Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Yine, yeni, yeniden merhabalar Arkadaşlar, Trakya Kuzusu Part IV Tarih olarak 15 Mayıs 2016 Pazar, saat 13:00.. Geçen sene gittiğimiz mekandan her anlamda memnun kaldığımızdan dolayı bu sene de aynı mekanda buluşacağız kısmetse. Kasapoğlu Et Lokantası, Çantaköy, Silivri, İstanbul İstanbul a 1,5 saat (semtine göre farklılık gösterecektir), Çorlu ya 15 dakika mesafede. İstanbul'dan otobüs vs ile gelmek isteyenler direkt mekan önünde de otobüsten inebilirler. Tekrar mekan önünden otobüse binebilirler. Farklı illerden gelecek arkadaşlarımız içinde istedikleri takdirde yol tarifi yaparım. Mekanı çoğumuz biliyoruz zaten, ama kısaca yine göz atacak olursak; Aile yeri, çocuk parkı olan, araç park sıkıntısı olmayan, sahile 10 dakikalık mesafesi bulunan bir mekandır... Yemek sonrası Silivri Sahile inmek, gezmek, dolaşmak vs imkanımız var.. Gelmek isteyenler, bilgi almak isteyenler, tüm soru ve sorunlarınız için bana buradan yada ÖM den ulaşabilir. Kapasite sınırı yoktur. (Yaklaşık 75 kişiye rahat hizmet verilmektedir. Bize özel ekstra 1-2 garson daha ayarlanacaktır.) Ortalama olarak organizasyon gününden 1 gün öncesine kadar katılım bildirme lüksümüz var. Özellikle tandır ı sınırlı yapıyorlar. Ona göre hazırlık yaptırırız. Liste buradan takip edilecektir.. Adres: Kasapoğlu Et Lokantası Mimarsinan Çanta Mh. (Çanta Köy) 34594 Silivri/İstanbul Eser Diamond Hotel karşısı Açıklama: Otobandan gelecekler Kınalı gişelerden çıkacaklar. Daha sonra E-5 ten (D100) Çorlu- Edirne istikametine doğru (sağ tarafa) sapacaklar. Yaklaşık 1,5 km sonra Çanta Köy sağda göreceksiniz. Köy içine ana yoldan girdikten 300 mt sonra mekanı sol tarafta görebilirsiniz. Detay harita: https://www.google.com/maps/place/Kasapo%C4%9Flu+Et+Lokantas%C4%B1/@41.0753601,28.086633,17z/data=!4m2!3m1!1s0x14b519b743a47b61:0x8ab04d1485521593?hl=tr Koordinatlar: 41°04'40.7"N 28°05'03.2"E Taslak harita: (Dahada kaybolan olursa diye) Menü ve Fiyatlar: Karışık Köfteli Menü: 48 TL Köfte (İsteğe göre ızgara, kaşarlı, kasap, satır) 150 gr Et (İsteğe göre kuzu şiş, külbastı, pirzola) 250 gr Salata Manda yoğurdu Paçanga böreği (1 adet) yada Kaşarlı mantar (3 adet) Meşrubat yada Ayran Karışık Et Menü: 48 TL Et (İsteğe göre kuzu tandır, şiş, külbastı, pirzola) 350 gr Salata Manda yoğurdu Paçanga böreği (1 adet) yada Kaşarlı mantar (3 adet) Meşrubat yada Ayran Köfte Menü: 35 TL Köfte (İsteğe göre ızgara, kaşarlı, kasap, satır) 300 gr Salata Manda yoğurdu Paçanga Bböreği (1 adet) yada Kaşarlı mantar (3 adet) Meşrubat yada Ayran Çocuk Menü: 20 TL Köfte (İsteğe göre ızgara, kaşarlı, kasap, satır) 200 gr Patates cipsi Meşrubat yada Ayran Köfte Kg: 65 TL Et Kg: 90 TL Saygılarımla, Geçen seneki konulara inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/271744-trakya-kuzusu-31052015/#entry2698728 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270360-trakya-kuzusu-part-3-31-may%C4%B1s-pazar/#entry2667640 Geçen seneden birkaç kare; Katılım Listesi:0- Mehmet Özyürek (Emmi)1- Kerem Minaz- Aile2- Barış Ünal- Aile3- Hakan Erken- Aile4- Önder Özcan- Tek5- Doğuş Bağ- Tek6- Bahadır Demir- Tek7- Erkan Gültekin- Aile8- Sani Gerşon- Tek9- Mehmet Kazancıoğlu- Aile10- Aydın Perçem- Aile11- Haşmet Güngör- Tek12- Tamer Yıldırım- Tek13- Çağatay Özsoy- Tek14- Servet Aydın- Tek15- Köksal Yılmaz- Aile16- Çağlar Bayur- Aile17- Ayhan Sırtıkara- Aile18- Aydın Aladağ- Tek19- Ozan Altundal- Tek20- Eray Aliciklioğlu- Tek21- Lokman Ceritlioğlu- Aile22- Gürçay Hüseyin- Tek23- Onur Demir- Aile24- Hakan Zeytun- Aile25- Burak Erdin- Tek26- Rıfat Hasar- Tek27- Yusuf Taş- Aile28- Süha Demirtaş- Tek29- Gökhan Erken- Tek30- Uğur Çınar- Tek31- Osman Öztürk- Aile32- Sami Demirpaz- Aile33- Ceyhun Gürler- Aile34- Mustafa Serhat- Tek35- Hüseyin Sönmez- Aile36- Mert Can Üzger- Aile 37- Murat Ersel Çevik- Aile 38- Şafak Acar- Tek 39- Fatih Keskin- Aile 40- ... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 geçen sene evsahibi herkesten sonra gelmişti kapıda kaldıydık yanlış konum gönderdiğinden bahsetmiyorum bile 3 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 geçen sene evsahibi herkesten sonra gelmişti kapıda kaldıydık yanlış konum gönderdiğinden bahsetmiyorum bile Asssolistler en son gelir abi. Unutma. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Oraya bir adet Doğuş Bağ yazmanızı rica edeceğim Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 geçen sene evsahibi herkesten sonra gelmişti kapıda kaldıydık yanlış konum gönderdiğinden bahsetmiyorum bile Bu konularda çok iyidir,özellikle verilen konumlara itimat etmeyiniz [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 O zaman benim işim hiç belli olmaz,son gün bilgi verebilirim, yine bi erken rezervasyon sonuna denk gelmezsem kesin oradayım. