Emre Akbas 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 Değerli görüşleriniz için teşekkürler, doğrusu yer konusunda aklım epey karıştı . Anlaşılan son dakkikaya kadar yer kesinleşmeyecek.Zaten balık tutmak bahane olucak tutabilecegimzide aklım pek kesmiyor zaten tutsak bile salıcaz. Muhtemelen forever mangal ve saç kavurma Yorum bağlantısı
Yasir Baş 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Değerli görüşleriniz için teşekkürler, doğrusu yer konusunda aklım epey karıştı . Anlaşılan son dakkikaya kadar yer kesinleşmeyecek.Zaten balık tutmak bahane olucak tutabilecegimzide aklım pek kesmiyor zaten tutsak bile salıcaz. Muhtemelen forever mangal ve saç kavurma +1500 Mangal forever 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Mangalda sardalya süper oluyor, her mevsim bulunabilien bir balık ve ızgarası gerçekten müthiş. Ben çok severim. Biz tutmuş gibi yapabiliriz.. 2 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Değerli görüşleriniz için teşekkürler, doğrusu yer konusunda aklım epey karıştı . Anlaşılan son dakkikaya kadar yer kesinleşmeyecek.Zaten balık tutmak bahane olucak tutabilecegimzide aklım pek kesmiyor zaten tutsak bile salıcaz. Muhtemelen forever mangal ve saç kavurma Oo oyle kuru tesekkurle kurtulamazsiniz Bir kere fotograf isteriz, mekan bildirim isteriz [emoji56] Nereye gittiniz merak ederim [emoji16] Hatta mangal da isteriz [emoji23] Siz beni dinleyin Kirikkaleye gidin[emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Emre Akbas 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 Oo oyle kuru tesekkurle kurtulamazsiniz Bir kere fotograf isteriz, mekan bildirim isteriz [emoji56] Nereye gittiniz merak ederim [emoji16] Hatta mangal da isteriz [emoji23] Siz beni dinleyin Kirikkaleye gidin[emoji16] Tamam fotograf çekicem pek olası görmesemde umarım tuttugumuz balıklarla beraber çekinme fırsatımız olabilir. Kırıkkaleyi sadece siz söylediniz hiç bilmedigim bir bölge internetten kesinlikle araştıracam o bölgeyi. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Tamam fotograf çekicem pek olası görmesemde umarım tuttugumuz balıklarla beraber çekinme fırsatımız olabilir. Kırıkkaleyi sadece siz söylediniz hiç bilmedigim bir bölge internetten kesinlikle araştıracam o bölgeyi. Kacirdiniz sanirim[emoji56] Bakiniz Turgay Bey'in yorumu [emoji6] Baliga gidip eli bos donerseniz cok gulerim [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Samsuna yolunuz düşerse yakakent super bir meradır örneğin [emoji7] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Samsuna yolunuz düşerse yakakent super bir meradır örneğin [emoji7] Bir iki hafta icinde dusucek galiba kopek almaya gelebilirim birde tatli su baligi tutsamda yiyemiyorum neden bilmiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Mangalda sardalya süper oluyor, her mevsim bulunabilien bir balık ve ızgarası gerçekten müthiş. Ben çok severim. Biz tutmuş gibi yapabiliriz.. Ben de mangalda hamsinin üstüne balık tanımam. Çipura da güzel oluyor. Yazın Milas'ta yaptığımız bir mangal. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Ben de mangalda hamsinin üstüne balık tanımam. Çipura da güzel oluyor. Yazın Milas'ta yaptığımız bir mangal. Barajda cipura tutmus gibi yapariz turgay abi ben varim 3tane oltamda depoda var duruyor galiba sevkatli adminde bolulu ahci olur [emoji2] [emoji2] [emoji2] Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Bir iki hafta icinde dusucek galiba kopek almaya gelebilirim birde tatli su baligi tutsamda yiyemiyorum neden bilmiyorum Ben de tatlı suda ne avlanirim ne de balığını yerim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 (düzenlendi) Ben de tatlı suda ne avlanirim ne de balığını yerim Surekli begen tusu yokki begeniyim haluk bey iste derya kuzusu bunlar [emoji15] [emoji7] Samsun diyince aklima siz geliceksiniz hep 17 Mart 2016 tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Surekli begen tusu yokki begeniyim haluk bey iste derya kuzusu bunlar [emoji15] [emoji7] Samsun diyince aklima siz geliceksiniz hep Rastgele size de[emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Barajda cipura tutmus gibi yapariz turgay abi ben varim 3tane oltamda depoda var duruyor galiba sevkatli adminde bolulu ahci olur [emoji2] [emoji2] [emoji2] Valla süper olur. Açık hava bol gıda. En iyi etkinlik, içinde mangal olan etkinliktir. Üzerinde ne olduğunun önemi yok dumanı yeter. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Ben de tatlı suda ne avlanirim ne de balığını yerim resmen şov olmuş..orda A F H İ mi yazıyor? Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 resmen şov olmuş..orda A F H İ mi yazıyor?Biraderlerin isimlerinin baş harfleri Yorum bağlantısı
Ali Yıldırım00 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Dikilitaş Göleti var Haymana yolu üzerinde, senelerce gittik, güzel de balık çıkarırdık. Son durum ne bilmiyorumBen haymanada oturan Dikilitaş Göleti var Haymana yolu üzerinde, senelerce gittik, güzel de balık çıkarırdık. Son durum ne bilmiyorumHaymanada oturan biri olarak halen balık tutmaya giden kişileri biliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts