğimde düşünüyorum aslında. Orjinal 16 inç 5 kollu yeterli olacak bana.

Eco tuşunuz yoksa servisten talep edin derim. 280 Tl idi ben aracı aldığımda.

Araç 1,5 dCi motor ve Joy baz paket.  ;)  :p

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Çok teşekküler araç 1.5dci 75bg joy ama icon a dönüşecek :)  ve renk en sevdiğim renk denk gelmesi çok güzel oldu :) 

Maşallah, güle güle kullanın.  :nazar: Kromlar ayrı bir hava katıyor araca. Jant şart. Ben de maddi durumu düzelttiğimde düşünüyorum aslında. Orjinal 16 inç 5 kollu yeterli olacak bana.

Eco tuşunuz yoksa servisten talep edin derim. 280 Tl idi ben aracı aldığımda.

Araç 1,5 dCi motor ve Joy baz paket.  ;)  :p

eco tuş çok bişi fark ettiriyor mu acaba onu bilmiyorum :s 

Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun.

Kromlardan sonra bence hemen bir jant takın derim :)

jantlar için şuan biraz sıkışığım ama kafamda ki jant http://www.caricos.com/cars/r/renault/2013_renault_clio/1920x1080/4.html?bu resimdeki gibi olcak inş. 

ayrıca 90lık yada 110luk çip taksam nasıl olur acaba diye düşünüyorum 1500tl civarında sanırım o çipler araca zararı olur mu bilmiyorum ilerleyen zamanlarda..

Güzel Dilekierniz için herkese çok teşekkkür ederim 

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin  :nazar:

2 sene önce 1.5 dci icon 90'lığı 37 ye almıştık arkadaşa, piyasanın geldiği nokta çok vahim  :(

Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Hayırlı olsun.

Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

eyv saolasınız inş. kazasız belasız hepimiz için geçerli olan bi durum rabbim hepimize kazasız belasız günler nasip etsin...

Yorum bağlantısı
Misafir

Çok teşekküler araç 1.5dci 75bg joy ama icon a dönüşecek :)  ve renk en sevdiğim renk denk gelmesi çok güzel oldu :)

jantlar için şuan biraz sıkışığım ama kafamda ki jant http://www.caricos.com/cars/r/renault/2013_renault_clio/1920x1080/4.html?bu resimdeki gibi olcak inş. 

ayrıca 90lık yada 110luk çip taksam nasıl olur acaba diye düşünüyorum 1500tl civarında sanırım o çipler araca zararı olur mu bilmiyorum ilerleyen zamanlarda..

Güzel Dilekierniz için Herkese çok teşekkkür ederim 

Anladığım kadar ile araca yazılım düşünceniz var. O vakit Eco tuşunun pek önemli kalmıyor. Benim aracım 1,2 75 Hp benzinli modeli. Ortalama %7-10 arası bir tasarruf sağlıyor sanki şuan. Tuş açık iken 1 depo ile 600 km yol yaparken, tuş kapandığında 550 km yi geçemiyor. Tabi bu %100 kesin veri değil. Ayrıca kullanımınıza bağlı olarak da değişir. Ancak duyduğuma göre dizellerde daha çok avantaj sağlıyormuş. Ekonomiyi düşünenler için %10 tasarruf göz ününe alındığında 300 Tl lik bir tuş çok ucuz kalıyor kanımca. Ha ben aracı sıfır aldığımdan ve bayiinin ilk defa yapacağı bir uygulama olduğundan para ödememiştim bu işleme..

Gösterdiğiniz jantlar gayet güzel. Sanırım 17 yada 18'. Benim motora ağır gelir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Bu arabaya en çok yakıştırdığım jant bu.

Güzel Dilekierniz için Herkese çok teşekkkür ederim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayirli olsun, Allah kaza bela vermesin.

peki pölo mu kiliyo mu :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Anladığım kadar ile araca yazılım düşünceniz var. O vakit Eco tuşunun pek önemli kalmıyor. Benim aracım 1,2 75 Hp benzinli modeli. Ortalama %7-10 arası bir tasarruf sağlıyor sanki şuan. Tuş açık iken 1 depo ile 600 km yol yaparken, tuş kapandığında 550 km yi geçemiyor. Tabi bu %100 kesin veri değil. Ayrıca kullanımınıza bağlı olarak da değişir. Ancak duyduğuma göre dizellerde daha çok avantaj sağlıyormuş. Ekonomiyi düşünenler için %10 tasarruf göz ününe alındığında 300 Tl lik bir tuş çok ucuz kalıyor kanımca. Ha ben aracı sıfır aldığımdan ve bayiinin ilk defa yapacağı bir uygulama olduğundan para ödememiştim bu işleme..

Gösterdiğiniz jantlar gayet güzel. Sanırım 17 yada 18'. Benim motora ağır gelir diye düşünüyorum.

Bu arabaya en çok yakıştırdığım jant bu.

yazılım ı sadece düşünüyorum yaptırırmıyım bilmiyorum bu aralar maddi olarak sıkışığım ama dediğiniz gibi eco tuşu eğer gözle görülür tasarruf sağlıyorsa ki öyle görünüyor yazılım falan hiç düşünmem ben beygir yükselirse yakıt düşer diye düşündüğüm için yazılım düşüncesine girmiştim ama eco tuş mantıklı geldi şimdi siz öyle diyince 

jant içinde 15 alıcam mecburen lastik için ektras para veremicem küçük kalcak ama yapcak bişi yok olduğu kadar :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin   :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin
(düzenlendi)

peki pölo mu kiliyo mu :)

polonun hangisi ama ? 1.2 tsi derseniz yakıt bakımından clio derim çok araştırdım inanın arasında git gel yaptım bi çok kez ve fiyat bakımından yine clio çıktı ama kalite sağlamlık vs. derseniz polo her türlü :)

ayrıca 1.4 tdi derseni direk polo hiç şaşmadan :) tabi onunda fiyatı yükseliyor malesef bütçe önemli bi yerde ödeme kriteri vs. 

