İçeriğe Yönlendir

Fiesta Powershift Yakıt Tüketimi

Bora Yetkin

Recommended Posts

Misafir

Bence 1.25 fiesta az yakıyor. Ama tork zayıf

10lt yakacagina yokuslarda vites kucult daha iyi☺

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Ferhat Karaca

2015 fiesta otomatik 1.6 105ps sehir ici 7.1 - 7.4 arasinda. Sehirdisi, 6 civarinda. 10 lt yi (23000km)aldigimdan beri hic görmedim, kullanim ile alakali olacağı düsünüyorum.

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

2015 fiesta otomatik 1.6 105ps sehir ici 7.1 - 7.4 arasinda. Sehirdisi, 6 civarinda. 10 lt yi (23000km)aldigimdan beri hic görmedim, kullanim ile alakali olacağı düsünüyorum.

10u bırak 9u lt yi de görmedim. Forumda yazdıklarında her defasında şaşırıyorum :) Kullanımla alakalı bence de.

Benim 1600KG Caddy şehiriçi full dipgaz yapıldığında bile en fazla 9L yakıyor [emoji23]

Ecoboost Alırken pahalı binerken pahalı ee ne anladım ben bu işten tek vergi avantajı var oda yakıttan fazlasıyla alıp götürür

Arabayı 60000 liraya al 15000-30000 bakımına falan en az 600 lira ver bir de 10lt yaksın bizim ecoboost kullanmamızın bir anlamı kalmıyor o zaman :) 200-300 lira vergi avantajı için ecoboost alınmaz. Ortalama 6-7 lt yaktığımız için biz ecoboost kullanıyoruz.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan

Bu konudan sonra 1.0EB Powershift aracımın göstergesini 10 lt normal dememe rağmen sıfırladım içime sinmedi test etmek istedim kayseride trafik ışığı çok trafik de boş sayılmaz mesafeler kısa ve gaza basarak kulllanım ile 39 kö ortalama hız değerinde 1 haftadır kullanmama rağmen 8.4 lt şehir içi değerini geçemedim yarın fotoğraf paylaşırım bence arabanızı servise gösterin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...