İçeriğe Yönlendir

Focus 2 2006 Ghia Cvt Şanzımanlı Araçları Iade Alıyorlar!

Yunus Emre Kurul

Recommended Posts

Ali Gök

:nazar:  Arkadaşlar Mayıs ayında almış olduğun 2006 model CVT şanzımanlı Focus aracımı iade etmiş bulunmaktayım. Ford' un aracın arkasında durmasını takdir ediyorum, :bravo:  :bravo:  biraz sancılı da olsa iade ettim ve ücretimin ödenmesini bekliyorum.. Umarım sorunları çözülen arkadaşlar tekrar aynı sorunla karşılaşmaz. :good1:    

hocam ne kadar iade aldılar aracı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar:  Arkadaşlar Mayıs ayında almış olduğun 2006 model CVT şanzımanlı Focus aracımı iade etmiş bulunmaktayım. Ford' un aracın arkasında durmasını takdir ediyorum, :bravo:  :bravo:  biraz sancılı da olsa iade ettim ve ücretimin ödenmesini bekliyorum.. Umarım sorunları çözülen arkadaşlar tekrar aynı sorunla karşılaşmaz. :good1:    

geçmiş olsun. ford otosan cvt de sıınıfta kaldı. zamanında uyutma stratejisi tercih etti ancak artık forumlar var müşteri doğru bilfgiye ulaşbiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
(düzenlendi)

Zamanında ne çektim bu şanzımandan. Dolapdere Otokoç personeliyle 3-5 çayını birlikte içerdik.

tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Zamanında ne çektim bu şanzımandan. Dolapdere Otokoç personeliyle 3-5 çayını birlikte içerdik.

O paraya niyet bile çekilmez kanka :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Avis hallerderdi. Bir hafta CVT hooop arıza, iki hafta benzinli otomatik. İki sene bu şekilde geçti. Ama şu da var eğer şanzıman sağlam olsaydı güç ve kullanım olarak üzerine tanımazdım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Sühacım tapatalk imzanı kapatırmısın ?

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

O bende de var çaktırma :)

Biz HTC ciyiz. Ben de bunu belli etmemeye çalışıyorum.
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sühacım tapatalk imzanı kapatırmısın ?

Bendeki kapanmıyor ya, 7 ler biraz farklı :D

Afyonum var diyor işte

Ayfon var iphone var kanki ahaha

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Ateş
(düzenlendi)

Atakan Bey sureci nasil ilerlettiginizi anlatabilir misiniz?

Benim aracim da 2006 model Focus C Max CVT... Temmuzun 9 undan beri serviste yatiyor. İade islemini nasil yapabiliriz acaba?

tarihinde Ömer Faruk Ateş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan

30.000 tl

Atakan Bey ile telefonda çok görüştüm sonucunu bekliyorum. Sonuçlanır sonuçlanmaz 444 ford u arayacağım.

Atakan Bey sureci nasil ilerlettiginizi anlatabilir misiniz?

Benim aracim da 2006 model Focus C Max CVT... Temmuzun 9 undan beri serviste yatiyor. İade islemini nasil yapabiliriz acaba?

aracınız garanti kapsamında şanzıman değişimi onaylandı ise ve belggeler otosana gittiyse biraz geç kalmış olabilirsiniz. ancak belgeler gitmediyse aracı bıraktığınız yetkili servis ile görüşün iade için süreç başlasın. aracınız teste tabi olacak sonucuna göre belgeler hazırlanıp otosana iletilecek sonra otosan sizi arayıp fiyat verecek kabul ederseniz paranız hesabınıza yatacak.

Yorum bağlantısı
Atakan dibek

Süreç 444 ford ' u arayarak aracı iade etmek istediğinizi söyleyerek başlıyor. Ozan Bey'in de söylediği gibi değişim onayı geldiyse olumlu cevap alamayabilirsiniz. Siz de şuanda kiralık araç var bunların maliyeti ve aracınızın maliyeti Ford için araç değerinize eş değer bi boyut alacaktır diye tahmin ediyorum ve iadeyi kabul edebilirler bu yüzden. İki ay kadar oldu paramın ödenmesini bekliyorum; muhasebe kayıtlarından dolayı aksilik çıktığı için süreç uzadı yoksa 35-40 gün gibi bir sürede bitebiliyormuş.

Yorum bağlantısı
Burak TONĞA

Selamlar abiler arkadaşlar benim aracım da 2007 dizel cvt şanzıman konuşulanlar olanlar çok kafamı karıştırdı aracı yankalış 1 yıldır kullanıyorum diyebiliriz şanzıman ile ilgili bir sıkıntı çok şükür yaşamadım bu zamana kadar onun dışında olağan arızalar oldu tabi kızdırma bujisi filan gibi

şimdi ben ne yapmalıyım nereyi aramalıyım bu işler için arayıp da ne demeliyim bu insanlara ben yardımcı olur musunuz