tarihinde Yusuf Aycibin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

yazılım ı sadece düşünüyorum yaptırırmıyım bilmiyorum bu aralar maddi olarak sıkışığım ama dediğiniz gibi eco tuşu eğer gözle görülür tasarruf sağlıyorsa ki öyle görünüyor yazılım falan hiç düşünmem ben beygir yükselirse yakıt düşer diye düşündüğüm için yazılım düşüncesine girmiştim ama eco tuş mantıklı geldi şimdi siz öyle diyince 

jant içinde 15 alıcam mecburen lastik için ektras para veremicem küçük kalcak ama yapcak bişi yok olduğu kadar :)

O tip bir jantta 15' bence hoş durmaz. En az 16' olmalı diye düşünüyorum. Sac jantlara kışlık alararak değerlendirebilirsiniz. Tabi aynı maddi durumdan bende epey bi erteledim jant işini.  :) İleride kısmet bakalım. Araca yazılım atarak yakıtın düşeceğini söyler herkes. Ama henüz fiilen ne duydum ne gördüm. Yazılım sonrası yakıtın düşeceği fikrini eleyin derim.  ;)

Ek olarak sis farı taktırabilirsiniz. Krom aksesuarlar ile krom çerçeveli sis farı çok şık duruyor.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

polonun hangisi ama ? 1.2 tsi derseniz yakıt bakımından clio derim çok araştırdım inanın arasında git gel yaptım bi çok kez ve fiyat bakımından yine clio çıktı ama kalite sağlamlık vs. derseniz polo her türlü :)

ayrıca 1.4 tdi derseni direk polo hiç şaşmadan :) tabi onunda fiyatı yükseliyor malesef bütçe önemli bi yerde ödeme kriteri vs. 

Her iki aracında aynı donanımlarını inceleyebildiniz mi? Ben en bazlarını inceledim. Ben aracımı 40.000 Tl ye almıştım. Polo da 42.500 Tl fiyat vermişlerdi. Özellik olarak Clio dan çok daha düşük. 2 hava yastığı var, hız sabitleme, yokuş kalkış, bluutooth, sis farı, krom paket vb gibi özellikler mevcut değil. dCi motor Tdi ı ezer kanımca. Hem performansta hem ekonomide.  ;) Kalite olarak da oldukça vasat, kasa olarak oldukça eski ve Clio ya nazaran iç hacim dar. Sağlamlık için Clio Euro N-Cap ten 5 yıldız almış bir araç. Tasarım olarak ta daha şık bence.  :biggrin: Yani çok doğru bir tercih yapmışsınız. Ha bunlar baz modelleri için yorumumdur.

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Polo fiyatı düzeltildi.
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

O tip bir jantta 15' bence hoş durmaz. En az 16' olmalı diye düşünüyorum. Sac jantlara kışlık alararak değerlendirebilirsiniz. Tabi aynı maddi durumdan bende epey bi erteledim jant işini.  :) İleride kısmet bakalım. Araca yazılım atarak yakıtın düşeceğini söyler herkes. Ama henüz fiilen ne duydum ne gördüm. Yazılım sonrası yakıtın düşeceği fikrini eleyin derim.  ;)

Ek olarak sis farı taktırabilirsiniz. Krom aksesuarlar ile krom çerçeveli sis farı çok şık duruyor.

bende duyduğumla söyledim zaten yazılım olayını araştırmadım henüz detayını. jant için mantıklı teklif ama maddiyat öncelik malesef :( bakalım bi şekil yapcaz ilerleyen zamanda inş. 

sis için çinden buldum bi tane farklı bi tasarımda belki ona girebilirim krom çıtaları gelmeye başladı şimdi far altı kaşları geldi diğer parçalarda cumaya kadar gelmiş olur inş. çıtaları taktıktan sonra tekrar resim paylaşacağım sizlere fikirlerinize danışmak için 

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

hayırlı olsun,piano black jantlar çok yakışıyor bu renge

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Her iki aracında aynı donanımlarını inceleyebildiniz mi? Ben en bazlarını inceledim. Ben aracımı 40.000 Tl ye almıştım. Polo da 42.500 Tl fiyat vermişlerdi. Özellik olarak Clio dan çok daha düşük. 2 hava yastığı var, hız sabitleme, yokuş kalkış, bluutooth, sis farı, krom paket vb gibi özellikler mevcut değil. dCi motor Tdi ı ezer kanımca. Hem performansta hem ekonomide.  ;) Kalite olarak da oldukça vasat, kasa olarak oldukça eski ve Clio ya nazaran iç hacim dar. Sağlamlık için Clio Euro N-Cap ten 5 yıldız almış bir araç. Tasarım olarak ta daha şık bence.  :biggrin: Yani çok doğru bir tercih yapmışsınız. Ha bunlar baz modelleri için yorumumdur.

kullanmadığımız özelliklere para vermek kadar önem verdiğimiz başka bişi yok biz türklerde :) kalite olarak belki poloyla eş değer değil ama dediğiniz gibi görüntüsü tasarımı şık yakıtıdı gayet güzel alış fiyatımda uygun oldu bence ötesine hiç gerek yok herkese de tavsiye edebilirim clio 4 ü çok beklentim yoktu zaten karşılamazdı da o yüzden alacak arkadaş varsa aşırı bi beklentiye girmesin ama kafasıda rahat olsun güzel araç 

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Katılıyorum. 15" kötü durabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...