İçeriğe Yönlendir

Yeni Clio 4 Ve Clio 4'üm :)

Yusuf Aycibin

Recommended Posts

Yusuf Aycibin

kırmızı araçta kırmızı şerit ne kadr hoş olabilir bilemedim ben o şeridin beyazını araştırıyorum ön arkada tampon için arkada difizörle tampon arasına ince çizgi şeklinde ön tarafta ise sislerin olduğu siyah kısım ile üst tarafında kırmız tarafa bağlandığı yer arasına uctan uca olabilir 

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Tam nereye ve nasıl uygulandığını anlayamadım.. :unsure2: Fotoğraf yada link falan var mı acaba? 

alıntı:

8ZrL11.jpg

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

far içine uygulayamıyorum çünkü joy pakette farlar farklıymış logo kenarına krom düşünüyorum ben araç zati kırmızı oranında kırmızı olması bence pek hoş durmuyor zevk meselesi tabi ama yinede güzel duruyorlar elbette

Yorum bağlantısı

alıntı:

8ZrL11.jpg

Hımm.. Anladım şimdi. Şerit deyince aklıma farklı şeyler geldi.  :good1: Benim araç beyaz olduğundan ben oraya krom taktım. Gayet şık oldu.  :good1:  :flowers:

34758dead0c84996824464f04283910b.jpg

d26b77b3ce84579a1188875d52b1c42e.jpg

ecdcd51653a8eea66aa32c13de0394ca.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Hımm.. Anladım şimdi. Şerit deyince aklıma farklı şeyler geldi.  :good1: Benim araç beyaz olduğundan ben oraya krom taktım. Gayet şık oldu.  :good1:  :flowers:

Yahşi olmuş. :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yusuf Aycibin

Değişim Yavaş yavaş da olsa ilerliyor :) şuan için sisleri hallettin çin den aldığım hoşuma giden 2 çeşit yanma stili olan gündüz led li ve sisli olması çok fazla bi ışık vermiyor ama görüntü olarak güzel benim hoşuma gitti amerikan parklar güzel durdu şaşırtan nokta biraz pahalıya patladı nedense bana :) sisler 210 montaja fazla verdim sanırım 150Tl amerikan sis ve park sensörü montajı birde krom sis farı çıtaları 60tl fiyat açısından biraz fazla ama görüntü olarak hoşuma gitti gerisine de takılmıom zati jant parasını sislere vermek koydu sadece o kadar :))

lj6Xzr.jpg

Va1Oyv.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...