İlhan Sayır 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Arabamda klimanın altında yuvarlak ok işareti içinde a harfi var basınca off yazıyor altında . Bakalım gerçek anlamda bir bilen çıkacak mı ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Arabamda klimanın altında yuvarlak ok işareti içinde a harfi var basınca off yazıyor altında . Bakalım gerçek anlamda bir bilen çıkacak mı ? Start-stop u açma kapatma düğmesi.. 2 Yorum bağlantısı
Semih Güney 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 (düzenlendi) Otomatik park yada park sensörleriyle ilgili olması lazım. 17 Mart 2016 tarihinde Semih Güney tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Start-stop u açma kapatma düğmesi.. aynen öyle. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Sanırım tuş şekli bu. Ayhan Abi nin dediği gibi. Yorum bağlantısı
İlhan Sayır 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 beyler şöle bir sıkıntım var. koyduğunuz resimde aynısı. ben 3 yıldır mahkemeliyim. araba sürekli sola çekiyor. 40 50 m düz gidemiyorum. 3 4 gün önce bir arkadaşımın bilirkişi arkadaşının tavsiyesi üzerine o tuşa basıp off yaparak test yapmam söylendi. bende bastım test ettim araba ip gibi gidiyor. hiç bir sıkıntı yapmıyor. hatta kendini topluyor. o tuşu off yapmadığımda ise çekme devam ediyor. lastikler değişti. balatalar değişti. hatta sol disk öldü. ön diskler değişti. sıkıntı oralarda değil. sizce ??? Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 start stop ise o tuş arabayı sola çekmesi ile nasıl bir ilgisi varki . anlamadım. disk öldüyse sol taraftaki fren sürekli sıkıyormu ? sol tarafın hızını birşey kesiyorsa esp veya abs ile ilgili bir sıkıntımı var? beyin fırtınası resmen esp düğmesini oraya bağlamışlar esp dede hata var hatalar zinciri olmuş diye birşey çıkmasında ortaya vazgeçtim:D 1 Yorum bağlantısı
İlhan Sayır 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 inanın ki 3 yıldır bulunamayan hatta kabul bile edilemeyen sorunumu o tuşa basarak çözebiliyorum. araç sol eğimli yollarda yuvarlak bir eksen kaçışla çekiş yapıyordu. direksiyon yeri geliyor 5 6 cm lik tık tık kendini sola çeviriyordu. uzun yol yapmıştım niğdeye. konya git gel sol eğimli. o yoldan geldikten sonra 2 ay parmaklarım ağrımıştı. o sola çekiyor ben sağa baskı yapıyorum. ama o tuşa bastım 3 gündür öle keyif yerine geldiki. zevk veriyor ilk zamanlar gibi aracım. ama sorunun tam olarak nedir çözmem gerekli. bilirkişi o tuş için anti patinaj tuşu dedi. o özelliği okuyunca hak vermemek gibi değil. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 beyler şöle bir sıkıntım var. koyduğunuz resimde aynısı. ben 3 yıldır mahkemeliyim. araba sürekli sola çekiyor. 40 50 m düz gidemiyorum. 3 4 gün önce bir arkadaşımın bilirkişi arkadaşının tavsiyesi üzerine o tuşa basıp off yaparak test yapmam söylendi. bende bastım test ettim araba ip gibi gidiyor. hiç bir sıkıntı yapmıyor. hatta kendini topluyor. o tuşu off yapmadığımda ise çekme devam ediyor. lastikler değişti. balatalar değişti. hatta sol disk öldü. ön diskler değişti. sıkıntı oralarda değil. sizce ??? O tuşa basıp test etmeni söyleyen arkadaşı kutlamak lazım Nasıl bir bağlantı kurulmuş o tuş ile bende anlayamadım.Tamamen motorun çalışması ile ilgili bir tuş aracın sola çekmesi ile nasıl bir ilişkisi olabilir aklım almadı.Açıkcası neye dayanarak o tuşu kapattırdı size çok merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 arabayı 3 yıldır sola çeker vaziyettemi kullandınız ? Yorum bağlantısı
Semih Güney 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Tuşun otomatik parkla bir ilgisi olabilir mi? Yani şöyle kısa devre v.s gibi bir şey yüzünden otomatik parkıda o tuşla algılayıp araç kendini park etmek için manevra yapıyor olabilir mi acaba? Yorum bağlantısı
