Erol Güven 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Arkadaşlar muayene istasyonundan verilen rapor kağıdı kayıp oldu bulamıyorum benden önceki vatandaş yaptırmış fakat ortada yok yenisini çıkarabilirmiyiz veya muayene gününümü beklemeliğim. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Eskisi ise yariyor mu ki, yani gerekiyor mu ? Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Muayene istasyonuna gidip çıkarabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Ruhsat kayıp olmadığı sürece lazım olacağını düşünmüyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Arda Kurban 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 benim de yok mesela mehmet abinin de dediği gibi ruhsat kayıp olmadığı sürece sıkıntı yaratmaz bana kalırsa zaten önemli olan günü geldiğinde arabayı muayeneden geçirmek kağıda bakmazlar diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Ruhsat kayıp olmadığı sürece lazım olacağını düşünmüyorum.. Aynen ben de ondan sordum, ruhsata isleniyor nasilsa, gerisi teknik veri. Peki ya plakadaki pul? O olmali mi? Ben plakami degistirdim ya simdi aklima geldi [emoji15] 1 Yorum bağlantısı
Arda Kurban 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 E.özlem kaya, aynen ruhsattaki o kağıda işleniyor mesela benim ruhsatta 2016 temmuz diyor pul derken egzoz muayenesinde ki pul mu ? eğer oysa tabii ki yapıştırılması lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Peki ya plakadaki pul? O olmali mi? Ben plakami degistirdim ya simdi aklima geldi [emoji15] Ben yapıştırmadım. Yasal bir zorunluluk değil diye biliyorum. Belki de yanlış biliyorumdur. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Sadece muayeneden kusursuz mu hafif kusurla mı geçtiğini görmek/göstermek için aradığınızı düşünüyorum onun dışında ruhsat geçtiğinizi söylüyor zaten.. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 E.özlem kaya, aynen ruhsattaki o kağıda işleniyor mesela benim ruhsatta 2016 temmuz diyor pul derken egzoz muayenesinde ki pul mu ? eğer oysa tabii ki yapıştırılması lazım. Aynen plakaya yapistirilan pul var ya muayeneden sonra, o. Ben yapıştırmadım. Yasal bir zorunluluk değil diye biliyorum. Belki de yanlış biliyorumdur. Dogrusunu ogrenmek gerek. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Pulu veriyorlar plakaya yapıştır diyorlar.. eğer zorunlu olsa bence kendileri yapıştırırlar. Biraz keyfi bir uygulama olduğu belli. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Pulu veriyorlar plakaya yapıştır diyorlar.. eğer zorunlu olsa bence kendileri yapıştırırlar. Biraz keyfi bir uygulama olduğu belli. Ben hicbirsey yapmadim kendi yapistirmis benimkini [emoji849][emoji849][emoji849] Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Ben hicbirsey yapmadim kendi yapistirmis benimkini [emoji849][emoji849][emoji849] Demek ki nezaketen yapıştırmışlar. Bize al yapıştır diyorlar Yorum bağlantısı
Erol Güven 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 Muayene istasyonundan eskisini çıkartmıyorlar biraz önce müşteri hizmetlerini aradım bu şekilde dedi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Plakaya yapıştırılan pulu 2012'den beridir yapıştırtmıyorum. Tam plakaya yönelilrlerken "abi yapıştırmayalım lütfen" diyorum, tamam diyorlar. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Demek ki nezaketen yapıştırmışlar. Bize al yapıştır diyorlar [emoji23][emoji23][emoji23] Muayene gittim, tuttugum takimin atkisi asili koltukta, arkadaslarim yapma bak kafayi takar diger takimdansa adam dediler[emoji39] Ben de ya benim takimdansa dedim, kaldirmadim. Sonra adama teslim ederken Kara Kuzuma iyi bakin dedim, soyledigi ilk soz : Kara Kuzu muayeneye 1-0 onde basladi dedi [emoji23][emoji23][emoji23] 4 Yorum bağlantısı
Engin Ünal 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Normalde muayene raporunun bir sonraki muayenede yanımızda götürülmesi ve yazan hafif kusurlarında giderilmesi gerekmekte ama böyle bir uygulama yok. Kimse sormuyor eski muayene raorunu. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Benim de ruhsatın muayene sayfası kayboldu, randevu aldım yenilemek için. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 Arkadaşlar muayene istasyonundan verilen rapor kağıdı kayıp oldu bulamıyorum benden önceki vatandaş yaptırmış fakat ortada yok yenisini çıkarabilirmiyiz veya muayene gününümü beklemeliğim. Mehmet Abi nin dediği gibi ruhsat kaybolmadıkça herhangi bir özelliği yok. Hatta online sisteme yüklü olduğundan ruhsat kaybolsa da aranmaz diye düşünüyorum. Aynen ben de ondan sordum, ruhsata isleniyor nasilsa, gerisi teknik veri. Peki ya plakadaki pul? O olmali mi? Ben plakami degistirdim ya simdi aklima geldi [emoji15] Pul un mecburiyeti yönünde hiç bir bilgi yok. Kaldı ki tazyikli su ile yıkamalarda zamanla silinip gidiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts