İçeriğe Yönlendir

Led Xenon

Dursun Karataş

Recommended Posts

Dursun Karataş

Günaydın bu yeni moda olan led xenon şimşek etkisi dedikleri motorlu olanları kullanan var mı? Beyinsiz tak çalıştırmış... Connect için h7 midir?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Connect H4 tür.

H4 te çok verim alacağınızı sanmıyorum. Sadece farlar kapalı iken sellektörünüz çok iyi olacak.

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Cree led ler pahalı gibi uzunlarda etkili oluyor. İnternette testler mevcut. Manyak ötesi.

Yorum bağlantısı
Dursun Karataş

yaptıranlar varsa şikayet ve önerilerini alalım

Yorum bağlantısı
Misafir

Yarım saat önce montaj yaptım akşam video atacağım araç konumda montaj resimleri mevcut

O H7 almıştır ve eminim memnundur.

H4 ampul tasarımı led ile çok zor.

H1 aldım
Yorum bağlantısı
Dursun Karataş

Yarım saat önce montaj yaptım akşam video atacağım araç konumda montaj resimleri mevcut

H1 aldım

Aldığın ürün marka model varsa atabilir misin? Uzunlara mı kısalara mı yoksa ikisi içinde mi olan ?

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman
(düzenlendi)

amerikanları taktırırken usta focusumda denedi. harika bir görüntü oluşturuyor. sellektör yapabiliyorsun xenon gibi değil yani...

markasını bilmiyorum fan soğutmalı led far ampülü dedi çiftine 180 tl demişti...

tarihinde emre kırtman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayır benin arabam uzun farlarim h1 kisalar h7 kisalar afs olduğu için gerek duymadım sadece selektor amaçlı uzunlara aldım

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

H1 aldım

Heyecanla bekliyorum
Yorum bağlantısı
Misafir

Heyecanla bekliyorum

Youtube video attıktan sonra koyacağım telefonun şarjı bitti[emoji5]
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Youtube video attıktan sonra koyacağım telefonun şarjı bitti[emoji5]

Arka kapak kapanıyor mu? Icine rahatça sığıyor mu?
Yorum bağlantısı
Alphan Salt

Led iyi güzel de o arkadaki fanlar bozulacak gibi duruyor , çinli abilere güvenemiyorum pek.

Yeni moda olduğundan pahalı heralde.Şimdi xenon kitler 50 TL civarında.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

H1 aldım

Focustu demi.. 

Nedense connect düşünmüşüm ben.. 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Ben daha önce h4 led kullanıyordum(şuanda evde boşta duruyorlar) kısa aydınlatması güzel, selektörü güzel ama uzunları yetersizdi. Bana fala uzun lazım olmadığı için bir sıkıntı çekmedim.

Şuandada fara h1 bi-xenon mercek var. Onlardada h1 led kullanıyorum. Uzun kısa ve selektörü çok güzel sadece parlaklıgı çok azdaha fazla olsa güzel olurdu.

Sislerimdede H11 led var onlar ise orjinalden daha güzel aydınlatıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Led iyi güzel de o arkadaki fanlar bozulacak gibi duruyor , çinli abilere güvenemiyorum pek.

Yeni moda olduğundan pahalı heralde.Şimdi xenon kitler 50 TL civarında.

Ben uzun zamandır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Hatta sislerin arkası açık toz toprak su vs hertürlü hava koşullarında kullanılıyor bir sorun olmadı. Sadece fanları sessiz değil. Motor çalışmadan ledleri açarsanız fan sesleri duyuluyor  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

H7 kısa halojen mercekli farda bu led xenonları kullanan arkadaş varmı ? Yada kullanılsa kısalar çok uzun süreli kullanıldığı için eksi artı birşey olur mu ?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

H7 kısa halojen mercekli farda bu led xenonları kullanan arkadaş varmı ? Yada kullanılsa kısalar çok uzun süreli kullanıldığı için eksi artı birşey olur mu ?

Ben resimdeki h1 ledleri kullanıyorum bi-xenon mercekle. Hem uzun hemde kısa yani Tek eksisini gördüm suana kadar azdaha parlak yanmalarını isterdim ama sislerle birlikte kullandımmı parlaklık yeterli geliyor.

pBrp0N.jpg

W1JL0q.jpg

dkYAPZ.jpg

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Sisleri gereksiz kullanmamak lazım onun yerine ledlerin daha güçlüsünü bulmaya çalışın.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Sisleri gereksiz kullanmamak lazım onun yerine ledlerin daha güçlüsünü bulmaya çalışın.

Ben sisleri sadece gündüz kullanıyorum birde aşırı karanlık yollarda. Şehir içinde veya şehir dışında normal şartlarda sisfarı kullanmam.

Ledlerin aydınlatmasında görüşü engelliycek bir durum yok ayrıca  ;)

Yorum bağlantısı
Murat Coşkun

Benim farlar ışığı çok dağtıyor önümü doğru dürüst göremiyorum, en son ayar vidaları da bozuldu bunlardan taksam düzelirmi?

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Benim farlar ışığı çok dağtıyor önümü doğru dürüst göremiyorum, en son ayar vidaları da bozuldu bunlardan taksam düzelirmi?

Bunu takmanız bir nebze düzeltir o da sadece dağılan ışığın toplanıp yola yansıtılmasını sağlar onun haricinde ayar vidalari ile ayar yapamazsanız ışığı yeterince yola yansıtamazsanız bir işe yaramayacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Far açılıp farın iç kısımdaki ayakların ve far ayar vidalarının durumuna bakmak lazım.

Mercekleri takıp ayar yapamazsanız yine verimli bir aydınlatma alamazsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Connect in kaputundaki siyah şey tam olarak nedir acaba?

Ben resimdeki h1 ledleri kullanıyorum bi-xenon mercekle. Hem uzun hemde kısa yani Tek eksisini gördüm suana kadar azdaha parlak yanmalarını isterdim ama sislerle birlikte kullandımmı parlaklık yeterli geliyor.

pBrp0N.jpg

W1JL0q.jpg

dkYAPZ.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...