İlhan Sayır 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 evt 3 yıldır öle kullanıyorum. mahkemesi devam etmekte. 1 bilirkişi benden yana bu araçta gizli ayıp var dedi. uzayıp gidiyor. sorun tam olarak bulunamıyor. ben kutluyorum çünkü sorun kalmıyor arabada ilginç ama gerçek bilirkişi o tuşun fotosunu bir ustaya yolladı ordan gelen cevap o tuşun anti patinaj tuşu olduğu yönündeydi. antipatinajın ne işe yaradığını okuyunca başıma gelenlerden dolayı o sisteme bağlı bir tuş olduğu düşüncesine girdim. servisler start stop diyor. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Allah kolaylık versin diyelim. O tuş ile durumun düzeldiğini sanırım 3 gün önce fark ettiniz değil mi? Eğer öyle ise bu durumu servis ile paylaşırsanız belki çözümü daha kolay bulunabilir. Şöyle ki arkadaşlarında az çok değindiği tuşta kısa devre, yanlış sokete takılması yada beyinde bir karışıklı vb bir durumu olmuş olabilir. Yorum bağlantısı
İlhan Sayır 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 sağolasın. ama bilirkişinin dediği gibi o tuş antipatinaj tuşu olabilirmi ???? kitapçığa baktım öle bir tuş açıklaması yok haaa defalarca her bilirkişi bakacağı zamanda pc ye takıldı. hep temiz çıktı . Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 sağolasın. ama bilirkişinin dediği gibi o tuş antipatinaj tuşu olabilirmi ???? kitapçığa baktım öle bir tuş açıklaması yok haaa defalarca her bilirkişi bakacağı zamanda pc ye takıldı. hep temiz çıktı . Valla burada gerçek kullanıcılar olduğundan bilir kişiden daha doğru bilgi olacaktır kanımca. Ama katalogda yazmaması da ilginç. NEtten bakıldığında da otomatik start stop diyor işin ilginci. Bilir kişi neye dayanarak sallamış acep? Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 bilir kişi kim tam olarak ? otomotiv mühendisi vs gibi bişeymi? Yorum bağlantısı
İlhan Sayır 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 bir arkadaşına foto çekip yolladı. ondan gelen cevap oydu. şöyleki araba sürekli sol kısma zarar verdi bu zaman diliminde. sol teker daha çbk eridi. sol balata diskle beraber öldü. neolursa hep sola olyuor. çekiçte sola yapıyor. hatta servis 3 ay önce direksiyon kutusunu değiştirdi. ordaki eleman gönyeden bile şüphelendim dedi. ama daha başka bişey yapamadı. sıfır direksiyon kutusu bile üzerinde hatta hediye etti. adliyede çalışan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine o bilirkişiye götürdüm. bulsa bulsa o bulur dedi. izmirdenim bu arada. hakkını yememek lazım adamın. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Elektirikli el freni varmı aracınızda ? Yorum bağlantısı
İlhan Sayır 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 hyr yok. normal 2011 f3 style modeli Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Tesisat sorunu var araçta bence. Sol tarafa fren yaptırıyor. Tüm tesisat elden geçmeli ama nasıl olur bilemem. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Netten birkaç bilgi; Otomatik park sisteminin düğmesinin yanındaki bir diğer düğme de otomatik start-stop sistemini devredışı bırakıyor. Otomatik start-stop sistemi dur-kalk trafikte motoru otomatik olarak stop ettirip, hareket anında yeniden çalıştırarak yakıt ekonomisi sağlıyor.http://otomobil.haber3.com/ford-focus-16-ecoboost-foto-galeri-462-p11.htm#ixzz43AoOG7Zm Yine Start& Stop ile ilgili başka bir detay açıklama aşağıda; http://blog.ford.com.tr/ford-teknolojileri-otomatik-start-stop-sistemi/ Yani o bilir kişi, biraz salalar kişiymiş sanırım. Eğer gerçekten o tuşa basıldığında sorunlar ortadan kalkıyorsa onun üzerine yoğunlaşılmalı derim. Yorum bağlantısı
İlhan Sayır 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 sol taraf inceden çaktırmadan fren yapıyor olabilir. bu da bilirkişinin dediği tuş ile örtüşüyor. antipatinaj tuşu. mahkememi o tuşa doğru yönlendirecem. ama işte bu tuş neden böle yapıyor. off olunca nasıl oluyorda araba jilet gibi oluyor hatta dengeyi düzelttiyor Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Ford arabaya sola çektirme tuşu koymuş Bunu ancak ford yapar. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Ford da ne oldugunuz bilmediginiz bir tus mu var [emoji23][emoji16][emoji56] Ford arabaya sola çektirme tuşu koymuş Bunu ancak ford yapar. [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts