İçeriğe Yönlendir

Ankara'da Balık Tutma Yeri Tavsiye

Emre Akbas

Recommended Posts

Emre Akbas

Değerli görüşleriniz için teşekkürler, :bravo: doğrusu yer konusunda aklım epey karıştı . :) Anlaşılan son dakkikaya kadar yer kesinleşmeyecek.Zaten balık tutmak bahane olucak tutabilecegimzide aklım pek kesmiyor zaten tutsak bile salıcaz.

Muhtemelen forever mangal ve saç kavurma :biggrin:  :biggrin:  :D  :D

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Değerli görüşleriniz için teşekkürler, :bravo: doğrusu yer konusunda aklım epey karıştı . :) Anlaşılan son dakkikaya kadar yer kesinleşmeyecek.Zaten balık tutmak bahane olucak tutabilecegimzide aklım pek kesmiyor zaten tutsak bile salıcaz.

Muhtemelen forever mangal ve saç kavurma :biggrin:  :biggrin:  :D  :D

+1500 Mangal forever

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Mangalda sardalya süper oluyor, her mevsim bulunabilien bir balık ve ızgarası gerçekten müthiş. Ben çok severim. Biz tutmuş gibi yapabiliriz..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Değerli görüşleriniz için teşekkürler, :bravo: doğrusu yer konusunda aklım epey karıştı . :) Anlaşılan son dakkikaya kadar yer kesinleşmeyecek.Zaten balık tutmak bahane olucak tutabilecegimzide aklım pek kesmiyor zaten tutsak bile salıcaz.

Muhtemelen forever mangal ve saç kavurma :biggrin::biggrin::D:D

Oo oyle kuru tesekkurle kurtulamazsiniz :)

Bir kere fotograf isteriz, mekan bildirim isteriz [emoji56] Nereye gittiniz merak ederim [emoji16]

Hatta mangal da isteriz [emoji23]

Siz beni dinleyin Kirikkaleye gidin[emoji16]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Akbas

Oo oyle kuru tesekkurle kurtulamazsiniz :)

Bir kere fotograf isteriz, mekan bildirim isteriz [emoji56] Nereye gittiniz merak ederim [emoji16]

Hatta mangal da isteriz [emoji23]

Siz beni dinleyin Kirikkaleye gidin[emoji16]

Tamam fotograf çekicem pek olası görmesemde umarım tuttugumuz balıklarla beraber çekinme fırsatımız olabilir. :biggrin:  :)  :nazar:

Kırıkkaleyi sadece siz söylediniz hiç bilmedigim bir bölge internetten kesinlikle araştıracam o bölgeyi.

:bravo:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Tamam fotograf çekicem pek olası görmesemde umarım tuttugumuz balıklarla beraber çekinme fırsatımız olabilir. :biggrin::):nazar:

Kırıkkaleyi sadece siz söylediniz hiç bilmedigim bir bölge internetten kesinlikle araştıracam o bölgeyi.

:bravo::bravo:

Kacirdiniz sanirim[emoji56] Bakiniz Turgay Bey'in yorumu [emoji6]

Baliga gidip eli bos donerseniz cok gulerim [emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Samsuna yolunuz düşerse yakakent super bir meradır örneğin [emoji7]

5b09528bd727e113c5ad6f1a7dd05572.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Samsuna yolunuz düşerse yakakent super bir meradır örneğin [emoji7]

5b09528bd727e113c5ad6f1a7dd05572.jpg

Bir iki hafta icinde dusucek galiba kopek almaya gelebilirim birde tatli su baligi tutsamda yiyemiyorum neden bilmiyorum :(
Yorum bağlantısı
Misafir

Mangalda sardalya süper oluyor, her mevsim bulunabilien bir balık ve ızgarası gerçekten müthiş. Ben çok severim. Biz tutmuş gibi yapabiliriz..

Ben de mangalda hamsinin üstüne balık tanımam. Çipura da güzel oluyor. Yazın Milas'ta yaptığımız bir mangal.

3L702O.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben de mangalda hamsinin üstüne balık tanımam. Çipura da güzel oluyor. Yazın Milas'ta yaptığımız bir mangal.

3L702O.jpg

Barajda cipura tutmus gibi yapariz turgay abi ben varim 3tane oltamda depoda var duruyor galiba :) sevkatli adminde bolulu ahci olur [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Bir iki hafta icinde dusucek galiba kopek almaya gelebilirim birde tatli su baligi tutsamda yiyemiyorum neden bilmiyorum :(

Ben de tatlı suda ne avlanirim ne de balığını yerimc388e76c7d25a31e898fe6c550bb2822.jpg

d3ff84accb26ad2c7f1a1896c04932bb.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Ben de tatlı suda ne avlanirim ne de balığını yerim

Surekli begen tusu yokki begeniyim haluk bey iste derya kuzusu bunlar [emoji15] [emoji7]

Samsun diyince aklima siz geliceksiniz hep :)

tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Surekli begen tusu yokki begeniyim haluk bey iste derya kuzusu bunlar [emoji15] [emoji7]

Samsun diyince aklima siz geliceksiniz hep :)

Rastgele size de[emoji2]
Yorum bağlantısı
Misafir

Barajda cipura tutmus gibi yapariz turgay abi ben varim 3tane oltamda depoda var duruyor galiba :) sevkatli adminde bolulu ahci olur [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Valla süper olur. Açık hava bol gıda. En iyi etkinlik, içinde mangal olan etkinliktir.

Üzerinde ne olduğunun önemi yok dumanı yeter. :)

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Ben de tatlı suda ne avlanirim ne de balığını yerim

resmen şov olmuş..orda  A F H İ mi yazıyor?

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

resmen şov olmuş..orda A F H İ mi yazıyor?

Biraderlerin isimlerinin baş harfleri
Yorum bağlantısı
Ali Yıldırım00

Dikilitaş Göleti var Haymana yolu üzerinde, senelerce gittik, güzel de balık çıkarırdık. Son durum ne bilmiyorum

Ben haymanada oturan

Dikilitaş Göleti var Haymana yolu üzerinde, senelerce gittik, güzel de balık çıkarırdık. Son durum ne bilmiyorum

Haymanada oturan biri olarak halen balık tutmaya giden kişileri biliyorum
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...