Gürçay Hüseyin 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Arkadaslar, Allah nasip ederse gelmeyi dusunuyorum bende. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Arkadaslar, Allah nasip ederse gelmeyi dusunuyorum bende.Güzel haber diye buna derimBir saatlik yol, ülke boyutlu katılım sende ilk olur 2 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 O tarihlerde Kircali'de olacagim. Oradan sinir kapisi 1 saat Servet abi. Gelmezsem ayip olur. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 O tarihlerde Kircali'de olacagim. Oradan sinir kapisi 1 saat Servet abi. Gelmezsem ayip olur. Harika olur Gürçay. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Gısganmayalım hocam. Biz sizin gibi her hafta, her ay toplanamıyoruz. Senede 1 gün.. Kısmet. Çağatay Bey, Bursa dan, Gebze den gelen arkadaşlar oluyor. Siz gelmezseniz olmaz. Bence sen otobüsle çık yola abi. Geçerken herkesi topla gel. Onuda yaptık.. Çevirme bizim işimiz! Abim, sen istediğin zaman, her zaman çık gel, gidebiliriz. Kalabalıkta sıkıntı oluyor orada. Normal zamanda mekan iyidir. Şıracı bozacı kardeşler ltd. şti. Aman tanrım didim [emoji44] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Arkadaslar, Allah nasip ederse gelmeyi dusunuyorum bende. Güzel haber diye buna derim Bir saatlik yol, ülke boyutlu katılım sende ilk olur İlk enternasyonel toplantı olur, ikinci Batum olsun... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Gideceklere afiyet olsun şimdiden o tarihte düğün var katılamıyacagım Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Yemek konusunda çok hassasım. kokusunu aldım girdim foruma takvimi kapattım şimdilik katılacağım gibi görünüyor. Kerem ön keşif yapabiliriz aslında bir ara Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Gideceklere afiyet olsun şimdiden o tarihte düğün var katılamıyacagım [emoji17] Çok kızdım şuan,ayrıca çokta şey kaçıracaksın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 İlk enternasyonel toplantı olur, ikinci Batum olsun... şart Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 İlk enternasyonel toplantı olur, ikinci Batum olsun... şart ikincisi ukrayna olmayacakmıydı?ya da moldova Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Fikirlere açığız Ukrayna'lı ve Moldovya'lı çok gördük ama Batum'lu hiç görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Yunan daha yakın, yormayın şimdi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 konu yurt ışı değil geçmiş ile bağlar son osmanlı olma durumları. (baltacı paşa) 1 Yorum bağlantısı
Hakan zeytun 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Arkadaşlar kısmet olursa bende gelmeyi düşünüyorum tekirdağdan Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 (düzenlendi) O zaman buna Ford Europe Club kuzu etkinliği diyor muyuz? Edit : Avrupa ile sınırlandırmayalım pardon, Kuzey ülkeleri de hojdur 3 Nisan 2016 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Hayırlısı diyelim, bir düğün var eğer yerime peder beyi gönderebilirsem katılmak isterim. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Hayırlısı diyelim, bir düğün var eğer yerime peder beyi gönderebilirsem katılmak isterim. Kardeşim,çok mutlu oluruz [emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Et var dediler ha bir de soğuk sucuk, gelek dedik ama mesafe . Şimdiden afiyet olsun diyelim hele o zamana kim öle kim kala ; ) Abicim, her daim bekleriz.. İlla bu etkinliğe değil, müsait olduğun her zaman. Sana özel etkinlik yaparız. Arkadaslar, Allah nasip ederse gelmeyi dusunuyorum bende. İnşallah bir mani çıkmaz ve gelirsin kardeşim.. Gideceklere afiyet olsun şimdiden o tarihte düğün var katılamıyacagım Kendin evlenmiyorsan boşver düğünü Şafak.. Hem gündüz vakti düğün mü olurmuş? Sen gel. Akşama burda düğüne geçersin. Yemek konusunda çok hassasım. kokusunu aldım girdim foruma : ) takvimi kapattım şimdilik katılacağım gibi görünüyor. Kerem ön keşif yapabiliriz aslında bir ara: ) Ön keşif bizim işimiz.. Ben zaten fiyat almak ve diğer detayları konuşmak için bir ara gideceğim. Haber veririm. Arkadaşlar kısmet olursa bende gelmeyi düşünüyorum tekirdağdan Her zaman bekleriz Hakan Bey.. Hayırlısı diyelim, bir düğün var eğer yerime peder beyi gönderebilirsem katılmak isterim. Şafak a dediğim gibi Burak. Kendin evlenmiyorsan atla gel. Mutlaka bekleriz kardeşim. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Abicim, her daim bekleriz.. İlla bu etkinliğe değil, müsait olduğun her zaman. Sana özel etkinlik yaparız. Allah razı olsun kardeşim, zerre kadar şüphem olmaz, bizde bekleriz her daim Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Herkese afiyet olsun şimdiden.Muhabbetiniz bol olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 (düzenlendi) Hayaller Trakya kuzusu, gerçekler ton balıklı salata 4 Nisan 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Hayaller Trakya kuzusu, gerçekler ton balıklı salata Huseyinin gozunun onune koymus mis gibi ton balikliyi...tövbe tövbeee 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2016 Paylaş 4 Nisan 2016 Huseyinin gozunun onune koymus mis gibi ton balikliyi...tövbe tövbeee Yorum bağlantısı
Recommended Posts