İçeriğe Yönlendir

Yeni Clio 4 Ve Clio 4'üm :)

Yusuf Aycibin

Recommended Posts

Yusuf Aycibin

Clio 4 dedinmi aklıma bu araç gelir :) Rizenin sürüngenlerinden.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Görüntü olarak güzel ve dikkat çekici bir araç ve kırmızı çok yakışıyor.

Madem var idi böyle bi araç keşke önceden diyeydin pazarlığa otururdum :) hem plaka da bnden 53 yusuf aycibin adıma soy adıma da oturuyordu gayet şık güzel olurdu :) laz hemşerim güzel etmiş habuni :) bende arkadaş çıkartacam buna yakında biter inş :)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Madem var idi böyle bi araç keşke önceden diyeydin pazarlığa otururdum :) hem plaka da bnden 53 yusuf aycibin adıma soy adıma da oturuyordu gayet şık güzel olurdu :) laz hemşerim güzel etmiş habuni :) bende arkadaş çıkartacam buna yakında biter inş :)

Sahibi Ahmet Usta facebook'tan takip edebilirsin :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Clio 4 dedinmi aklıma bu araç gelir :) Rizenin sürüngenlerinden.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Görüntü olarak güzel ve dikkat çekici bir araç ve kırmızı çok yakışıyor.

nMj8kM.jpg

Bu stoplar el yapımı sanırım :wub:

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Bu stoplar el yapımı sanırım :wub:

Evet

Bu güzelliğe farklı ince ayrıntılar olmadan olma :D

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Sahibi Ahmet Usta facebook'tan takip edebilirsin :)

takip edemem facebook kullanmıyorum :) ama güzel yapmış aracı ben başkasından görüp yapmam modifiye kendi kafama göre yapmayı seçiyorum :)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Yusuf Aycibin

Değişim Devam Ediyor Ufak Tefek Dokunuşlar ve Devamı Gelecek Bazı Parçalarım Yolda Onlarda Gelsin Montajdan sonra Yine Fotoğraf Paylaşır beğeni ve yorumlarınıza sunmaya devam ederim :)

Va7Xlj.jpg

v5D8gr.jpg

1voDY5.jpg

LA6gpV.jpg

Yorum bağlantısı

Nikelaj paket..  :bravo: Kapı kolları biraz fazla kaçmış bence. :) Diğerleri oldukça güzel olmuş. Gündüz farı üzerindeki bölüme de alırsan güzel duruyor. ;) Aksesuarları tamamlayacak nikelaj bir egzoz da ucu şart.  ;) 50 Tl falan maliyeti olur. Ben de bakacağım ilk fırsatta.  :flowers: Ama ne yaparsak yapalım, jantlar işi çok bozuyor.  :(  :)

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Nikelaj paket..  :bravo: Kapı kolları biraz fazla kaçmış bence. :) Diğerleri oldukça güzel olmuş. Gündüz farı üzerindeki bölüme de alırsan güzel duruyor. ;) Aksesuarları tamamlayacak nikelaj bir egzoz da ucu şart.  ;) 50 Tl falan maliyeti olur. Ben de bakacağım ilk fırsatta.  :flowers: Ama ne yaparsak yapalım, jantlar işi çok bozuyor.  :(  

nikelaj işim henüz bitmedi dediğin gibi ön panjur a da alıcam fakat bu ara açıldım biraz bütçeden sebep sislerim geliyor onları bekliyorum biraz rahatlatayım bütçeyi kafamda bi kaç nikelaj işim daha var onlarıda yapıcam kapı kolları için zevkler renkler diyorum :) jant için 3 ay sonra falan malesef :( egzoz için kafamda fikir bambaşka o yüzden şimdilik dokunmuyor difizör falan komple değiştiricem kısmetse 

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Eteklerdeki nikelajlarin takildigi yer sökülüp acilen piano black boyanmasi gerekli,

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

ön panjurdaki kırmızı şeriti unutmuşsun :D

:) araba kırmızı olduğu için çekemedim ama beyazını bulursam düşünüyorum hani :) 

Eteklerdeki nikelajlarin takildigi yer sökülüp acilen piano black boyanmasi gerekli,

sadece orası değil arka difizör de pianoblack boyanması gerekiyor :(

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Yan etekler daha cok göze çarptığı icin önceliği oraya verebilirsin. Bide arka röno logosunu siyah kapladığın zaman bu is tamamdir :p

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Nikelaj abartı olmuş bence herşeyden önce sis farı ve OEM bir jant lazım [emoji854]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin
(düzenlendi)

Nikelaj abartı olmuş bence herşeyden önce sis farı ve OEM bir jant lazım [emoji854]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sis farları çinden sipariş ettim yoldalar 1 haftaya kadar gelir inş. :) jant için mecburen bekliyorum bütçe kaynaklı :)

Yan etekler daha cok göze çarptığı icin önceliği oraya verebilirsin. Bide arka röno logosunu siyah kapladığın zaman bu is tamamdir :p

logo mantıklı geldi onu yapabilirim evet yan etekleri için araştırma yapayım uygun nereye yaptırabilirim diye :)

Biraz çok nikelajlı gibi olmuş.

bana hoş geldi daha önce hiç bi aracıma nikelaj kullanmadım bu araçta güzel duruyor gibime geliyor o bakımdan belki kapı kollarında kiler göze çok batabiliyor olabilir :s 

tarihinde Yusuf Aycibin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Nasıl oluyor bu kırmızı şerit?  :)

en kolayı folyo kaplama :) + sahibinden de kırmızı çıta satan bir satıcı vardı. 60lira civarıydı.

Yorum bağlantısı

en kolayı folyo kaplama :) + sahibinden de kırmızı çıta satan bir satıcı vardı. 60lira civarıydı.

Tam nereye ve nasıl uygulandığını anlayamadım.. :unsure2: Fotoğraf yada link falan var mı acaba? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...