Ali Ozan Yurtsever 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 19 mayıs tatilinde 4 kişi (2 çift) olimposa gideceğiz. Önerilerinize açığım. Anladığım kadarıyla hep bungalow tarzı evler var biraz konforlu olsun isterim çok da kamp hayatı gibi olmasın en azından odalarda w.c banyo ve hijyen olsun. Nereleri önerirsiniz. olimpos çok deniz kenarı değil galiba denize mesafe genelde 3-5 km yazıyor pansiyonlarda. sorun değil. aracımız olacak. Bir de merak ettiğim sit alanı gibi olduğundan denize gitmek için milli park gibi mi ne giriş oluyormuş galiba ücretli, bunun içinde yok şöyle yapın ücret almazlar yok burdan girin ücretsiz v.s gibi şeyler duydum. tırmanış için gidenler sırt çantası v.s biz dağa çıkıyoruz denize girmeyeceğiz deyip ücretsiz geçiyormuş. (iki ay önce tırmanış için giden arkadaştan aldığım bilgi) Ücret makul mü acaba? milli park girişleri kişi başı 20-30 dan aşağı almıyor günde 2 kez gitsen 4 günde konaklamadan çok girişe para vermek de istemem açıkcası. Var mı yakın zamanda gidip öneri de bulunacak? Yorum bağlantısı
Devrim Kara 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 alanya ya gittiğimde günü birlik gitmiştim dışarıdan gördüğüm kadarıyla bungalov evler çok kötüydü giriş ücreti diye birşey yok denize girmek için, ama deniz için gidiyorsanız pek önermem sahil çakıl ve çok pisti deniz ise taşlık ve kayalarla dolu, çok tuzlu denizden çıkıp kuruduğunuzda bembeyaz tuz oluyosun yengeçleri ve ıssıran balıkları saymıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 geçen yaz balayı için giitiğim antalya dönüşünde uğradım olimposa, dediğiniz gibi ağaç evler var hep ben ''kadir'in ağaç evi'' de kaldım bir gece yemekleri falan güzel.. tavsiye ederim. deniz olayına gelincede sahile inmek için tarihi yerlerden inerek ulaşıyorsunuz ve giriş ücretli ben bir gece kaldığım için bir kez indim sahile başka inmedim o yüzden ücretsiz geçiş yollarını bilmiyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Devrim Kara 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Cennet gibi bir yer. cennet gibi evet ama tatil için bence uygun değil gibi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Büyülü bir havası var bence, deniz de çok temiz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 29 Mart 2016 Yazar Paylaş 29 Mart 2016 alanya ya gittiğimde günü birlik gitmiştim dışarıdan gördüğüm kadarıyla bungalov evler çok kötüydü giriş ücreti diye birşey yok denize girmek için, ama deniz için gidiyorsanız pek önermem sahil çakıl ve çok pisti deniz ise taşlık ve kayalarla dolu, çok tuzlu denizden çıkıp kuruduğunuzda bembeyaz tuz oluyosun yengeçleri ve ıssıran balıkları saymıyorum Denize tek yerden mi giriliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Ortam vs çok güzel ama denize gitmek eziyet. Haftalık kart vs var, ama yollar hep taş, araba ile deniz kenarına kadar gidemezsiniz. Bayağı bir yürüme mesafesi var, ayakta terliklerle eziyete dönüşüyor. Suyu temiz, tatlı su akıp tuzlu suya karışıyor soğuktur biraz. Bungalow içinde kendine ait wc banyo vs var ama konfor pek yok. Sesi çok geçiriyor, bi yan odadakinin telefonun titremesi ile oda yıkılıyor sanmıştım. Yorum bağlantısı
Devrim Kara 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Denize tek yerden mi giriliyor. araçla gittiğim için tarif üzerine gittim tam bilmiyorum kaç yerden girildiğini ama arabayı bıraktıktan sonra bayaa bi yürümüştüm hatta yanan kayalar vardı birde orada yürüme mesafesinde demişlerdi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Fethiye Kabak koyuna gidin abi olimpos falan boş ya da kaş a gidin. 2 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 (düzenlendi) Olimpos çok iyi bir seçim öncelikle. Orada konaklanacak yer çoktur genelde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği şeklindedir. Fiyat konusunda şöyle söyleyim sezonda gecelik 10 tl den tutun 150-200 tl ye kadar yerler mevcuttur. Fiyatlar daha çok oradaki amacınıza göre kalacağınız yerle alakalıdır. Deniz için Olimpos un en sonundaki pansiyonlardan tercih ederseniz yürüyerek 5 dk dır deniz. Giriş ücretlidir evet ama müze kartınız varsa ücretsiz girersiniz çünki Olimpos aynı zamanda antik kent tir. Denizi antalyada ki (kum değil) en temiz ve berrak yerlerden birisidir.. Yakınlarında gezecek görecek yer çoktur 8-10 km mesafede adrasan, küçük küçük koylar; en meşhuru korsan koyudur, dünyanın en eski feneri olan gelidonya feneri vardır.. Çok memnun kalırsınız kısacası eğer yemekleri güzel ve güvenilir aile için uygun pansiyon önerisi isterseniz reklam olmasın özelden yazarım.. 29 Mart 2016 tarihinde Semih Usluer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Olimpos çok iyi bir seçim öncelikle. Orada konaklanacak yer çoktur genelde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği şeklindedir. Fiyat konusunda şöyle söyleyim sezonda gecelik 10 tl den tutun 150-200 tl ye kadar yerler mevcuttur. Fiyatlar daha çok oradaki amacınıza göre kalacağınız yerle alakalıdır. Deniz için Olimpos un en sonundaki pansiyonlardan tercih ederseniz yürüyerek 5 dk dır deniz. Giriş ücretlidir evet ama müze kartınız varsa ücretsiz girersiniz çünki Olimpos aynı zamanda antik kent tir. Denizi antalyada ki (kum değil) en temiz ve berrak yerlerden birisidir.. Yakınlarında gezecek görecek yer çoktur 8-10 km mesafede adrasan, küçük küçük koylar; en meşhuru korsan koyudur, dünyanın en eski feneri olan gelidonya feneri vardır.. Çok memnun kalırsınız kısacası eğer yemekleri güzel ve güvenilir aile için uygun pansiyon önerisi isterseniz reklam olmasın özelden yazarım.. müze kart ile sanırım 1 yada 2 kez aynı yere giriş yapabiiyorsunuz...bilginiz olsun 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 müze kart ile sanırım 1 yada 2 kez aynı yere giriş yapabiiyorsunuz...bilginiz olsunAynı gün içinde 1 defa 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Fethiye Kabak koyuna gidin abi olimpos falan boş ya da kaş a gidin. Gökhan tam ben yazacaktım, sen yazmışsın. Kas ve daha sonra Fethiye olimpostan daha iyi olacaktır kesinlikle. Hele Kaşta kekovaya gidilirse müthiş olur... 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Mart 2016 Yazar Paylaş 30 Mart 2016 çok sağolun paylaşımlar için öncelikle. Peki kaş yakın mı 4 günde ikisi birden aradan çıkar mı? Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Mart 2016 Yazar Paylaş 30 Mart 2016 Olimpos çok iyi bir seçim öncelikle. Orada konaklanacak yer çoktur genelde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği şeklindedir. Fiyat konusunda şöyle söyleyim sezonda gecelik 10 tl den tutun 150-200 tl ye kadar yerler mevcuttur. Fiyatlar daha çok oradaki amacınıza göre kalacağınız yerle alakalıdır. Deniz için Olimpos un en sonundaki pansiyonlardan tercih ederseniz yürüyerek 5 dk dır deniz. Giriş ücretlidir evet ama müze kartınız varsa ücretsiz girersiniz çünki Olimpos aynı zamanda antik kent tir. Denizi antalyada ki (kum değil) en temiz ve berrak yerlerden birisidir.. Yakınlarında gezecek görecek yer çoktur 8-10 km mesafede adrasan, küçük küçük koylar; en meşhuru korsan koyudur, dünyanın en eski feneri olan gelidonya feneri vardır.. Çok memnun kalırsınız kısacası eğer yemekleri güzel ve güvenilir aile için uygun pansiyon önerisi isterseniz reklam olmasın özelden yazarım.. Çok memnun olurum paylaşırsanız özelden. Çünkü bugün yarın rezervasyon yaptırmak istiyoruz. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Bide adrasana bakın isterseniz. Denize sıfır sakin sessiz yerdir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Mart 2016 Yazar Paylaş 30 Mart 2016 2 çift 4 kişiyiz diyorsunuz. Evli olup olmamanıza, içkili bir yer arayıp aramamanıza göre kalacak mekanlar farklılık gösterir. Evliyiz, ve alkol tüketiriz. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Olimposa'a geçen sene temmuz ayında gitmiştim. Ben Antalya'ya merkezden çıkıp, çıralı Meydan restorantta kahvaltı, Olimpos'ta deniz, devamında Yanartaş, Adrasan, Finike, Demre gezintileri ile Kaş'a varıp, camping alanında çadır kurmuştum. 2 gece konaklayıp Antalya'ya dönmüştüm. Son yıllardaki en dinlendirici tatilim diyebilirim. Olimpos'a benim gördüğüm tek giriş vardı. Dağdan yamaçtan iniliyorsa bilmiyorum. Sahili uzun ve geniş. Denizi berrak ve temiz. Çoğu akdeniz denizi gibi göz yakıcı derecede tuzlu. Araç var madem yakın yerleri gezelim derseniz dediğim yerlere gidip dönebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Mart 2016 Yazar Paylaş 30 Mart 2016 Olimposa'a geçen sene temmuz ayında gitmiştim. Ben Antalya'ya merkezden çıkıp, çıralı Meydan restorantta kahvaltı, Olimpos'ta deniz, devamında Yanartaş, Adrasan, Finike, Demre gezintileri ile Kaş'a varıp, camping alanında çadır kurmuştum. 2 gece konaklayıp Antalya'ya dönmüştüm. Son yıllardaki en dinlendirici tatilim diyebilirim. Olimpos'a benim gördüğüm tek giriş vardı. Dağdan yamaçtan iniliyorsa bilmiyorum. Sahili uzun ve geniş. Denizi berrak ve temiz. Çoğu akdeniz denizi gibi göz yakıcı derecede tuzlu. Araç var madem yakın yerleri gezelim derseniz dediğim yerlere gidip dönebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Naim Durmaz 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Merhaba Ali bey, Olimpos rahat bir tatil için biraz zorlayıcı olabilir ,gerek konaklama gerekse denize ulaşım beklentilerinize uymayabilir.Ben biraz daha ileride Adrasan ı tavsiye ediyorum,deniz kenarında bir çok otel mevcut.2 yıl önce gittiğimiz oteli özelden yazarım,sahil bölümüne girişteki otelleri tavsiye etmem oradaki minik dere ve sazlık kısımda can sıkıcı sivrisinekler olabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Ölüdeniz tarafını düşünürseniz Monte Verde otel var. Denize çok yakın değil ancak otel fiyatı oldukça uygundur ve yemekler de iyi. Sabah kahvaltısı -akşam yemeği olarak konaklarsınız. 50-80 arası fiyatı vardır sanırım. Biz orada konaklayarak hergün farklı bir yere denize girmeye gitmiştik. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Olimpos'ta çok konfor ve hijyen beklemeyin. Diğer arkadaşlarda söylemiş denize oldukça uzak, kadir de kalırsanız milli park girişine kadar servisi var lakin oradan sonrada yürümek gerekiyor. Haftalık müze kart alırsanız plaja girişte daha uygun ödersiniz. Plaja giderken yiyecek ve içeceğinizi yanınızda götürmeniz lazım, büfe vs yok. Yat turuna katılmanızı öneririm, koyları güzeldir denize girmesi keyifli. Yanartaşa sakın gitmeyin. Bungalowda kalmak istiyorsanız kaş ta limanağzına bakabilirsiniz, bir kaç işletme mevcut. Sadece tekneyle ulaşılabiliyor. Fiyatları ortalamanın biraz üzerindedir. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 (düzenlendi) çıralıdaki bungalowlara bakın derim olimpos ile çıralı sahili birdir zaten çıralı sahilinin sonu olimpos biraz tarihi eserler var diye girişte para aliyorlar sanırsam ben hep çıralıya gittiğim için o tarafın girişini bilmiyorum olimposta kalmak isterseniz olimpos otantik pansiyon var aile işletmesi az daha ilerisinde adrasan vardır orası pansiyon tarzıdır oraya 2 3 defa gittim yüzmek için. İki yerdede bungalovların yarısı daha 3 4 senelik ve daha yeni açılan işletmelerde var yeniler eskilere göre biraz pahalıdır ama daha güzeldir eski bungalovlarda var ama onlarda parayı kazandıkça yenilediler kendilerini : çıralıda ise bungalov olarak beğendiğim temiz bulduğum barış pansiyon var 2 defa kalmıştım yeni idi ve hoşuma gitmişti tek sıkıntı tv yokdu şu anda varmı bilmiyorum booking.com dan detaylı resimli şekilde bütçenize göre bakabilirsiniz bende oradan oda alıp gitmiştim 30 Mart 2016 tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Ben ailecek gidilecekse burayı önermem. Sonrasında burnunuzdan gelir benden söylemesi. Macera arıyorsanız olur ancak.. Hani kamp hayatı seviyorsanız dağ taş demem yatar kalkarım diyorsanız bişey diyemem. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts