İçeriğe Yönlendir

Led Xenon

Dursun Karataş

Recommended Posts

Uğur Kamil

Connect in kaputundaki siyah şey tam olarak nedir acaba?

Kaput rüzgarlığı olarak geçiyor. Cam rüzğarlıklarının üretildiği malzemeden üretilmiş taştan vsde koruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Kaput rüzgarlığı olarak geçiyor. Cam rüzğarlıklarının üretildiği malzemeden üretilmiş taştan vsde koruyor.

Çok beğendim. Focus 2 için bulursam bende alayım :)
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Çok beğendim. Focus 2 için bulursam bende alayım :)

Binek araçlar için bulmak zor. Özel üretimle yapanlar oluyor ama.

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Binek araçlar için bulmak zor. Özel üretimle yapanlar oluyor ama.

Haklısınız bulamadım internette..
Yorum bağlantısı
Alphan Salt

Ben uzun zamandır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Hatta sislerin arkası açık toz toprak su vs hertürlü hava koşullarında kullanılıyor bir sorun olmadı. Sadece fanları sessiz değil. Motor çalışmadan ledleri açarsanız fan sesleri duyuluyor  :biggrin:

Abi denemek için arkadaşla  H1 led aldık aracına tanesi 10 liradan ,aydınlatması  park ampulu tadında olduğu için fırlatıp attı :D

Xenondan çabuk yansada lümen değeri nasıl acaba ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

arkasında fan ı yok ise led den ışık çıkmaz kısa far niyetine.  250-400 TL civarında dır fanlı olarak kullnacaklarnız piyasada. Aliexpressten 180-350 tl ye kadar bulunr. mercek ve Bi takısı ayrı şeyler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

xenon ile aynı güçte olan led şuan yok gibi, biraz daha gelişmeleri lazım, daha öncede dediğim gibi, bu ledlerde ışık kayıpları var, dizayn sebebiyle, her yere eşit ışık vermiyor, çift taraflıya o yüzden, mercek yoksa verim baya bir düşüyor, iyi oldu sanmayın, xenonun yanında duman olursunuz, alacaksanız mümkün olan en güçlü ledlerden alın, mercek yoksada pek birşey beklemeyin arkadaşlar, halojene göre belki sizi tatmin eder ama xenona göre zayıf kalıyor, ancak mercek ve kuvvetli led ampül olursa bir nebze, uzun zamandır deniyorum, evet çok güzel ama xenona göre güç kaybı var, özellikle xenonun selektördeki şimşek gibi gücü ledde yok, çakıyor evet ama xenon gibi değil, halojen ile xenon arasında....

kıyas yapacaksanız heleki mercekte yoksa halojene göre yapmalısınız, xenona göre değil arkadaşlar...

kendinden led fara sahip araçlar ise başka, onları bilmiyorum, mesela Servet beye sormak lazım, onun mazda cx3 ü led ve mercekli, acaba verim nasıl? 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

3600 olduğu söyleniyor. Deneme fırsatım olmadı henüz. Yolda benimkiler de.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ledde farbikasyon farda direk ampulşden ışık alan yok . hep aynadan yansıtma kullanılması bu yüzdendir... taksi için çıkmış mersolar hariç

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

3600 olduğu söyleniyor. Deneme fırsatım olmadı henüz. Yolda benimkiler de.

3600 ise el feneri olur :tongue:  bendekilerin biri 5200 lümen  (göya 3200 lümenlik xenondan güçlü) ve xenona göre kayıp var, evet gayet güzeller ama özellikle uzunlarda fark olduğunu anlıyorsun...

sana test, ne kadar doğru bilmem ama... yanarken lede baktım, 5 sn. falan dayanabildim, zenona ise 2sn. kadar :) sonrası her yer beyaz  :D

farlar açık uzunlardayken karşısına eğilip tam hizaladım baktım, dayanabildiğim süre farkı ikisinin arasında 1-2 sn. kadardı...

Yorum bağlantısı
Alphan Salt

Hayırlısı olsun abi , 3600 xenondan fazlası bile var.Heralde alt üst olmasından kaybediyor yollarda.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Uzunlara takacağım. Görevi sellektör yapmak olacak ;)

Nasıl olsa kısalarım bixenon

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

:good1:  yaktın ortalığı desene  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ozaman onun adı sellektör olmuyor[emoji6]

Yorum bağlantısı
Yusuf Koparan

Alphan abi 50 lira zenon be hiç görmedim abi o fiyat nerde acaba imkansız o fiyat abi

Harika olmuş Mehmet abim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ozaman onun adı sellektör olmuyor[emoji6]

selektör dediğin kör eder, bu ise....  :p

Yorum bağlantısı
Alphan Salt

Alphan abi 50 lira zenon be hiç görmedim abi o fiyat nerde acaba imkansız o fiyat abi

Harika olmuş Mehmet abim

Reklam vermek gibi olmasın da piyasa böyle abi diğersitelerde kart çekiyorlar bide 

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-pro-hid-h7-gercek-beyaz-xenon-kit-garage-85-s-281815347/detay

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Abi denemek için arkadaşla  H1 led aldık aracına tanesi 10 liradan ,aydınlatması  park ampulu tadında olduğu için fırlatıp attı :D

Yanlış üründen almışsınız. 

Ben linkteki ürünü kullanıyorum. Bu modellerden almanız lazım. Siz basit sıradan park ampulü tarzında olan ledlerden almışsınızdır.

http://tr.aliexpress.com/item/2x-H1-Genuine-CREE-COB-LED-48W-7200LM-Set-White-Car-Truck-DRL-Daytime-Running-Driving/32449468790.html?ws_ab_test=searchweb201556_1%2Csearchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_81%2Csearchweb201560_8&spm=2114.020208.3.64.toEjkU

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Uzunlarda h7 led bende kullaniyorum gayet iyi sellektorde,

36watt 3200 lumen yaziyordu kutusunda

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mecbur kalmadıkça cob led almayın.

Işık çıkış noktası ne kadar küçükse o kadar düzgün odak yakalarsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yanlış üründen almışsınız. 

Ben linkteki ürünü kullanıyorum. Bu modellerden almanız lazım. Siz basit sıradan park ampulü tarzında olan ledlerden almışsınızdır.

http://tr.aliexpress.com/item/2x-H1-Genuine-CREE-COB-LED-48W-7200LM-Set-White-Car-Truck-DRL-Daytime-Running-Driving/32449468790.html?ws_ab_test=searchweb201556_1%2Csearchweb201644_2_79_78_77_82_80_62_81%2Csearchweb201560_8&spm=2114.020208.3.64.toEjkU

Buda yetersiz yalnız, cob led olmaz...

Servet beyden öğrendiğim üzre bu tarz olmalı....

http://tr.aliexpress.com/item/iLumimax-TM-D1-D1S-LED-10400LM-P6-LumiLEDs-LMZ-Car-Bulb-Auto-Lamp-Headlight-Fog-Light/32498724300.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...