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 O zaman benim işim hiç belli olmaz,son gün bilgi verebilirim, yine bi erken rezervasyon sonuna denk gelmezsem kesin oradayım. Senin için late check- in yaparız canım.. Bu konularda çok iyidir,özellikle verilen konumlara itimat etmeyiniz [emoji23] Sabah erken gel. Soğuk sucuk yedircem sana. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 geçen sene evsahibi herkesten sonra gelmişti kapıda kaldıydık yanlış konum gönderdiğinden bahsetmiyorum bile Bu tip organizasyon sıkıntıları var ise ben bir daha düşüneyim Önder abi.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Bu tip organizasyon sıkıntıları var ise ben bir daha düşüneyim Önder abi.. Yok öyle bişi Erkan. Medyanın çarpıtması.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Bu tip organizasyon sıkıntıları var ise ben bir daha düşüneyim Önder abi.. bence düşün Erkan. biz gittik forumun yarısı orda,beyefendi ortalarda yok.gelene gidene biz ev sahipliği yaptık. konum atma konusu,foruma yazdığı koordinatlar doğruydu,mekanın ordan telefonlara attığı konum hatalı olmuştu (netin tam çekmemesiyle alakalı sanırım) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Bu tip organizasyon sıkıntıları var ise ben bir daha düşüneyim Önder abi.. Yok öyle bişi Erkan. Medyanın çarpıtması.. Genelde birkaç kişi bulgaristan sınırından dönmek zorunda kalabiliyor [emoji23] Senin için late check- in yaparız canım.. Sabah erken gel. Soğuk sucuk yedircem sana. süpermiş o zaman bak buna sevindim. Resimleri görünce klavyeye ağzımın suları akmış,klavye bozuldu telefondan yazıyorum [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Genelde birkaç kişi bulgaristan sınırından dönmek zorunda kalabiliyor [emoji23] Ört, kapa.. Late dedik, check- in dedik. Seni düşündük.. Senin şu yaptığına bak. Düşmanım yapmaz bunu. Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Yok öyle bişi Erkan. Medyanın çarpıtması.. Bak şimdi bu olmadı iki taraftanda terso açıklamalar... Bakalım gelmeyi düşünüyorum şimdiden ama son hafta kesinleşir yoksa herhafta sonu Kamilobadayım.. bence düşün Erkan. biz gittik forumun yarısı orda,beyefendi ortalarda yok.gelene gidene biz ev sahipliği yaptık. konum atma konusu,foruma yazdığı koordinatlar doğruydu,mekanın ordan telefonlara attığı konum hatalı olmuştu (netin tam çekmemesiyle alakalı sanırım) Anladım abi heleki benim gibi kimseyi tanımadan gidersen kesin kapıda kaldım ben çoluk çocuk... Bir daha düşüneceğim o halde... Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Senin için late check- in yaparız canım.. Sabah erken gel. Soğuk sucuk yedircem sana. Hayatta işim olmaz [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Ört, kapa.. Late dedik, check- in dedik. Seni düşündük.. Senin şu yaptığına bak. Düşmanım yapmaz bunu. Seviyorum seni Bak şimdi bu olmadı iki taraftanda terso açıklamalar... Bakalım gelmeyi düşünüyorum şimdiden ama son hafta kesinleşir yoksa herhafta sonu Kamilobadayım.. Anladım abi heleki benim gibi kimseyi tanımadan gidersen kesin kapıda kaldım ben çoluk çocuk... Bir daha düşüneceğim o halde... Gel gel bi şekilde bulunur yol en kötü sen konum atarsın biriniz gelip alırız bırakmayız kimseyi yollarda [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Bu tip organizasyon sıkıntıları var ise ben bir daha düşüneyim Önder abi.. Hiç bulaşmasan daha iyi olur bence [emoji23] Genelde birkaç kişi bulgaristan sınırından dönmek zorunda kalabiliyor [emoji23] süpermiş o zaman bak buna sevindim. Resimleri görünce klavyeye ağzımın suları akmış,klavye bozuldu telefondan yazıyorum [emoji23] Gökhan ve Eray hâla ortada yoklar [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 .. Gökhan ve Eray hâla ortada yoklar.. Gözümden yaş geldi yeminle.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Gözümden yaş geldi yeminle.. Sınırı geçmişler abi burgaz yapıp geleceklermiş [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Sınırı geçmişler abi burgaz yapıp geleceklermiş [emoji23] Şimdi aradım Kuzu 4 e gelin dedim,şimdiden adresi istediler.o tarihe kadar anca gelirler [emoji23][emoji23] Gözümden yaş geldi yeminle.. Utanmadan gülüyorsun birde,adamları resmen sürgüne yolladın [emoji23] Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Kerem, ben de "kısmet" diyorum. Bizim 4. aile ferdi yolda. Bir sıkıntı olmaz ise katılma ihtimalimiz var, ailecek.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts