Aykut Uçar 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Merhaba, Denemek için gösterge dibe vurana kadar benzinde kullanayım aracı dedim ama yok yanmıyor. Benzin alınca ibre oynuyor yani şamandıra arızası gibi gelmedi, kontağı çevirince de benzin depo ışığı dahil hepsi yanıyor yani ampulde de patlak vs sorun yok. Peki ibre tek tırnak üzerinde olmasına rağmen neden ışığı yanmıyor olabilir? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Depo ışığı olup olmadığını kontrol ettirin. Mesela babamın 2004 Suzuki Swift ve benim Daihatsu Sirion da ışık yada uyarı sesi yoktu. Bitince bitiyordu.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Biraz daha risk alın yansın diye ben erayı ilk aldığımda 800 km yol yaptım şehir dışı lamba yanmadı sami gir petrole dedi sonra daha az yol yaptım şehir içi yandı test etmiş oldum Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Depo ışığı olup olmadığını kontrol ettirin. Mesela babamın 2004 Suzuki Swift ve benim Daihatsu Sirion da ışık yada uyarı sesi yoktu. Bitince bitiyordu.. Yani ışık olunca bitince bitmiyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Yani ışık olunca bitince bitmiyor mu? Çok teknik yazarım. Anlamazsın. O yüzden he he öyle.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Çok teknik yazarım. Anlamazsın. O yüzden he he öyle.. trolüm de ben Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Işık bilgiyi şamandıradan mı yoksa göstergeden mi alıyor acaba ? Eğer bilgi göstergeden geliyorsa o kısımda bir temassızlık olabilir. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Göstergenin geldiği noktanın fotoğrafını çekerseniz aynı araç sahipleri karşılaştırma yapabilir. 1 Yorum bağlantısı
Aykut Uçar 25 Mart 2016 Yazar Paylaş 25 Mart 2016 Yazdıklarım okunmadı galiba.. Işığımda arıza yok kontak açtığımda yanıyor kısa süreliğine zaten. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Merhaba, Denemek için gösterge dibe vurana kadar benzinde kullanayım aracı dedim ama yok yanmıyor. Benzin alınca ibre oynuyor yani şamandıra arızası gibi gelmedi, kontağı çevirince de benzin depo ışığı dahil hepsi yanıyor yani ampulde de patlak vs sorun yok. Peki ibre tek tırnak üzerinde olmasına rağmen neden ışığı yanmıyor olabilir? Teşekkür ederim. Depo ışığı olup olmadığını kontrol ettirin. Mesela babamın 2004 Suzuki Swift ve benim Daihatsu Sirion da ışık yada uyarı sesi yoktu. Bitince bitiyordu.. Yani ışık olunca bitince bitmiyor mu? Çok teknik yazarım. Anlamazsın. O yüzden he he öyle.. Gördük teknik yazanı.Daha konunun ilk mesajını tam okumuyorsun. Konuyu ben açmış olacaktım ki... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Gördük teknik yazanı.Daha konunun ilk mesajını tam okumuyorsun. Konuyu ben açmış olacaktım ki... Bugün herkes üzerime oynuyor resmen.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Gördük teknik yazanı.Daha konunun ilk mesajını tam okumuyorsun. Konuyu ben açmış olacaktım ki... Önder abi idare et [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 (düzenlendi) Işık bilgiyi şamandıradan mı yoksa göstergeden mi alıyor acaba ? Eğer bilgi göstergeden geliyorsa o kısımda bir temassızlık olabilir. F1 de yol bilgisayarı yok di mi? Defalarca konuşuldu mesela,LPG li f2-2,5 larda da,aracı lpg ile kullandığın halde bir süre sonra yakıt ışığı yanıyordu.demek ki bilgiyi şamandıradan ya da göstergeden değil,yol bilgisayarından alıyor f2-2,5 lar. Yakıt alıyorsun,sıfırlıyorsun.Yol bilgisayarı depodaki yakıta göre menzil hesaplıyor,sen lpg ile o yolu gidiyorsun,tak, benzin lambası yanıyor f1 lerde bilgim yok ama tahminim şamandıradan bilgi geldiği. Önder abi idare et [emoji23][emoji23] söyleyince kızıyo bi de 25 Mart 2016 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 F1 de yol bilgisayarı yok di mi? Defalarca konuşuldu mesela,LPG li f2-2,5 larda da,aracı lpg ile kullandığın halde bir süre sonra yakıt ışığı yanıyordu.demek ki bilgiyi şamandıradan ya da göstergeden değil,yol bilgisayarından alıyor f2-2,5 lar. Yakıt alıyorsun,sıfırlıyorsun.Yol bilgisayarı depodaki yakıta göre menzil hesaplıyor,sen lpg ile o yolu gidiyorsun,tak, benzin lambası yanıyor f1 lerde bilgim yok ama tahminim şamandıradan bilgi geldiği. söyleyince kızıyo bi de Ghialarda var abi hepsinde yok ama tesisat hazırdır muhtemelen. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Daha önce benzin pompası yada şamandıra değişimi yapılmışsa sorun o yüzden oluşmuş olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts