İçeriğe Yönlendir

Aracım "hb" Kasa Ancak Ruhsatta "sedan" Yazıyor.

Mustafa Akçeşme

Recommended Posts

Ömer Budak

Şu durumda ben sorun yaşarsam Net ağırlık-Azami ağırlık değerlerinin aynı olmasından dolayı yaşarım gibi duruyor.

Bu hatayı nerde ve nasıl düzelttirebilirim peki? 

Aynı düzeltmeyi ben de yaptırmıştım. Muayenede onunla ilgili bir çıktı vermişlerdi, 2013 ya da 2014'de yanlış hatırlamıyorsam 80-90 TL karşılığında direkt EGM'ye o kağıtla başvurarak 2-3 gün sonra yeni ruhsatı vermişlerdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Aynı düzeltmeyi ben de yaptırmıştım. Muayenede onunla ilgili bir çıktı vermişlerdi, 2013 ya da 2014'de yanlış hatırlamıyorsam 80-90 TL karşılığında direkt EGM'ye o kağıtla başvurarak 2-3 gün sonra yeni ruhsatı vermişlerdi.

+1 

muayene de kağıt alıp emniyet te düzeltilebiliyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme

O kadar basit olmaz gibi geliyor bana( belkide ben iyice tırstım bu işlerden)

Benim tahminim de aracı makine mühendisleri odasına veya onun gibi bir yere gönderip tartım işlemi yaptırırlar. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

O kadar basit olmaz gibi geliyor bana( belkide ben iyice tırstım bu işlerden)

Benim tahminim de aracı makine mühendisleri odasına veya onun gibi bir yere gönderip tartım işlemi yaptırırlar. :)

Kasa tipinden değil de ben motor hacmini değiştirtmiştim . Palio 1.4 aracım 1.6 motor hacminde gözüküyordu . 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sonuca ulaşmanız çok zor. Sıkıştığınız ana kadar uğraşmayın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Ozaman da station kasalara karşılık bulunmuyor :)

Muayenede hiç gündeme geldi mi peki?

Station'a da istasyon kasa yazsinlar bari :-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...