İçeriğe Yönlendir

Ilk Kaza


Uğur Ünsal

Recommended Posts

Uğur Ünsal
(düzenlendi)

hocam siz bence yine de bu iş ile ilgili yetkili mercilerle görüşürseniz menfaatinize olur,zaten Mehmet abi de bilir ama gözden kaçmış olma ihtimaliyle yazıyorum,usta yarın öbür gün ben parayı alamadım senden isterim derse sıkıntıya kalmayın diye demek istedim

Pazartesi veya salı karakolda dosya hazır olacak. Zaten ekspertiz durumuna gore usta işlem yapar. Olmadı, kaskodan yaptırırım.

tarihinde Uğur Ünsal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

aynen öyle size katılıyorum,çok acil durumlar dışında maceraya gerek yok..bu durumdan aklıma geldi geldi geçenlerde kredi notu yerlerde gezen bir arkadaş ve daha önce de bana borcu olup ödemeyen..geldi tekrar borç istedi bankadan çekemedim vs sözlerle..dedim arkadaşım banka sana güvenip kredi veremiyo ben bankadan daha zengin değilim kusura bakma..

 

ÖYle elbette kesinlikle haklısınız.. İnsanlar alışkın doğru dürüst bile görmediği fazla samimiyeti olmadığı insanlardan borç istemeye falan. Ben yakınımdan bile borç istemek için 2 defa düşünüyorum yine de istemiyorum kendi işimi kendim görüyorum..

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Eğer karşı tarafın sigortasında değer kaybı ödemesi varsa sigortaya, yoksa kaza yapan şahısa veya ruhsat sahibine dava açılır, deniyor. Motorsiklet sigortasında olacağını sanmıyorum.

 

bir şey daha öğrenmiş olduk, teşekürler.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Bende böyle bir duruma düştüğüme inanamadım ama neyse ki sayesinde insanları biraz daha iyi tanıdım ve herkese araba vermemek gerektiğini öğrendim ne diyim ki.. En güzeli ne alın ne verin.. İşi düşen gitsin oto kiralama şirketinden kiralasın en mantıklısı o.. 

 

kardeşim ara sıra yanıma geldiğinde arabayı alıp gezmeye gider, arabamın iki kazasını da kardeşim yaptı mesela. ben ne yapam. :)

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Çok da fazla bi hasar olmamış. Motorsikletliye de üzüldüm. Hem canı yandı, hem malı gitti hem de parası. Ders olmuştur umarım

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orhan Oral

Motosikletliler bisikletliler de ehliyet olmasi lazim..yolu kontrol ediyorsun adam ters yonden bir anda ustune ustune geliyor sanki yol onun..ne kask var ne zili var...türkiye nin hali ne olacak böyle...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

İki tarafa da büyük geçmiş olsun,  30 yıllık motosiklet ehliyeti olan birisi olarak, ben de bazı motosiklet sürücülerinin kural tanımazlığından şikayetciğim. Tabii ki bazı otomobil sürücüleri de motosikletlerin hakkına tecavüz ettikleri zamanlar oluyor, her kes kurallara uysa zaten kazaların çoğu  engelenmiş olacaktır. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Çok büyük geçmiş olsun. Hicbir şey insan hayatından önemli değil.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Uğur Ünsal

Karşı tarafın sigortasına değer kaybı için başvurmuştum. Dosya sonuçlandı, hesabıma 3200 tl değer kaybı bedeli  yatırıldı.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...