İçeriğe Yönlendir

Ankara'da Balık Tutma Yeri Tavsiye

Emre Akbas

Recommended Posts

Emre Akbas

Merhaba arkadaşlar;

Bir arkadaşla Ankamall Decathlon da gezerken olta takımlarında kampanya gördük daha ucuz ürünler olmasına rağmen 89 tl ye orta kalitete 2 takım olta aldık.Bu arada Decathlon gerçekten hem kaliteli hem de inanamıyacagınız kadar uygun fiyatlı ürünler sunuyor hemde aradığınız herşeyi bir arada bulabiliyorsunuz Türkiyede bu tür işletmelerin kesinlikle artması gerek.

Hazır olta takımlarını almışken hafta sonu balığa gitmek mecbur oldu artık.Bu konularda pek tecrübemiz yok Ankara da böyle hafta sonu gidilebilecek hatta bir gece kalada biliriz tavsiye edebileceginiz Ankaraya yakın balık tutma yerleri nerelerdir.Bu konuda aramızda bilgi sahibi arkadaşlar var ise yardımlarını rica ederiz.  :unsure2:  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Emre Bey, Kirikkale'de Irmak'ta balik tutabilirsiniz, en populer mekan orasidir.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir

Balık tutan arkadaşlarımın beğendiği yerlerden birisi Köprüköy barajı. Kırıkkale/Keskin bölgesinde.

Turna, Sazan ve özellikle Kadife Balığı çok tutarlardı. 

İnternetten biraz araştırın isterseniz o bölgeyi.

Yorum bağlantısı
Misafir

Dikilitaş Göleti var Haymana yolu üzerinde, senelerce gittik, güzel de balık çıkarırdık. Son durum ne bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Emre Bey, Kirikkale'de Irmak'ta balik tutabilirsiniz, en populer mekan orasidir.

Valla tebrikler o kadar adam arasından balık tutma ile ilgili ilk yorum.. :biggrin:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Valla tebrikler o kadar adam arasından balık tutma ile ilgili ilk yorum.. :biggrin::bravo:

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Sabah sabah cok guldum Yasir Bey [emoji23] Gece nobetci oldugum icin hemen yazdim [emoji23]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kurtuluş Karatay

Ankara civarında iyi balık tutmak için biraz beklemeniz gerekecek; turna sezonu 1 Nisana kadar yasak, levrek 1 Mayıs, sazanda 1 Temmuz da serbest oluyor, Şu anda bazı çaylarda (Kırmir Çayı vb.) tatlı su kefali ya da Bolu Aladağlar tarafında alabalık avlayabilirsiniz  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ankara civarında iyi balık tutmak için biraz beklemeniz gerekecek; turna sezonu 1 Nisana kadar yasak, levrek 1 Mayıs, sazanda 1 Temmuz da serbest oluyor, Şu anda bazı çaylarda (Kırmir Çayı vb.) tatlı su kefali ya da Bolu Aladağlar tarafında alabalık avlayabilirsiniz  :)

Oltaların niye indirimde olduğu anlaşıldı :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Suan herturlu av yasak oldugu bir donemdeyiz ancak sosyal medyada avcilik bolgesi belirtme taraftari degilim herkes nerde av yapilir diye aratinca bakip oraya gidiyor ve bakmissiniz balik tutacak yada avlanicak adim atilacak yer kalmamis

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Balık tutmaya çok gittim, ilk iki veya üçü harici sac kavurma yapmak zorunda kaldım balık tutamayınca. Olta hala duruyor, giden olursa kenara ilişirim, mangalı yakarım, çalı çırpı toplar ateş yakarım. Üç tane katlanır sandalyem de var.. :D

Suan herturlu av yasak oldugu bir donemdeyiz ancak sosyal medyada avcilik bolgesi belirtme taraftari degilim herkes nerde av yapilir diye aratinca bakip oraya gidiyor ve bakmissiniz balik tutacak yada avlanicak adim atilacak yer kalmamis

Ayı avını merak ediyorum, siz ne tür avcılık yapıyorsunuz Yasin bey ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Balık tutmaya çok gittim, ilk iki veya üçü harici sac kavurma yapmak zorunda kaldım balık tutamayınca. Olta hala duruyor, giden olursa kenara ilişirim, mangalı yakarım, çalı çırpı toplar ateş yakarım. Üç tane katlanır sandalyem de var.. :D

Serkan bey Ayhak ile bu sene gorusme halindeler ayi avina belki kota gelebilir bu sene [emoji2] ama tehlikeli domuz avina gidelim yada davsan keklik bildircin [emoji2] [emoji2]

Sendeki oltalar tehlikeli olabilir ama abi sadece misina ile ayi avina cikilir
Yorum bağlantısı
Misafir

Serkan bey sizinle her türlü balık tutmaya gidilir :)

Çalı çırpı işini de birlikte hallederiz.

Saç kavurma aklıma gelmemişti. O da dehşet olur.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Serkan bey Ayhak ile bu sene gorusme halindeler ayi avina belki kota gelebilir bu sene [emoji2] ama tehlikeli domuz avina gidelim yada davsan keklik bildircin [emoji2] [emoji2]

Sendeki oltalar tehlikeli olabilir ama abi sadece misina ile ayi avina cikilir

Oltalarla ilgili hatırladığım tek detay 8 bilyalı oldukları. Misinasını falan bilmem, ateşli silah kullanmam pıçaklarım.. :D  Gerçekten bir gün ekibi oluşturup gidelim balık tutmaya, Eray' da gelsin arabayı falan kullanır işe yarasın.. :)

Serkan bey sizinle her türlü balık tutmaya gidilir :)

Çalı çırpı işini de birlikte hallederiz.

Saç kavurma aklıma gelmemişti. O da dehşet olur.

Gidelim valla ben mangalı yaparım, sac kavurma yaparım künefe alırım, yapamam.. :D

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Balık işi kana karıştıysa Decatlon dan aldığınız takımlar size yetmeyecektir. Ayrıca balık da artık çok azaldı. Kıyıdan tutmak zor olacaktır. Aşağıdaki gibi bir bot ve elektrikli motor almanızı öneririm. Tabiki de 1 de yedek akü.

inflatable-dinghy-255.jpg

Av market olarak da isim vermiyim ancak Ulus tan dışkapı tarafına giderken köprüye gelmeden soldaki iş hanında çok fazla dükkan var. Malzemeleri iyi , fiyat uygun ( pazarlık edin)

Bence özellikle Turna üzerine yoğunlaşın, at çek le güzel spor oluyor, benim size tavsiyem çok çeşitli rapalalar almanız  , ayrıca ip misinanızda çok kaliteli olsun.

Turna da benim favorim küçük balık yavrusuna benzeyen türler, Turna avcı bir balık ve hareket eden herşeye saldırıyor. Yeter ki menzili içine atın. özellikle kıyıda sazlık altlarında yatmayı seviyorlar.

rapala-x-rap-saltwater-pk-1298027214777.

Ben yer olarak Bala tarafında Camili olarka geçen yer var. orada hiç boş çıkmadım. Ancak son zamanlarda çok ağ atan olduğundan balık iyice azaldıi Tuttuğunuz balıkları geri atmanızı öneririm. Turna çok kılçıklı ve lezzetsizdir.

Youtube dan örnek bi video da aşağıda

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Benim köyüm :D ankara ya 90 km uzaklıkta :D 

Yorum bağlantısı
Ali Gök

ankara da olta satmak pek yaratıcı girişim gibi gelmedi :) rasgelee

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Geyik serbest mi?  :selo:

Biraz sabredin, Gökçek Ankara'ya boğaz getireceğim diyor. Promosyon olarak boğazda balık tutma keyfi de yanında hediye olur. :tongue:  

Şimdi iyi istavrit akını var diyorlar, zargana da çok çekiliyormuş.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben mekan olarak ankaraya yakın yerler isteniyorsa çanıllı göletini tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin
(düzenlendi)

ırmak değil de :D :D kızılırmak benim evimin arkasından geçiyor :D

tarihinde Erkan Tekin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

ırmak değil de :D :D kızılırmak benim evimin arkasından geçiyor :D

Himmm [emoji56]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...