Ömer Uğurlu 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 mrh arkadaşlar, aracımın dreksiyon kutusunda kaçak vardı yaptırmıştım yaklaşık 4 ay felan aoldu, bu ara dreksyonda boşluk olmaya başladı rot balans yaptırırken usta tam kelimeyi hatırlamıyorum ama mazgal gibi bi şey dedi, ama dreksiyon kutusunu tamir eden ustaya gitim oda bana boşluğun gitmesi için kutunun değişmesi lazım diyor, boşluk şehir içinde çok rahatsız etmiyor ama yüksek hızlı giderken kontrol zor oluyor, bu boşluk gerçekten kutudan mı olabilir yada usta bizi ektimi, tavsiyeleriniz ne olur kutu araştırması yaptım nerdeyse sıfırı 1250 tl ye çıkıyor, çıkma ya da güvenmiyorum ne yapayım tavsiyeeriniz neledir. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Anladığım kadarıyla direksiyonda ki boşluk revizyon öncesi yoktu. Revizyon sonrası oluştuğu için usta hatası olduğunu düşünüyorum. Usta da uğraşmamak için öyle demiş olabilir, bence ustanızı yaptığı işin arkasında olması için uyarın. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Mafsal demistir. Dieksiuonu tutan pimlerde bosluk olusunca da dieeksiyonsa bosluk olusuyor. Zamaninda benim basima geldi 5-10 dakikada yaptilar. Basit olan bu mekanik arizayi kontrol etmislerdir insallah sizin ustalar. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Revize işleminde koyulan direksiyon hidrolik yağın bile etkisi var.Acaba ustanız hangi marka yağ koydu ? Yorum bağlantısı
Ömer Uğurlu 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 bügün ustaya gittim baktı dreksiyon kutusu ile mafsal denen kesimde boşluğun olduğunu söyledi bana yine tahmini masrafın 400-500 tl olacağını söyledi şimdilik duruyor şehir içinde sıkıntı yok ama yazın uzun yol yapmaya başlayınca sanırım yine sanayi de usta usta gezeceğiz hayurlısı artık Yorum bağlantısı
Yasin YALÇIN 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Bende de bu şekilde bir sorun var. Bahsettiğiniz gibi yüksek hızda araba sürekli saga yada sola kayıyor. Direksiyon daki boşluk bariz belli oluyor. Aracı aldığım arkadaş direksiyon kutusunu değiştirmiş. Konulan yağ etkilimidir bosluk konusunda. Bir arkadaşım da daha var mondeo. Ve onun direksiyonu sıfır araba gibi tepki veriyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts