İçeriğe Yönlendir

Tamponu Kesip Sis Farı Takmak

Muhammet Mustafa Paslı

Recommended Posts

Muhammet Mustafa Paslı

Merhaba arkadaşlar 2012 model trend model aracıma sis farı taktırmak istiyorum ama malum tamponumda sis farı için yer yok. Aylardır aklımda bir düşünce tamponu kestirsem mi diye? 

Çünkü sis farı için tampon değiştirmek bana çok maliyetli olacak. 

Resimler montajlayarak aklımdaki modeli çizmeye çalıştım.

Sizce tamponu o boyutlarda kesip sağlam bir montaj yapabilecek usta bulabilir miyim?

taktırmayı düşündüğüm ledler

JADzzq.jpg

öncesi sonrası için montaj

LADRvz.jpg

rM1N0z.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Tamponu kestireniz bile far tırnaklarının tutunacağı bir düzenek oluşturmak lazım.Silikonla yapıştırmak zorunda kalırsınız ne kadar uzun ömürlü olur Allah bilir.Düzgün kesilmez ise geri dönüşüde yok yeni tampon almak şart olur .

Bence boşverin ilerde sis farlı olan modelini alırsınız ama yinede tercih sizin. :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Farın üzerindekileri merak ettim. gündüz farı mı yoksa sinyalle beraber yananlardan mı

orjinalinde yok sanırsam sonradan yapmış olmalısınız...mümkün ise kaputu açıp o kısmın bir resmini paylaşır mısınız...

Yorum bağlantısı
Muhammet Mustafa Paslı

Veli bey ben onları oraya bilgisayardan montajladım şuan led yok üzerinde.

Ledler sinyalli yananlardan gece güzel bir ambians oluyor. Aliexspres'den alacağım fakat önce tampon işini halletmem gerek 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt

Ledlerin ebatları, aracınızdaki sis farı yerleri ile ne oranda uyuşuyor, sis farı kanallarından taşma yapacak mı takdığınızda. Resimlere bakarak yorum yapıyorum; Led farların fazla bir kalınlığı yok, sis farı yuvasındaki kanallarda oldukça derin, sadece kablo geçecek bir delik ile kaliteli çift taraflı bant kullanılarak temiz ve çok basit bir montaj olabilir diye düşünüyorum. tabiki benim ki sadece resimlere bakılarak yapılan bir yorum.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu ledler hangi araç için pazarlanıyor ? belki de birebir uyumlu olacak kesip biçmeden. ? olma ihtimali yok mudur

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

sizin aracın modeli için var .önde olan  o  kanala uygun çok güzel led uygulamaları var ama derseniz ben bunu takacam iyi bir işlikle olmayacak bir şey yoktur.en son çare kesme olsun derim ben yerinde olsam renolardaki gibi hafif dışa çıkıntılı bir yuva yapardım bu ledleri kullanırdım çokta iyi olurdu bence 

Bu ledler hangi araç için pazarlanıyor ? belki de birebir uyumlu olacak kesip biçmeden. ? olma ihtimali yok mudur

Abi yeni kasa fiestalar için bunlar

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay
(düzenlendi)

Taktığınız yere bakınca sanki tam tersi olacakmış gibi görünüyor. Arkasına bakıp yuva, ayak, sisi tutacak yer var mı baktınız mı? Tampon tamiri yapan yerler var. Karlıkçılar var. Onlar bu konuda daha iyi fikir verir gibi sanki.

Farın üzerindekileri merak ettim. gündüz farı mı yoksa sinyalle beraber yananlardan mı

orjinalinde yok sanırsam sonradan yapmış olmalısınız...mümkün ise kaputu açıp o kısmın bir resmini paylaşır mısınız...

MLE0Dk.jpg

Veli bey ben onları oraya bilgisayardan montajladım şuan led yok üzerinde.

Ledler sinyalli yananlardan gece güzel bir ambians oluyor. Aliexspres'den alacağım fakat önce tampon işini halletmem gerek 

Bunu soruyor  :) Çok güzel olmuş :good1:

Bu ledler sinyale de bağlı mı? Birde parklara mı bağlı yoksa araba çalışınca mı yanıyor? Diğer birde linki var mı?  :biggrin:

tarihinde Serkan Aktay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

bu ürün kavis olarak bu araca uymaz yeni fiestaların tamponları daha öne doru uzun bu tamponlar daha yuvarlak iyi işçilik gerekir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Mustafa Paslı

Taktığınız yere bakınca sanki tam tersi olacakmış gibi görünüyor. Arkasına bakıp yuva, ayak, sisi tutacak yer var mı baktınız mı? Tampon tamiri yapan yerler var. Karlıkçılar var. Onlar bu konuda daha iyi fikir verir gibi sanki.

MLE0Dk.jpg

Bunu soruyor  :) Çok güzel olmuş :good1:

Bu ledler sinyale de bağlı mı? Birde parklara mı bağlı yoksa araba çalışınca mı yanıyor? Diğer birde linki var mı?  :biggrin:

ledler parktayken beyaz sinyal verince sarı yanıyor.  :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Sis farlı tampon almaktan başkası boşa masraf ve zaman kaybı olur...

Yorum bağlantısı
Muhammet Mustafa Paslı

ben yinede denemek istiyorum bakalım burada paylaşacağım gelişmeleri

Yorum bağlantısı
Misafir

ZifQtsN.jpg

Trendler için Sis farları üretiliyor . Sizin baktıklarınız 2013  ve sonrası içindir bizim araçlara uygun değildir. 

Yukarıda ki resim de benim yaptığım uygulamadır .

Yorum bağlantısı
Muhammet Mustafa Paslı

ZifQtsN.jpg

Trendler için Sis farları üretiliyor . Sizin baktıklarınız 2013  ve sonrası içindir bizim araçlara uygun değildir. 

Yukarıda ki resim de benim yaptığım uygulamadır .

hocam detaları özelden atarmısın. Sislerin ismini ve kullanışlımı değilmi birde varsa akşam fotosu arabanın

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...