Yorum bağlantısı
Burak TONĞA

Şahsuvaroğlu ile konuştum aracı götürüyor sanız eğer şanzıman da bir arıza olduğunu düşünüyor iseniz arıza tespiti yapılıyor şanzıman eğer arızalı gözüküyor ise otosan ile iletişime geçip 2-3 gün içerisinde size geri dönüş değişim düşünüyorlarsa sizinle iletişime geçiyorlar yalnız yazdıklarınızla çok alakasız cvt şanzıman sıfırı ile değiştirilmiyor değişim ön görüldüğü anda yurd dışından revizyonlu şanzıman getirip benim araca takıyorlar revizyonlu dediğim de (örnek veriyorum benim cvt şanzıman arızalı çıktı köpülüp yurt dışına ford servisine gönderiliyor arızalı şanzıman orada revizyona uğruyor yani tamir görüyor tamiri bitince ellerinde bekletiyorlar oldu da sizin de cvt şanzımanınız bozuldu gidiyor sunuz sizin cvt şanzıman sökülüp yurt dışına gönderiliyor size gelecek olan cvt şanzıman belkide benim aracımdan sökülmüş tamir görmüş olan şanzıman olacak ) konunun daha iyi anlaşılması açısından yazıyorum eğer şanzımanınız da herhangi bir arıza bulunmadıysa sıkıntı yoksa değişim yapılmıyor ayrıca servis ücreti olarak da 250 tl gibi bir Mevla ödüyor sunuz bunun adı ise arıza tespit ücreti olduda bozuk çıktı şanzıman gelecek olan şanzıman 1 yıl gibi bir süre içindede gelebilirmiş öyle durumlarda size araç tahsiz ediyor o süreyi araçsız geçirmiyorsunuz.

bunları öğrene bildim arkadaşlar abiler umarım yeni birilerinin işine yarar. ama katiyen sorun tespit edilmeyen şanzımanları ellemiyorlar boşu boşuna strese sokmayın kendinizi

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

10 yıllık aracı hala garanti kapmasına almaları hatta iade alabilmeleri süper bir olay

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Yunus Emre Kurul

Sevgili arkadaşlar;

Uzun bir süreden sonra tekrar girip bütün yorumları okuyabildim. Gerçekten FordClubtr sayesinde yaşadıklarımı burada anlatıp insanları bilgilendirebildiğim için çok mutlu oldum. Çoğu arabasını servise veren arkadaş benimle iletişime geçti. Çok insan ile telefonda görüştüm ve bilgi verdim. 

Elinde hala bu araçlardan bulunan arkadaşlar korkmasınlar gitsinler servise ve müşteri hizmetlerini mutlaka arasınlar. Ford bu garantiyi  vermiş ve arkasında duruyor. Fakat bazı servisler durumdan bi haber oldukları için zorluk çıkarıyorlar. Onlara giren çıkan olmamasına rağmen böyle yapanlar var. O yüzden önce servise gidip nabız yoklayın baktınız haberleri yok arayın müşteri hizmetlerini onlar öğretiyorlar :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sedat Oral

10 yıllık aracı hala garanti kapmasına almaları hatta iade alabilmeleri süper bir olay

insanlar yıllardır uğraşıyor. sonunda kabul etmeleri iyi birşey.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tamiri revizyonu beceremedim geri satın alıp hurdaya ayırıyorum algısı mükemmel bir reklam çalışması oldu.. Kim düşündü kim imza atmış ise... Fordotosan a yakıştı....

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Atakan dibek

19 Aralık 2016 tarihinde Ford tarafından tarafıma ödeme yapıldı ve iade sürecim son buldu. Öncelikle iade de ödeme işlemi, iade sürecinizi yapan bayinin yapacağı ödemeyle son buluyor. :angry: Sakarya Akgün Ford sağolsun 4 ay kadar beklememe neden oldu Sancaktepe Ford-Otosan'a şans eseri ulaşarak bir gün içinde Akgünlerin ödeme yapmasını sağlayan :bravo: Müşteri İlişkileri Yetklisi Sergen Bey :bravo: sayesinde parama kavuştum diyebilirim. Sakarya Akgünler bize ödeme gelecek size para öyle ödenecek dedi ve bende kandım. Sancaktepe ye ulaştığım anda olayın gerçek yüzünü gördüm. Tarafımdan 26 Ağustos 2016 da vekalet verildi ve aracın satışı 31 Ağustos 2016 da üzerimden alındı. Daha sonra Bayinin oyalaması sürekli muhasebe kayıtları diye lafı dolandırıp ödemeyi Ford yapacak demesinden dolayı 19 Aralık tarihine kadar beklemek zorunda kaldım. İade edecek arkadaşlar aracı iade ettiklerinde özellikle ödeme takibinde bayiye baskına bulunun. Size önce Ford Otosandan para gelecek size öyle ödeme yapacak derlerse inanmayın. Size yapılan ödeme dekontunu bayi Otosan' a göndermediği sürece Ford bayiye ödeme yapmıyor. Bu süreçte en çok sıkıntıyı ödeme aşamasında çekeceksiniz o yüzden buna vurgu yapmak istedim. İnşallah iade aşamasına gelmek isteyen arkadaşlar da gelir ve sorun yaşadıkları araçlarından kurtulurlar. :good1:  :good1:  Sonuç olarak aracının arkasında duran Ford-Otosan' a tekrar teşekkürler. :bravo:  :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fordotosan arkasında durmadı. Araçları 2.elde alıp hurdaya ayırmak gibi bir fikir hiç yakışmadı koç bünyesine...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Otosan 10 yıldan sonra çözüm bulmuş. Bu sefer de bayi üzmüş.

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...