İçeriğe Yönlendir

Anne Karnındaki Bebeğin Akciğerinin Sıvı Toplaması

Yasin Kahveci

Recommended Posts

Ayhan Onaran

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah. Biz de hamilelik döneminde çok zor şeyler yaşadık.Maalesef o dönem bebeğimizi kaybettik. Amniyosentez deneyimini de yaşadık karar vermesi gerçekten çok zor bir işlem. Sizin zamanının geçmiş olması bir yerde de sevindirici.Kafanı hiç takma desekte bu mümkün değil. Araştırmacı olmakta fayda var. Söylenenlere doğrudan inanmayın. Hamilelik ve doğum öyle bir süreç ki insanoğlu çok müdahale edemiyor. Ancak dışarıdan seyrediyor. Herşey Allah'ın takdiri. Biz bir tane kaybettik sonrasında ikizlerimiz oldu. Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Çok geçmiş olsun..Araştırmakla çok akılcı davranmışsınız ..Allaha şükür yavrunuz yaşıyor daha da büyür ve inşallah kucağınıza aldığınızı da duyarız buralardan..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Çok geçmiş olsun Allah biran önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..bebekler çocuklar günahsız, bir melekten farksız Allahın izniyle şifasını bulacaktır içinizi ferah tutun

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Geçmiş olsun, yenge hanımın morali çok önemli. Dikkat edin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

çok geçmiş olsun.Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nesip etsin.

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim, eşinizin moralini yüksek tutmakta fayda var.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah. Biz de hamilelik döneminde çok zor şeyler yaşadık.Maalesef o dönem bebeğimizi kaybettik. Amniyosentez deneyimini de yaşadık karar vermesi gerçekten çok zor bir işlem. Sizin zamanının geçmiş olması bir yerde de sevindirici.Kafanı hiç takma desekte bu mümkün değil. Araştırmacı olmakta fayda var. Söylenenlere doğrudan inanmayın. Hamilelik ve doğum öyle bir süreç ki insanoğlu çok müdahale edemiyor. Ancak dışarıdan seyrediyor. Herşey Allah'ın takdiri. Biz bir tane kaybettik sonrasında ikizlerimiz oldu. Allah yardımcınız olsun. Bol bol dua edin.

Çok geçmiş olsun..Araştırmakla çok akılcı davranmışsınız ..Allaha şükür yavrunuz yaşıyor daha da büyür ve inşallah kucağınıza aldığınızı da duyarız buralardan..

Çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin...

Çok geçmiş olsun Allah biran önce sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..bebekler çocuklar günahsız, bir melekten farksız Allahın izniyle şifasını bulacaktır içinizi ferah tutun

Geçmiş olsun, sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacaksınız inşallah.

Geçmiş olsun, yenge hanımın morali çok önemli. Dikkat edin

Geçmiş olsun, rabbim şifa versin.

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.Sağolun,varolun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Arkadaşlar merhabalar. Herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Çocuğumuz "Yiğit Emre" miz dün dünyaya geldi. Bir takım testten sonra, bugün kucağımıza alabildik. Çok sevinçliyiz, şükürler olsun çocuğumuz sağlıklı.

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hocam. Bahtı açık vatana millete hayırlı evlat olsun tebrikler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hocam. Bahtı açık vatana millete hayırlı evlat olsun tebrikler.

Allah razı olsun Hocam. Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Engin Akşen

Arkadaşlar merhabalar. Herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Çocuğumuz "Yiğit Emre" miz dün dünyaya geldi. Bir takım testten sonra, bugün kucağımıza alabildik. Çok sevinçliyiz, şükürler olsun çocuğumuz sağlıklı.

Çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün. :)

Çok teşekkürler, Allah razı olsun :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün,geçmiş olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün,geçmiş olsun :)

Çok teşekkürler Abi, Allah razı olsun :)
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Çok şükür gözünüz aydın olsun Rabbim sizlere bağışlasın  :)  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hadi gözünüz aydın, çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Çok şükür gözünüz aydın olsun Rabbim sizlere bağışlasın :):nazar::nazar:

Çok sağol Abi. Allah razı olsun :)

Hadi gözünüz aydın, çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Çok teşekkürler, Allah razı olsun :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Bununla gecmis olsun hocam. Tebrik ederim. Allah anali babali büyütsün.

Çok sağolun Hocam. Allah razı olsun .
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

:nazar:  :nazar:  :nazar:

Çok güzel haber, Rabbim sağlıklı, huzurlu uzun ömür versin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çok geçmiş olsun Yasin kardeşim, en kısa zamanda iyileşir hayırlısıyla sapasağlam doğar inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Kardeşim az önce ben de çocuğumu uyuttum bir foruma göz atayım dedim. Çok sevindim. Allah sağlık sıhhat versin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

konudaki gelişmeleri takip ediyordum, zaten ilk müdahaleden sonra durum iyi gibiydi, çok şükür kucağınıza da almışsınız, Allah analı babalı büyütsün 

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Çok şükür..Allah analı,babalı büyütsün. Maaşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...