Dursun Karataş 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Günaydın bu yeni moda olan led xenon şimşek etkisi dedikleri motorlu olanları kullanan var mı? Beyinsiz tak çalıştırmış... Connect için h7 midir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Connect H4 tür. H4 te çok verim alacağınızı sanmıyorum. Sadece farlar kapalı iken sellektörünüz çok iyi olacak. Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Cree led ler pahalı gibi uzunlarda etkili oluyor. İnternette testler mevcut. Manyak ötesi. Yorum bağlantısı
Dursun Karataş 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 yaptıranlar varsa şikayet ve önerilerini alalım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Yarım saat önce montaj yaptım akşam video atacağım araç konumda montaj resimleri mevcut O H7 almıştır ve eminim memnundur. H4 ampul tasarımı led ile çok zor. H1 aldım Yorum bağlantısı
Dursun Karataş 19 Mart 2016 Yazar Paylaş 19 Mart 2016 Yarım saat önce montaj yaptım akşam video atacağım araç konumda montaj resimleri mevcut H1 aldım Aldığın ürün marka model varsa atabilir misin? Uzunlara mı kısalara mı yoksa ikisi içinde mi olan ? Yorum bağlantısı
Emre Kırtman 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 (düzenlendi) amerikanları taktırırken usta focusumda denedi. harika bir görüntü oluşturuyor. sellektör yapabiliyorsun xenon gibi değil yani... markasını bilmiyorum fan soğutmalı led far ampülü dedi çiftine 180 tl demişti... 19 Mart 2016 tarihinde emre kırtman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Hayır benin arabam uzun farlarim h1 kisalar h7 kisalar afs olduğu için gerek duymadım sadece selektor amaçlı uzunlara aldım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Yarım saat önce montaj yaptım akşam video atacağım araç konumda montaj resimleri mevcut H1 aldım Heyecanla bekliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Heyecanla bekliyorumYoutube video attıktan sonra koyacağım telefonun şarjı bitti[emoji5] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Youtube video attıktan sonra koyacağım telefonun şarjı bitti[emoji5]Arka kapak kapanıyor mu? Icine rahatça sığıyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Abi benim konuya bakarsan fotoğraf çekip attım Yorum bağlantısı
Alphan Salt 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Led iyi güzel de o arkadaki fanlar bozulacak gibi duruyor , çinli abilere güvenemiyorum pek. Yeni moda olduğundan pahalı heralde.Şimdi xenon kitler 50 TL civarında. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Yarım saat önce montaj yaptım akşam video atacağım araç konumda montaj resimleri mevcut H1 aldım Focustu demi.. Nedense connect düşünmüşüm ben.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Ben daha önce h4 led kullanıyordum(şuanda evde boşta duruyorlar) kısa aydınlatması güzel, selektörü güzel ama uzunları yetersizdi. Bana fala uzun lazım olmadığı için bir sıkıntı çekmedim.Şuandada fara h1 bi-xenon mercek var. Onlardada h1 led kullanıyorum. Uzun kısa ve selektörü çok güzel sadece parlaklıgı çok azdaha fazla olsa güzel olurdu.Sislerimdede H11 led var onlar ise orjinalden daha güzel aydınlatıyor. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Led iyi güzel de o arkadaki fanlar bozulacak gibi duruyor , çinli abilere güvenemiyorum pek. Yeni moda olduğundan pahalı heralde.Şimdi xenon kitler 50 TL civarında. Ben uzun zamandır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Hatta sislerin arkası açık toz toprak su vs hertürlü hava koşullarında kullanılıyor bir sorun olmadı. Sadece fanları sessiz değil. Motor çalışmadan ledleri açarsanız fan sesleri duyuluyor Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 H7 kısa halojen mercekli farda bu led xenonları kullanan arkadaş varmı ? Yada kullanılsa kısalar çok uzun süreli kullanıldığı için eksi artı birşey olur mu ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 H7 kısa halojen mercekli farda bu led xenonları kullanan arkadaş varmı ? Yada kullanılsa kısalar çok uzun süreli kullanıldığı için eksi artı birşey olur mu ? Ben resimdeki h1 ledleri kullanıyorum bi-xenon mercekle. Hem uzun hemde kısa yani Tek eksisini gördüm suana kadar azdaha parlak yanmalarını isterdim ama sislerle birlikte kullandımmı parlaklık yeterli geliyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Sisleri gereksiz kullanmamak lazım onun yerine ledlerin daha güçlüsünü bulmaya çalışın. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Sisleri gereksiz kullanmamak lazım onun yerine ledlerin daha güçlüsünü bulmaya çalışın. Ben sisleri sadece gündüz kullanıyorum birde aşırı karanlık yollarda. Şehir içinde veya şehir dışında normal şartlarda sisfarı kullanmam. Ledlerin aydınlatmasında görüşü engelliycek bir durum yok ayrıca Yorum bağlantısı
Murat Coşkun 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Benim farlar ışığı çok dağtıyor önümü doğru dürüst göremiyorum, en son ayar vidaları da bozuldu bunlardan taksam düzelirmi? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Benim farlar ışığı çok dağtıyor önümü doğru dürüst göremiyorum, en son ayar vidaları da bozuldu bunlardan taksam düzelirmi? Bunu takmanız bir nebze düzeltir o da sadece dağılan ışığın toplanıp yola yansıtılmasını sağlar onun haricinde ayar vidalari ile ayar yapamazsanız ışığı yeterince yola yansıtamazsanız bir işe yaramayacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Benim farlar ışığı çok dağtıyor önümü doğru dürüst göremiyorum, en son ayar vidaları da bozuldu bunlardan taksam düzelirmi? Far açılıp farın iç kısımdaki ayakların ve far ayar vidalarının durumuna bakmak lazım. Mercekleri takıp ayar yapamazsanız yine verimli bir aydınlatma alamazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Connect in kaputundaki siyah şey tam olarak nedir acaba? Ben resimdeki h1 ledleri kullanıyorum bi-xenon mercekle. Hem uzun hemde kısa yani Tek eksisini gördüm suana kadar azdaha parlak yanmalarını isterdim ama sislerle birlikte kullandımmı parlaklık yeterli geliyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Muhtemelen rüzgarlık ya da taştan koruması için. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts