İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Part 4, 15 Mayıs 2016 Pazar

Misafir

Recommended Posts

Kerem arkadaş, geçen seneki gibi bir masaya oturup misafir gibi davranmazsın umarım. Misafir olan biziz yanlış olmasın. Sen sabittin biz geldik. Sen bize evsahipliği (hizmet) yapacaksın, biz misafirlik. Baştan konuşalım da yanlış anlaşılma olmasın.

Mesajlarının altında ağır abi yazıyor diye mi tüm bu afralar? Afroo.. Kalp yangını.  ;)  :p

Yorum bağlantısı

Nasıl gidiyoruz,daha önceki gibi 20araba 10 ayrı konvoy olarak mı [emoji23][emoji23]

Takıl bana,hayatını yaşa [emoji23]

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Nasıl gidiyoruz,daha önceki gibi 20araba 10 ayrı konvoy olarak mı [emoji23][emoji23]

Takıl bana,hayatını yaşa [emoji23]

Hızlı bebelerle direkt kapıkulde buluşun bence.

Yorum bağlantısı

Hızlı bebelerle direkt kapıkulde buluşun bence.

Akşamdan çıksam anca sınırda olurum [emoji23]

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hafta sonu şehir dışında olacağım için katılamayacağım. Herkese bol eğlenceler şimdiden

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hafta sonu şehir dışında olacağım için katılamayacağım. Herkese bol eğlenceler şimdiden

Olmadı ama
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bu sefer 3 saat önce çıkın bari..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Ben 90 la gittiğim için sabah ezanıyla yola çıkarım herhalde :)

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Ben 90 la gittiğim için sabah ezanıyla yola çıkarım herhalde :)

Ercana da o kadar dedim sende gel diye, biz izni ayarlayamadık abi görüyo musun. Hep beraber giderdik, guzel olurdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Ercana da o kadar dedim sende gel diye, biz izni ayarlayamadık abi görüyo musun. Hep beraber giderdik, guzel olurdu.

Aynen valla bende teklif ettim gelir gibi oldu ama şimdi durumu belli değil. Bidahakine beraber gideriz olmassa.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi önemli bir durum

Evlenecek kızı buldun demek :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

şimdiden yeneyi içmeyi kestim

Cuma günü nedecen peki, kuzu öncesi pisküvütmü yiyecez

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Cuma günü nedecen peki, kuzu öncesi pisküvütmü yiyecez

çaya banaruk

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Evlenecek kızı buldun demek :)

O iş tamam abi, 2017 de beklerim düğüne :D ama öncesinde Almanya'da bekarlığa veda gecem olacak :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

O iş tamam abi, 2017 de beklerim düğüne :D ama öncesinde Almanya'da bekarlığa veda gecem olacak :)

Bu jubileler bitmez, o yüzden futbolu tam olarak bırakmamak gerekiyor, arada halı saha olur küçük turnuvalar olur gitmek gerekiyor.

Yorum bağlantısı

Kuzuya gelen arkadaşlardan elinde mondeo teyp sökme aparatı olan varsa ve yanında getirirse çok sevinirim benim arabanın yeyp ini sökeyim orada  :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

elde olmayan sebeblerden dolayı gelemeyeceğim :( listeden bi kişi eksiltirseniz  

Yorum bağlantısı

Kuzuya gelen arkadaşlardan elinde mondeo teyp sökme aparatı olan varsa ve yanında getirirse çok sevinirim benim arabanın yeyp ini sökeyim orada :)

mk2 mi ? Saatçi tornavidasıyla sökülebiliyor ;)
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

mk2 mi ? Saatçi tornavidasıyla sökülebiliyor ;)

yaa pıçağıyla da sökülüyor.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

yaa pıçağıyla da sökülüyor.

peki sökme aparatıynan yağ-nutella sürülüyor mu? :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...